Dodaj do ulubionych

www.cro.pl Polecam to forum!

04.09.04, 10:10
Oprócz tego forum jest jeszcze jedno godne polecenia to www.cro.pl
Tam można dowiadzieć się dużo o Chorwacji, zadać pytania na które szybko
dostaniecie odpowiedź, zobaczyć ładne zdjęcia i wiele wiele jest ciekawych
rzeczy.
Spotkacie tam wielu ciekawych i życzliwych Wam ludzi.
Pozdrawiam Krakuscity
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek109 Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:52
      Znam to forum ale nie wiem czemu zostałem zablokowany :(((
      Gdzy chcę wejść na forum otrzymuje "Nie masz dostępu do tego forum.
      Prawdopodobnie Twój adres znajduje się na liście zabronionych IP."
      Wysłałem kilka miali z zapytaniem na cro@cro.pl o powód zablokowania.
      Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
      Zaznaczam (to można sprawdzić) nie dałem powodu by tak mnie potraktowano.

Pozdrawiam
      • Gość: Monika Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:28
        Cześć! Nie jesteś sam:)Ja też nie mogę skorzystać z tego forum bo pojawia się
        identyczny komunikat. Zrozumiałabym to, gdybym wpisywała się tam nie szanując
        netykiety, ale nic takiego mi się nie zdarzyło:)
        Pozdro!
        • Gość: ches Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:12
          Zostały unieruchomione wszystkie adresy dynamiczne IP wychodzące z
          neostrady.Dynamiczne tzn. zmieniające się w trakcie wchodzenia na serwer
          cro.pl,co prawda zapomnianio ,ze ches umie wejść nie tylko z neostrady ale to
          tylko brak polotu adminów cro.pl ,tak jak brak wyobrazni właścicieli
          bulgaricus.com spowodował ,ze muszą zmieniać serwer tak jak kiedyś zmieniał
          serwer cro.pl.
          Podsumowując - wolność słowa i intelektu nie istnieje na forach-,na forach
          wolnością słowa zawiadują admini ,przy braku aktywności intelektualnej innych
          użytkowników.
          • Gość: chess Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:41
            a tu ktoś w bulgaricusa na razie nieczynnego
            www.geocities.com/krystiantonew/
            czyżby jakieś animozje między AGH,AE a UJ
            • Gość: ches Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:47
              a tu admin z cro.pl co nie ma czasu dla forum chorwackiego bo zajmuje się na
              bieżąco jak redaktor naczelny jednocześnie 10 innymi forami fotograficznymi
              Dominik
              www.swiatobrazu.pl/
              • Gość: wojnaipokoj Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 20:56
                Ja mam taki sam problem jak przedmówcy.Też dwukrotnie wysłąłam e-maila i
                nic.Mają mnie w nosie.
                Dlatego nie polecam tego forum bo nie szanują forumowiczów.
                • Gość: ches Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:30
                  nie ma po co wysyłać,jesteś zablokowana aż znajdą IP -CHESSA
      • Gość: mirek109 Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:01
        Dzięki wszystkim którzy pomogli mi zrozumieć powód zablokowania wejścia na
        forum www.cro.pl.
        Pozdrawiam
        Mirek
    • Gość: saturn3 Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:53
      Jeszcze dopowiem,że serwery cro czy bulgaricusa są serwerami zarobokowymi,czyli
      teleinformatycznymi to znaczy ,ze jak łączymy się przez TPSA,Netię to z tego
      mają kasę,a jak łączymy się przez neostradę czy sięć to nie mają kasy .
      Czyli myślisz ,ze jesteś fajny ,ale oni Cię mają gdzieś,bo biznes is biznes.
      Kasa się liczy.Ches robił mnóstwo wyświetleń i wejść na serwer ,a każdy serwer
      jest wykupiony tylko na pewną ilość wejść i wyświetleń,potem trzeba wykupić
      większy pojemniejszy,tak jak to teraz robi bulgaricus,a wcześniej zrobił cro.
      Cro ogranicza ilość użytkowników bo większy serwer jest już za drogi dla nich.
      • Gość: wojnaipokoj Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:00
        Po przeczytaniu dalszych wypowiedzi-coraz mniej mi zależy na forum na www.cro.pl
        Jeśli mam coś do powiedzenia-mogę to powiedzieć na forum wakacji p. lub gazety
        pl.Dziękuję za wyjaśnienia bo wcale nie pomyślałam o stronie technicznej,a
        właściwie zyskowej.
        • Gość: ches Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:33
          i będziesz musiała zeskanować swoje oczy by dostać wizę na cro lub
          bulgaricusa,hasła podwójne ,potrójne-
          absurd
          i tak zarobią swoje
    • Gość: iwona_pb Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:29
      nareszcie wiem czemu nie wpuszcza mnie na cro.pl- moje ukochane forum :(
      • a_to_ja Re: www.cro.pl Polecam to forum! 05.09.04, 18:41
        Gość portalu: iwona_pb napisał(a):

> nareszcie wiem czemu nie wpuszcza mnie na cro.pl- moje ukochane forum :(
        Mnie - jeszcze wpuszcza, ale coraz rzadziej chce mi się tam zaglądać...
        Jesienna nostalgia? - chyba na nią za wcześnie. To pewnie coś innego ... .
        Ci, którzy wracają - też się nie pojawiają i nie sądzę, żeby powodem ich
        nieobecności były problemy z logowaniem ...
        Ruch przedwyjazdowy na forum cro.pl był duuużo większy niż powyjazdowy.
        Pozdrawiam Ciebie, Iwono_PB oraz wszystkich tu zaglądających.
        • Gość: iwona_pb Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 18:50
          Witam a _to_ja
          miło spotkać innych cromaniaków na gazecie.
          Jest sporo racji w tym, co piszesz, niestety. Miejmy nadzieję, że długie,
          jesienne wieczory odpoweidnio nastroją wszystkich do pisania o Hvarze,
          Peljesacu itp.
          No i niech mnie do jasnej anielki w końcu wpuszczą na to cro.pl!!!
          Pozdrawiam!
          iwona
        • chesjowisz Re: www.cro.pl Polecam to forum! 05.09.04, 19:49
          a_to_ja napisała:

> Gość portalu: iwona_pb napisał(a):
          >
          > > nareszcie wiem czemu nie wpuszcza mnie na cro.pl- moje ukochane forum :(
          > Mnie - jeszcze wpuszcza, ale coraz rzadziej chce mi się tam zaglądać...
          > Jesienna nostalgia? - chyba na nią za wcześnie. To pewnie coś innego ... .
          > Ci, którzy wracają - też się nie pojawiają i nie sądzę, żeby powodem ich
          > nieobecności były problemy z logowaniem ...
          > Ruch przedwyjazdowy na forum cro.pl był duuużo większy niż powyjazdowy.
          > Pozdrawiam Ciebie, Iwono_PB oraz wszystkich tu zaglądających.
          >
          >
          Pozdrawiam Cię A To Ja,a z Tobą wielu sympatycznych cromaniaków.
    • chesjowisz Re: www.cro.pl Polecam to forum! 07.09.04, 17:32
      co roku do Chorwacji,
      bez niej nie ma wakacji!!!
      • Gość: zez Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.one.pl / *.one.pl 08.09.04, 18:49
        Byłem w Chorwacji trzy razy pod rząd. Po wizycie w tym roku muszę zrobić
        przerwę (zaglądnę tam może za jakiś czas). Moje odczucia są takie, że z roku na
        rok jest tam coraz gorzej - gdzie byś nie zaglądnął to wszędzie tam robi się
        taki kombajn turystyczny jak jest w północnych Włoszech. I do tego jeszcze te
        ceny.
        • Gość: Mirek109 Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:40
          Gość portalu: zez napisał(a):

>I do tego jeszcze te
          > ceny.

Bądź łaskawa/wy zauważyć że ceny dyktuje kurs zł-eu
          To nie Chorwaci podnoszą ceny.

• chesjowisz Re: www.cro.pl Polecam to forum! 08.09.04, 22:38
            Gość portalu: Mirek109 napisał(a):

> Gość portalu: zez napisał(a):
            >
            > >I do tego jeszcze te
            > > ceny.
            >
            > Bądź łaskawa/wy zauważyć że ceny dyktuje kurs zł-eu
            > To nie Chorwaci podnoszą ceny.
            Dlaczego tak uważasz ,ze to kurs euro?
            Przeciez każdy widzi co jeżdzi od paru lat ,że ceny w euro wzrosły.
            >
            >
            • Gość: sirk Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 23:03
              Ja płaciłem za apartamenty tyle samo co trzy lata temu. Wtedy 20 marek na
              osobę, teraz 10 Euro.A warunki wcale nie gorsze :-))
              • Gość: lutuś Re: www.cro.pl Polecam to forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:36
                potwierdzam ceny spoko,morze super ,forum cro coś mało sypatyczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka