Gość: bozena IP: *.alstom.pl 17.05.02, 10:11 W czerwcu wybieram się do Chorwacji. Proszę o info czy ktoś jechał przez Bihac, Jajce, Mostar do Dubrownika. Interesuje mnie stan dróg, ewentualne nieformalne opłaty pobierane przez policję BiH, wizy itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicur Re: jazda przez BiH IP: *.bielsko.msk.pl 17.05.02, 10:49 Gość portalu: bozena napisał(a): > W czerwcu wybieram się do Chorwacji. Proszę o info czy ktoś jechał przez Bihac, > > Jajce, Mostar do Dubrownika. Interesuje mnie stan dróg, ewentualne nieformalne > opłaty pobierane przez policję BiH, wizy itp. NO PRZECIEŻ OBOK jest wątek i BiH i Sarajewie. Jak tam nie ma czegoś, co Cię ineteresuje - pytaj! KICUR GG2823614 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: jazda przez BiH IP: *.alstom.pl 20.05.02, 13:02 do Kicur Mnie interesuje droga Bihac Jajce Mostar, a nie Sarajewo. Jeśli coś wiesz konkretnego to proszę o info. Kiedyś za czasów Jugosławii jechałam ta trasą i wiem, że jest dość trudna , więc głównie zależy miobecnie na stanie dróg. Odpowiedz Link Zgłoś