Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:10 Chodzi mi o warunki, jakie wrażenia? Proszę o jakiekolwiek info. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcia_79 Re: VillaRuza kto był Omiś ???? 22.06.05, 13:00 Poszukaj w archiwum, ale z tego co wiem na ten rok nie ma juz miejsc Gość portalu: aga napisał(a): > Chodzi mi o warunki, jakie wrażenia? Proszę o jakiekolwiek info. > Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M:) Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:27 Omiś polecam gorąco - byłem w czerwcu- cudowne miasteczko, przyklejone do zbocza gór, świetny klimacik , nie męczące, mnóstwo atrakcji( spływ Cetiną, rafting, mnóstwo kawiarenek i pyszne lody przy głównej ulicy) Poza tym mili ludzie- szczególnie właściciele łodzi i sprzedawcy na targu:)) Czysta , ciepła woda- byłem akurat w hotelu, ale apartamenty są w wiekszości pięknie położone - z reguły na skarpach, tuż przy morzu. Poszukaj stronki o tej Villi- zdaje się ,że był odnośnik na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: *.interkam.pl / 217.97.177.* 22.06.05, 23:33 Byłem w zeszłoroczne wakacje w Omis z dziewczyną. Super miasteczko, naprawde gorąco polecam. Nie mieszkaliśmy w hotelu tylko w prywatnej kwaterze, prawie nad samym morzem. Ekstra kwaterka, czysta, duża, z łazienką, dużym łóżkiem, i tarasem z widokiem na morze. Jakby się dobrze zamachnąć, to można było dorzucić kamień z tarasu do wody. Napisz swój mail jak chcesz to podeślę fotki. Super miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:17 Super, dzięki za info. Może pamiętasz jakieś namiary na kwaterę? Jechaliście w ciemno, czy łatwo tam o nocleg? e-mail: zawidzcy1@wp.pl Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka5 Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: 213.77.106.* 23.06.05, 09:30 proszę o namiary na tę miłą kwaterę bazylka5@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: VillaRuza w Stanici-Tice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:36 z tego co się orientuje to VILLA RUZA znajduje się w Stanici-Tice a nie w Omiś...poza tym nie wiem jak tam jest bo jadę dopiero 4 lipca...zdam relacje jak wrócę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: VillaRuza w Stanici-Tice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:21 Mój e-mail to zawidzcy1@wp.pl, jak wrócisz proszę o info. Ja jadę dopiero we wrześniu. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra zdjęcia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:38 okey..nie ma sprawy...wyslę Ci zdjęcia z ich strony i malutki filmik...pozdrawiam :)( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:21 Dziękuję za informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:27 Witam, bedę w Villi Ruza w drugiej połowie września, chętnie zobaczę teraz zdjecia z tamtych okolic allmot@autko.pl, z góry bardzo dziękuję za fotki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: VillaRuza kto był Omiś ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:35 Jeszcze jedno pytanko, czy warto tam zabierac rowery ? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś