Gość: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:42 Cześć wam mam pytanie : koto jechał i wie ile kosztuje przejazd nową autostradą z Zagrzebia do Splitu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: Autostrada Zagrzeb - Split 05.07.05, 12:13 nastepny... Czlowieku, 10 postow nizej masz to samo i tam odpowiedz na Twoje pytania. oprocz tego taki watek pojawia sie tu co 2 dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Autostrada Zagrzeb - Split IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:25 Lecz sie stary, a jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to się zatkaj. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Autostrada Zagrzeb - Split 05.07.05, 14:46 to Ty dzialaj sensownie, a nie rob balaganu przez swoje lenistwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Autostrada Zagrzeb - Split IP: *.KSZ.K.pl 05.07.05, 16:58 pl.croatia.hr/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Autostrada Zagrzeb - Split IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 06.07.05, 21:20 A ja spokojnie odpowiem, w koncu po to są fora. Wróciłem własnie z HR i jechałem autostradą. Warto, bardzo ładnie połozona i dochodzi kawałek za Split. Całość łącznie z odcinkiem Krapina (tuż przy Słoweni) do końca autostrady za Splitem to 168 kun, czyli jakieś 92-95 zł. Acha na autostradzie są już nowe parkingi ze stacjami benzynowymi, dla zainteresowanych dodam, że z gazem. Od końca autostrady np. do Makarskiej zostaje jakieś 85 km drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Autostrada Zagrzeb - Split IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:47 Wielkie dzięki za info - w końcu po to sa fora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Autostrada Zagrzeb - Split IP: 164.128.46.* 08.07.05, 12:04 Danielu, Ile zajął Ci przejazd od Słoweni do Splitu? W jakiej walucie płaciłeś za autostrady w Chorwacji? Czy kupowałeś równiż winietki na Austrię i Czechy? Jeśli tak to ile kosztowały? Odpowiedz Link Zgłoś