23.10.05, 18:24
Witam

Przeglądałam właśnie oferty Interhome i zastanawiam się, gdzie kryją się
jakieś haczyki (poza 200 EUR kaucją w większości przypadków). Ceny np na
czerwiec 2006 - przedział od 600 do powyżej tysiąca. Zastanawiają mnie te
tańsze oferty, za 600-700 zł. Niby wcześniej zaznaczam że 2 osoby, ale to
cena faktycznie za cały apartament/mieszkanie ? Czy może za 1 osobę
(oczywiście za tydzień)?

Co jeszcze trzeba doliczyć bo na bank to nie ostateczna cena. Dojazd
oczywiście własny. Czy to możliwe że naprawdę wychodzi tak tanio ? Wydawało
mi się że Interhome opłacać się może głównie większym rodzinom czy grupom
znajomych wynajmującym cały dom.
Martwi mnie trochę, że na stronie interhome podają po 1-2 zdjęcia, a same
opisy w wielu przypadkach bardzo podobne.
Czy ktoś korzystał może w tym roku z Interhome i mógłby podzielić się kilkoma
zdaniami ?
Będę bardzo wdzięczna

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiku_san Re: Interhome IP: *.os.kn.pl 23.10.05, 20:06
      Witaj, byłam z Interhome parokrotnie (co prawda nie w Chorwacji). Haczyków nie
      ma żadnych, ale przejrzyj uważnie cennik, czasem jest tam informacja o
      dodatkowych opłatach za np. sprzątanie, klimatyczne, parking, czasem prąd.
      Zawsze jest to cena za apartament, jeśli byłoby inaczej, na pewno to zaznaczą.
      Co do tych apartamentów za 600 czy 700 zł - oczywiście nie są to obiekty
      luksusowe, ale jakieś przyzwoite minimum zapewniają. Od Ciebie głównie zależy,
      co sobie wybierzesz. Ale możesz się nie obawiać, nie słyszalam jak na razie o
      jakichś wpadkach tego biura.
      • Gość: deo Re: Interhome IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:28
        Gdzie Cie niesie do jakiś interhome-ów .....by siedziećw jednym miejscu W
        czerwcu to się wsiada w auto i zjeżdża Chorwacje od Dubrownika do Rijeki ...
        zatrzymując się tam gdzie się tobie podoba ... kwater i apartamentów jest w
        tym czasie / powinno być / bez liku .....
        ja byłem w lipcu i full ....

gorzej w sierpniu bo są Włosi i Niemcy ...

pzdr ... deo
    • Gość: kasper Re: Interhome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:42
      Ja byłam z Interhome co prawda nie w Chorwacji ale we Włoszech i wszystko
      zgadzało się co do joty. Ceny są za cały apartameny, czasem dodatkowo liczą za
      sprzątanie końcowe i pościel - ale chyba w ofercie na Chorwację to jest w cenie
      ogólnej, napewno dodatkowo jest opłata klimatyczna oraz opłata manipulacyjna
      dla biura. Najlepiej zadzwonić i sobie wszystko wyjaśnić, gdy ja dzwoniłam byli
      bardzo mili i chętnie udzielali wszelkich wyjaśnień.
    • Gość: wal Re: Interhome IP: *.icpnet.pl 26.10.05, 19:56
      Witaj corrina. Z Twoich wczesniejszych postow(np. 2 dni w Londynie) wynika, ze
      nie jestes turystyczną gapą, wiec (moim zdaniem) daj sobie spokoj z Inerchome i
      innymi biurami. Jedż i znajdź sobie kwatere, taką ktora Tobie sie spodoba i w
      takim miejscu ktore Tobie sie spodoba. W Chorwacji to bardzo proste.
      • zuzka84 Re: Interhome 01.11.05, 23:10
        hej! bylam w tym roku w chorwacji z interhome i jestem bardzo zadowolona.
        jezeli chodzi o cene to jak sobie przez net rezerwujesz to podaja calosc, na
        miejscu kaucja, ktora zwracaja, no i oplata klimatyczna w wysokosci 1 euro za
        dzien - to wszystko. warunki tak jak na zdjeciach, fantastyczne, zadbane, ja
        bardzo polecam, choc propozycja objezdzenia chorwacji bez stalego miejsca jest
        na pewno bardzo interesujaca.
        pozdrawiam
        • deoand Re: Interhome 01.11.05, 23:42
          Żeby wilk był syty i owca cała to skoro te interhomy nie sa takie złe ...
          to proponuje tobie zakwaterowacsię gdzies w okolicy Makarskiej na
          tydzień ...tak by miec możliwośc zobaczenia Dubrownika ..moze Kedjugore jak
          lubisz a potem w góre do Rijeki ...
          Nie zapomnij o Plitwicach

a powrót albo przez Słowenie i koniecznie Postojna albo przez Włochy i
          Austrię ....

pzdr.deo
    • blet Re: Interhome 05.12.05, 14:40

Jeżeli chcecie tanio i dobrze wynająć apartament, vilkę lub pensjonacik
      polecam: www.aristontravel.com. Robią to bardzo dobrze,objekty mają luksusowe
      przeważnie z klimatyzacją. Jest to propozycja bez pośredników. Rozmawiają po
      polsku. Załatwią wam cokolwiek.
      corrina_f1 napisała:

> Witam
      >
      > Przeglądałam właśnie oferty Interhome i zastanawiam się, gdzie kryją się
      > jakieś haczyki (poza 200 EUR kaucją w większości przypadków). Ceny np na
      > czerwiec 2006 - przedział od 600 do powyżej tysiąca. Zastanawiają mnie te
      > tańsze oferty, za 600-700 zł. Niby wcześniej zaznaczam że 2 osoby, ale to
      > cena faktycznie za cały apartament/mieszkanie ? Czy może za 1 osobę
      > (oczywiście za tydzień)?
      >
      > Co jeszcze trzeba doliczyć bo na bank to nie ostateczna cena. Dojazd
      > oczywiście własny. Czy to możliwe że naprawdę wychodzi tak tanio ? Wydawało
      > mi się że Interhome opłacać się może głównie większym rodzinom czy grupom
      > znajomych wynajmującym cały dom.
      > Martwi mnie trochę, że na stronie interhome podają po 1-2 zdjęcia, a same
      > opisy w wielu przypadkach bardzo podobne.
      > Czy ktoś korzystał może w tym roku z Interhome i mógłby podzielić się kilkoma
      > zdaniami ?
      > Będę bardzo wdzięczna
      >
      > pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka