Gość: Agata IP: 195.94.222.* 11.07.01, 08:55 Mam pytanie, czy ktos z Was kiedykolwiek rezerwowal nocleg poprzez wyzej wymieniony serwis ?? Dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: www.adriatica.net IP: *.binet.com.pl 11.07.01, 10:09 Bazę tę prowadzi firma Emporion z Zagrzebia . W roku bieżącym zrealizowali już ponad 2300 rezerwacji z całego świata .Mam podpisaną z nimi i umowę i jestem ich przedstawicielem w Polsce .Moim zadaniem jest pomóc wszystkim , którzy chcą sie kontaktować z nimi i pytać po polsku .Szczegóły na stronie www.turinter.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: www.adriatica.net IP: 195.117.144.* 11.07.01, 15:49 Gość portalu: MK napisał(a): > Bazę tę prowadzi firma Emporion z Zagrzebia . W roku > bieżącym zrealizowali już ponad 2300 rezerwacji z > całego świata .Mam podpisaną z nimi i umowę i jestem > ich przedstawicielem w Polsce .Moim zadaniem jest > pomóc wszystkim , którzy chcą sie kontaktować z nimi i > pytać po polsku .Szczegóły na stronie Link do Carnogóry nie działa mimo ze jest anonsowany jako "ofetra sezonu" - dlaczego? > www.turinter.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: www.adriatica.net IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.01, 23:38 Link do Czarnogóry działa - proszę kliknąć na napis "zobacz ofertę" w czerwonym kółku ewentualnie na zdjęcie mojego przyjaciela Emira Buzaljko z Budvy na prośbę , którego zrobiłem tę stronę . Odnośnie adriatica.net zwróciłem uwagę ludziom z firmy Emporion , że ładuje się to w Polsce (tu kłania się niestety jakość naszych łącz) bardzo wolno . Obiecali poprawić działanie wyszukiwarki .Osobom , które łączą się poprzez modem i numer dostępowy TP proponuję zwrócić się bezpośrednio do mnie na adres marekos@turinter.wroc.pl i określić miejsce ,termin i ilość osób. Przedstawię Państwu ofertę spełniającą Wasze wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolba Re: www.adriatica.net IP: *.nationale.com.pl 17.07.01, 14:30 Panie przedstawicielu MK. Wysłałem wczoraj do pana mail'a (bez nick'a, z imieniem i nazwiskiem, żeby nie było wątpliwości) na podany tu adres (marekos@turinter.wroc.pl). Mam nadzieję, że czas oczekiwania na odpowiedź związany jest z nawałem pracy i klientów, a nie z olewnictwem. Pozdrawiam, Tolba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: www.adriatica.net IP: *.pedalergol.am.wroc.pl 11.07.01, 10:28 Cieszę się, że się odezwał Pan Przedstawiciel. Ja od paru dni usiłuję się dostać do jaki� informacji całkowicie bezskutecznie. Podawany adres turinter, owszem otwiera się bardzo szybko, za to wła�ciciel apartamentu, który mnie interesuje reklamuje sie, że odpisze na maila i co z tego? Absolutnie zadnego odzewu. Adritica .net zawiesza sie na wyszukiwarce za każdym razem! Szukam apartamentu na półwyspie Peljesac, dla kilku rodzin. Będę wdzięczna za odpowied�. Mój adres ejanc@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: www.adriatica.net IP: *.spider.pl 16.07.01, 12:02 ja mam stale lacze i adriatica.net dziala dosc szybko (problemy miewam dopiero ok 14.-16. napisalam do nich zapytanie i odpisali mi w ciagu 24 h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: www.adriatica.net IP: 10.128.132.* / *.acn.pl 17.07.01, 21:05 Próbowałem. Wysłałem kilka pytań o rezerwacje w konkretnych terminach. Dostałem jedną odpowiedź: brak wolnych miejsc. Jadę bez wcześniejszej rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: www.adriatica.net IP: *.spider.pl 18.07.01, 09:01 a ja dostalam klika odpowiedzi (pytalam o ok. 10 apartamentow) - ze sa wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: www.adriatica.net IP: *.pedalergol.am.wroc.pl 18.07.01, 10:57 Parę dni temu narzekałam na działanie Adrityki i Przedstawiciela w Polsce, muszę teraz wszystko odwołać. Zostałam potraktowana z honorami. Rezerwacje załatwiłam ekspresowo, jak bedzie na miejscu napiszę po powrocie. Dostałam naprawdę dużo prpozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.T. Re: www.adriatica.net IP: 216.34.244.* 18.07.01, 14:40 Ja niestety nie mialem tyle szczęścia z polskim przedstawicielstwem. Panie Przedstawicielu! Wysłałem do pana w poniedziałek mail'a w sprawie noclegu w Słowenii (cen i rekomendowanych miejsc) na podany adres (marekos@turinter.wroc.pl), a pan ani be, ani me. Niech pan taki nie będzie, panie Marku, czekam na odpowiedź. Pzdr, Sebastian Tołwiński Odpowiedz Link Zgłoś