Dodaj do ulubionych

Tanie noclegi w Trogirze

IP: *.torun.mm.pl 30.11.05, 16:43
Szukam taniego noclegu dla 2 osób - pokój z łazienką i dostępem do kuchni, ew.
studio w Trogirze lub okolicach. Wybieram się w maju 2006. Może ktoś ma jakiś
fajny adres? Jeśli tak, podajcie też cenę od osoby za dobę. Liczę, że przed
sezonem turystycznym uda mi się coś znaleźć poniżej 10 euro.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: półChorwatka Re: Tanie noclegi w Trogirze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:44
      Cześć :)
      Jeśli zmienisz nieco swoje plany i zjedziesz troszkę dalej na południe, to
      polecam Ci taki domek:

www.makarska-riwiera.pl
      Pozdrawiam, Suzana
      • Gość: zabynek Re: Tanie noclegi w Trogirze IP: *.plock.mm.pl 01.12.05, 11:52
        Suzana polecałaś pewne miejsce na wczasy w tym roku no i jakoś nie widziałem
        ludzi zadowolonuch z tego miejsca po powrocie .Czy to miejsce jest lepsze
        i będzie pokrywać się na sto procent z opisem.
        • Gość: półChorwatka Re: Tanie noclegi w Trogirze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 13:32
          Zbynku drogi - rusz się wreszcie sprzed kompa i sprawdź sam :) Zapraszam Cię
          serdecznie! Choć i tak potem będziesz mógł wieszać na mnie psy w necie - bo tu
          wiele uchodzi na sucho. Póki co - na razie nie masz ku temu podstaw, więc
          proszę - przestań robić uczciwym ludziom koło pióra. A jak tak świetnie znasz
          się na Chorwacji - dlaczego tak Cię mało na najbardziej znanym chorwackim forum
          (www.cro.pl/forum)? Chyba, że masz tam swoje wcielenie :)
          Co do polecanych wcześniej apartamentów - mam tu podać link do dyskusji o
          apartamentach w Drasnicach? O ile pamiętam ludzie byli bardzo zadowoleni :)

Suzana
          • Gość: zbynek Re: Tanie noclegi w Trogirze IP: *.plock.mm.pl 01.12.05, 14:24
            ja przeciwnie niź ty nic z tego nie mam i polecam całą Chorwację lub bardzo
            ciekawe i atrakcyjne miejsca turystyczno- wypoczynkowe z których jest blisko
            do innych interesujących miejsc jak.okolce Primostenu,Trogiru,
            Orebic na Peljesacu i po drodze Plitwicki,Postojna bez podawania sdresów
            apartamentów.Bo cico chcą zobaczyć Dubrownik i Korculę na pewno będzie im
            łatwiej z Plejesaca niż z okolic Makarskiej .
            • Gość: półChorwatak Re: Tanie noclegi w Trogirze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:42
              A ja się utrzymuję z wynajmowania apartamentów w Chorwacji - coś w tym złego? :)
    • Gość: zbynek Re: Tanie noclegi w Trogirze IP: *.plock.mm.pl 01.12.05, 11:58
      masz okoloce Primostenu i Trigoru lub same miasteczka, apartamentów masa,
      jakie chcesz do wyboru.Jedziesz i na miejscu wybierasz i na pewno poniżej
      10 euro.Ja znam pewne adresy ,ale ich nie podaję - bo co dla mnie dobre tobie
      może nie odpowiadać - a to maj i turystów jest jak na lekarstwo i dlatego tam
      na miejscu najlepiej dokonać wyboru.
      • Gość: zbynek Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY IP: *.plock.mm.pl 01.12.05, 14:42
        widzę ,ze nie odróżniasz tych forum.Najlepszym i najciekawszym forum na temat
        Chorwacji jest to właśnie forum - ze względu na to,ze na tym forum odbywa się
        wymiana informacji pomiędzy uszestnikami a nie zachwalane apartamentów
        i podawanie adresów tych apartamentów .
        Jeżeli ktoś chce jechać w okolice Trigoru to jak można mu proponować okolice
        Makarskiej - za duza odległośc i jedno z drugim nie ma nic wspólnego to tak
        jakby ktoś chciał zjeść makowca a ja bym go poczęstował sernikiem.
        I to ciasto i to drugie też - tylko jaka różnica między nimi - chyba ,że ty nie
        odróżniasz jednego od drugiego.
        • Gość: zbynek Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY IP: *.plock.mm.pl 01.12.05, 18:52
          to normalne ,że utrzymujesz się z pośrednictwa wynajmu apartamentów i to nic
          złego.Tylko to nie to forum.
          • Gość: kiki JEDZ W CIEMNO!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.12.05, 19:56
            jeny po co korzystac z polecenia!!jedz w ciemno!!!w maju to pelno miejsc!!!!my
            bylismy pod koniec sierpnia w tucepi za makarska i placilismy 9E za fajny
            apartament z kuchnia salonem przedpokojem lazienka z 80m2!!!do morza z 20
            m,wiec jedz w ciemno!!!!!!
        • Gość: półChorwatka Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 08:58
          Ja nie robię wody z mózgu Turyście72, lecz zaproponowałam swoje apartamenty w
          przypadku, gdyby zdecydował się jechać na Makarską Riwierę - czasem człowiek
          zmienia swoje plany. Turysta72 swój rozum ma i pojedzie tam, gdzie będzie
          chciał :)

Suzana
          • Gość: Martyna Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:31
            Droga SUZANO - ( PółChorwatko ) daj namiary na siebie, bo może się wybiorę do
            twoich apartamentów w 2006 roku. Tego lata byliśmy w Breli - było super tylko
            trochę drogo. Pozdrowienia
            • Gość: półChorwatka Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:05
              Zapraszam serdecznie, ale żeby nie śmiecić za bardzo podaję linka do mojego
              posta wyżej, z adresem apartamentów:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=32792122&a=32829064
              Pozdrawiam i zapraszam serdecznie, Suzana
              • antonija Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY 05.12.05, 15:59
                Chyba naprawdę jesteś tylko półchorwatką ponieważ Villa Djenka jest bardzo
                przedrożona. Neven - właściciel za ten objekt pytał od mojego znajomego 10.000
                Euro rocznie i z kafejką Olimpia, wiem, że po odliczeniu czynszu za kafejkę to
                wychodziło jakieś 6 Euro dziennie nie liczę, że by to sprzedawał 360 dni lecz
                realnie 120 dni. Ceny są naprawdę wygórowane a nie dziwię się, że ludzie już
                nie jeżdżą przez biura podróży, myślą że bezpośrednio jest taniej - niestety
                jest bardzo dużo ludzi w Chorwacji tak jak ty, zakochują się do Chorwata a
                zaczynają wynajmować objekty a robić właścicielom pośrednika za duże pieniądze.
                Jest to naprawdę bardzo nieuczciwe. Pozatym ten mój znajomy nie chciał
                wydzierżawić tego objektu, dlatego, že tam już pod koniec sierpnia jest martwo.
                Masz ty wogóle koncesje na taką działalność?
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=32792122&a=32829064
                > Pozdrawiam i zapraszam serdecznie, Suzana
                • Gość: półChorwatka Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:49
                  Bardzo dobrze rozumiesz po polsku :) Ciekawe skąd? Pół-Chorwatką jestem z
                  urodzenia - mam ojca Chorwata, wiesz? Gdybym się tylko zakochała w Chorwacie,
                  to byłabym jego żoną - ale dalej Polką w całości :) Jeśli chcesz mi przekazać
                  jakieś uwagi - proszę, pisz na priva - niniejsze forum ogólne nie służy do tego
                  celu :)

Pozdrawiam, Suzana
            • blet Re: Tanie noclegi w Trogirze do SUZANY 05.12.05, 15:36
              jak chcesz tenie i luksusowe namiary nie tylko dla niemców tak nakontaktój się
              na polko-chorwatkę, ma luksusowe pensjonaty naprzykład w maju zapŁacicie 15
              Euro za zakwaterowanie z wyżywieniem HB w cenie jest kryty basen, klimatyzacja,
              siłownia. Zakwterowanie w apartamentach z TV, każdy pokój ma widok na morze.
              Pracują bez pośredników. Mają objekty od Šibeniku po Omiš. Nakontaktuje sa ak
              chcete: najjadran@net.hr. Polecam
              > Droga SUZANO - ( PółChorwatko ) daj namiary na siebie, bo może się wybiorę do
              > twoich apartamentów w 2006 roku. Tego lata byliśmy w Breli - było super tylko
              > trochę drogo. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka