Gość: baca_bis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.06, 20:18 Czy ma ktoś jakieś namiary na nocleg w okolicach jezior Plitwickich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot.be Re: Nocleg w okolicach jezior Plitwickich 28.02.06, 09:39 Gość portalu: baca_bis napisał(a): > Czy ma ktoś jakieś namiary na nocleg w okolicach jezior Plitwickich. Jakieś 10-15 km w obie strony od Plitvic są setki kwater wzdłuż drogi (więcej w stronę południową). Stoją wszędzie przy drodze tablice w przynajmniej 6 językach, w tym w polskim. Do wyboru, do koloru. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
frant48 Re: Nocleg w okolicach jezior Plitwickich 28.02.06, 22:20 Właśnie z tej strony zarezerwowałem nocleg we wrześniu po 15 Euro ze śniadaniem f www.apartmanihrvatska.com/KARLOVAC/INDEX.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Nocleg w okolicach jezior Plitwickich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 08:56 Witam. Trzy lata temu było podbnie i myslę, że tak pozostało. Mnóstwo prywatnych kwater. Za pokój dla trzech osób (2 dorosłych i 1 dziecko) zapłaciłem wtedy 100 złotych. Pokój znalazłem o 23. Ludzie bardzo mili i gościnni. Ogólnodsotępna kuchnia do przygotowania śniadania. Nie korzystaj z hoteli bo cena kosmiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Nocleg w okolicach jezior Plitwickich IP: *.toya.net.pl 17.03.06, 14:51 Najpiękniejsze kwatery w miejscowości Rastoke(30km na północ od plitwic).Jest to stara osada młyńska zniszczona podczas wojny.W tej chwili odbudowana z a pieniądze uni europejskiej.Ok 30 domów-młynów zbudowanych na wodospadach.Jeżeli byście chcieli namiary to wyślijcie maila na info@yugo.pl. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaakak Re: Nocleg w okolicach jezior Plitwickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 08:03 czy mogłabym prosic o jakies namiary na nocleg margaakak@yahoo.com ewentualnie również w okolicach zagrzebia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś