Gość: Anna IP: 80.48.229.* 09.02.03, 13:50 Jeżeli ktokolwiek był w kompleksie Solaris k/Sibenika proszę o odpowedź o warunkach panujących w tym kompleksie i czy warto tam się udać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.03, 14:40 Gość portalu: Anna napisał(a): > Jeżeli ktokolwiek był w kompleksie Solaris k/Sibenika proszę o odpowedź o > warunkach panujących w tym kompleksie i czy warto tam się udać? byłam w hotelu Mirage w kompleksie Solaris, warunki bardzo dobre, czyściutko, jedzenie dobre - duży wybór. plaża żwirowa, czysta /przy hotelu/, basen ze słoną wodą, w hotelu klimatyzacja, windy, w tym roku jadę do Vodic, do hotelu Imperial, może ktoś był ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarekJ Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: *.mis / localhost 18.06.03, 15:08 Jest to kompleks kilku dużych hoteli i dużego kempingu. Wspólna plaża, płaska zatłoczona, niezbyt czysta. Byłem w szczycie sezonu niemiłosierny tłok, hałas. Zero uroku, romantyzmu, za to dużo rozrywkowego zgiełku. Ja od czegoś takiego uciekam. W Chorwacji jest tyle ciekawych urokliwych miejsc, małych skalistych zatoczek i kamyczkowych plaż. Moim zdaniem nie warto wykupować wczasów w takim miejscu. Jak ktoś może niech jedzie w ciemno na południe Chorwacji i tam sobie na miejscu znajdzie i wynajmie tanio kwaterę u jakiś sympatycznych gospadarzy lub w małym pensonacie (są też jeszcze kempingi). Ofert nawet w szczycie sezonu jest mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondi Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 16:02 byłem w zeszłym roku we wrześniu,całkiem przyjemnie choć jak wszędzie są jakieś niedociągnięcia.Plaża wybetonowana,hotele czyste lecz podchodzą komuną- szczególnie w pokojach.Nowootwarty duży basen kryty.... ogólnie polecam.W rzaie co mam zdjęcia,niektórymi mogę się podzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: *.chello.pl 25.06.03, 20:35 byłam dwa razy. Całkiem fajnie, czysto, infrastruktura dobra. znakomity punkt do wycieczek do Splitu, trogiru, Dubrownika, Jezior Plitwickich, Wodospadów Krka. Na pewno sa lepsze miejsca, ale to nie jest takie najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 17:49 Byłam na campingu Solaris k. Sibenika. Plaza jest wybetonowana - co trochę psuje urok. Miejsce dość fajne, ale radze poszukać czegoś z prawdziwa plażą:) Chorwacja jest ogólnie pięknym krajem i warto zwiedzać kazdy zakątek. Radzę odwiedzić Dubrovnik! To przepiękne miasto - szczególnie nocą! W dzien jak i w nocy jest strasznie ciepło, upalnie! I koniecznie zabierz ze sobą mały zestaw do nurkowania- jest co oglądać! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kranik Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: waran:* / 10.1.100.* 02.07.03, 11:09 Byłem w zeszłym roku i sam hotel jak najbardziej polecam, jest czysty wewnatrz i wlasnie wewntarz wyglada zdecydowanie lepiej niz z zewnatrz. Najwyższa ocena dla wyżywienia, obiadokolacje były świetne. Morze czyste. Jestem osoba mloda i jak dla mnie to nocnej rozrywki i "halasu" było troche za mało, może przez to ze bylem na przelomie VII/IX. Z pewnościa warto nie ograniczac sie do siedzenia w hotelu i na plazy. warto zobaczyc Trogir, wodospady Krka. Polecam wycieczke Fish Picnic i bez obaw wcale nie polega to na łowieniu ryb a zwiedzaniu pobliskich wysp, ja trafilem na bardzo fajną z przepieknymi zatoczkami. Ogolnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Kto był w kompleksie SOLARIS k/Sibenika IP: 212.244.68.* 04.07.03, 12:48 Owszem, zatrzymaliśmy się tam trzy tygodnie temu w drodze na południe (Peljesac) i tydzień temu wracając. Zgiełk umiarkowany, ale to był czerwiec, nie wiem, jak jest w sezonie. Kemping czysty, dużo miejsc zacienionych, prysznice z ciepłą wodą non stop. Plaża częściowo betonowa, częściowo żwirkowa, z dwoma basenami, jeden w sam raz dla dzieci, w drugim woda do ramion, boisko do siatki. Codziennie jakiś program k-o (hi, hi, jak w Rejsie), np. aerobik w wodzie, mecz piłki siatkowej czy mini lista przebojów. Podobało mi się. Apartamentów i hoteli nie znam. Miłych wakacji życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dillian Uwaga Uwaga....... IP: 80.51.234.* 08.07.03, 19:07 TYlko nie Solaris.....najfajniejsza plaża w Breli .. 100 km na południe od tego paskudnego betonu w kompleksie hotelowym.. bardzo fajnie jest też na kempingu w Puli [ choć nabrzeże całkiem skaliste ] .....Pamietajcie o Breli ... woda tak turkusowa, że oczy nie wierzą...wadą jest jednak stromizna terenu .. nie znam też miejscowych rozrywek .. byłem tam tylko 4 godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dzięki IP: 213.199.204.* 09.07.03, 15:35 Bardzo dziękuje za wszystkie wiadomości. Szczerze mówiąc już straciłam nadzieję że ktoś odpisze bo wiadomośc zostawiłam 9 lutego, ale jak widać wątek się reaktywował :) . Jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś