Dodaj do ulubionych

kwatera w rejonie Trogir

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:23
Szukam apartamentu dla 3 osób w Trogirze lub okolicach pod koniec czerwca na
2 tygodnie.Wiem,że często się o tym pisze na forum i przeglądam polecane tu
strony,ale jak znajdę coś ciekawego to albo jest zajęte albo dla większej
ilości osób,a wtedy cena jest za wysoka.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: kwatera w rejonie Trogir IP: *.c154.petrotel.pl 29.04.07, 23:27
      Stanislava Najev
      ul.Put Laza 11, 21222 MARINA, CHORWACJA,
      tel / fax 00385 21 889 168
      tel.kom. 00385 98 543 592
    • Gość: Mirek Re: kwatera w rejonie Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 07:01
      Odradzam Trogir,pod koniec czerwca jedzie się bez rezerwacji,kwater mnóstwo i
      widzisz co bierzesz.
      • Gość: beata Re: kwatera w rejonie Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:08
        Dlaczego odradzasz Trogir?A co poleciłbyś w zamian?
        • Gość: a Re: kwatera w rejonie Trogir IP: 83.16.17.* 30.04.07, 11:33
          www.trogir.pl - tam coś znajdziesz i kontakt w języku polskim
          • Gość: graszka Re: kwatera w rejonie Trogir IP: 217.98.25.* 30.04.07, 13:50
            Trogir jest bardzo oki, w ogóle piękny !!!..tylko nie do zakotwiczenia
            raczej .Jako baza idealna jest pobliska wyspa Ciovo.Ta stronka która podal
            tajemniczy gosc- a , plus www.chorwacja-urlop.pl tam napewno cos znajdziesz.
            pozdrawiam .graszka
            • Gość: iii Re: kwatera w rejonie Trogir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 21:17
              www.ciovo-trogir.com
          • Gość: poszukiwacz Re: kwatera w rejonie Trogir IP: *.broker.com.pl 03.05.07, 18:20
            Nie wiem jak w Trogach, może i ładnie, ale naprawdę nie polecam tej strony.
            Jeżeli naprawdę jest ktoś zainteresowany tym miejscem, niech szuka na innych
            stronach ofert, bo ta jest naprawdę do BANI.
            UWAGA! Nie ma sensu pisać na podane tam e-mail'e. Oto fragment odpowiedzi na e-
            mail, który puściłem z tej strony z zapytaniem o wolne apartamenty:

"To prosze nie pisac na domy ktory maja adres: @croholiday.net @trogir.pl
            @adriatravel.net poniewaz z tyh adresow odpowidzie nie bedzie… a pan sobie i
            mi oszczedzi czas….mi kasowac..a sobie pisac

Udanego szukania
            ------------------------------------
            Vedran Lekić
            vedran@adriatravel.net

"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka