Dodaj do ulubionych

Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć??

08.06.07, 15:51
Witam
Zdecydowałam ,że czas się wybrać do Chorwacji.. Niestety ,nie mam zbyt
wielkiego doświadczenia w wojażach i w grę wchodzi jedynie zorganizowana
wycieczka z biura podróży. Które mi polecacie? Najbardziej zależy mi na
korzystnym stosunku ceny do jakości organizowanej wycieczki. W jaki region
wybrać na pierwszy wyjazd? Czekać na oferty last minute czy już teraz wszystko
załatwiać (chciałabym pojechać w połowie września)? Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.gdynia.mm.pl 08.06.07, 17:55
      up
    • Gość: dr_ka Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.gdynia.mm.pl 08.06.07, 21:24
      up up
    • dr_ka Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? 11.06.07, 14:24
      up up
      • Gość: malgosia197 Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.06.07, 15:00
        witam, jak to od czego zacząć, włączyć komputer, poczytać forum , przelecieć
        jakieś tam linki,i dopiero potem może będziesz bardziej na coś zdecydowany.
        Teraz sam nie wiesz jak chcesz tam pojechać. Musisz szukać pod kątem Twoich
        upodobań, gustu. Ja zaliczam się do "samosi".Zaklepuję przez internet
        apartament,jedzenie swoje i ich na miejscu-tak pół na pół-sama organizuje
        wycieczki i zwiedzanie okolic. Z dogadaniem się nie ma większego problemu.
        więc życzę powodzenia w czytaniu i myśleniu, a Chorwacja jest piękna i
        przyciąga z roku na rok wielu podrózników.
    • Gość: Lipski Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:34
      Naprawde nie dasz rady sama jechac ?
      Nie zorganizujesz jakiejs ekipy w ktorej chcoc z jedna osoba byla z raz ze dwa
      razy za granica samochodem ?
      mozesz szukac w biurach ale tam bez samochodu to ogolnie lipa
    • Gość: JJ Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.streamcn.pl 11.06.07, 21:29
      Tanią ofertę ma Funclub a usluga adekwatna do cenyi we wrzesniu jest
      rewelacyjnie . Polecam orebicz ale nie ma tam warunkow na bardzo rozrywkowe
      spędzenie czasu . www.funclub.pl
    • Gość: e Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:42
      Ciekawe czy warto jechać jechać do Omisza? Nasi rodacy (6 sztuk palantów)
      obrobili tam w weekend jubilera. Wszyscy złapani przez miejscowe gliny. Jeden
      postrzelony przez jubilera.
      • Gość: Aga Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.toya.net.pl 11.06.07, 21:48
        Hej
        My ostatnio bylismy w Chorwacji i Czarnogórze samochodem,ale za pierwszym razem
        wybralismy się z Biurem Gandalf Travel, do Makarskiej i było super. Polecam Ci
        to biuro.
        Pozdrawiam
    • Gość: gooska Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: 80.48.237.* 12.06.07, 09:11
      bylam w zeszlym roku z biurem podrozy i zaluje do dzisiaj. strata pieniedzy i
      czasu. nigdy wiecej.
      najlpeiej na wlasna reke.
      • Gość: malgosia197 Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 09:24
        Hej. popieram wypowiedz: na własnąrękę naprawdę najlepiej. Biura tylko umią
        zedrzeć jak najwięcej pieniędzy. Polak to złowiek gospodarny i umie sobie
        dobrze poradzić w każdej sytuacji. Pozdrawiam tych co jeżdzą sami. Trzymajcie
        się.
    • Gość: drka Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.07, 14:41
      Witam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
      Swoim autem nie mogę się wybrać ,bo go nie mam.. Chcę tam pojechać z mamą ,a ona
      na 100% nie zdobędzie się na podróż na własna rękę. Dlatego uważam ,że w tej
      sytuacji najlepszym rozwiązaniem będzie biuro podróży.
      • Gość: artemizja54 Re: Chcę poznać Chorwację..od czego zacząć?? IP: *.minrol.gov.pl 14.06.07, 12:03
        Proponuję Ci następujące sprawdzone biura, z którymi warto zwiedzić Chorwację:
        zwykle jest to 7-8 lub 11-12 dni: Rainbowtours (mają również z 1-2 dniami
        wypoczynku), Itaka, Tramp Travel z Bielska Białej (przystepna cena we wrzesniu)
        lub Orbis (najdroższy). Jest tylko jedno ale: wszystkie biura jeżdżą z nocnymi
        przejazdami. Jedynie Orbis ma nocleg, ale tylko w stronę Chorwacji (tu cena
        jest najwyższa. Z last minute w tym kierunku jest różnie. Więc sama zdecyduj.
        Pozdrowienia i niezapomnianych wrażeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka