Dodaj do ulubionych

parcela na campingu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 12:47
Proszę o informacje o co chodzi z parcelami na campingu? Z cenników wynika,
że kosztuje to więcej niż namiot+samochód. A przy okazji, w jaki sposób
wynajmuje się lodówki na campingu i jak one wyglądają?
Obserwuj wątek
    • Gość: pepo Re: parcela na campingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 17:30
      Na wielu kempingach jest tak, że namiot+samochód stoją na placu (czasem
      samochód trzeba postawić w wyznaczonym do tego miejscu. Natomiast parcela jest
      przygotowana najczęściej pod campera, ma przyłącze do prądu, czasem wc i jest
      to miejsce wytyczone np. niskim żywopłotem. Stąd cena powinna być wyzsza, czy
      tak?
      P.
      • Gość: pepo Re: parcela na campingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 17:34
        P.S. Sory, nieuważnie przeczytałem stąd pytanie bez sensu. Co do lodówek to
        korzystałem czasami z takich ogólnodostępnych we Włoszech, Ausrtii-bez problemu.
        P.
        • Gość: kp63 Re: parcela na campingu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 20:11
          Dzięki za informacje. Jeżeli płaci sie za parcelę, to chyba nie płaci się już
          za namiot i samochód. Zamierzam zabrać drugi namiot typu pawilon 3x3 i ciekaw
          jestem jak mnie potraktują.
          • Gość: pepo Re: parcela na campingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 21:50
            W wielu miejscach spotkałem się z tym, że parcele były zarezerwowane właśnie
            dla kamperowców bo przecież kamper bez podłączenia przynajmniej do prądu nie
            może funkcjonować. Możesz mieć więc problemy ze skorzystaniem z takiego
            miejsca. Jeżeli natomiast przewidujesz korzystanie z przyłącza elektrycznego to
            chyba warto wziąć kilkanaście metrów kabla chociażby takiego jak do kosiarki
            (izolacja).
            Pozdrawiam
            P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka