Gość: Maciek IP: *.era.pl 05.07.07, 11:32 Czy ktoś z was był na tej wyspie? Jak ją oceniacie? dziękuję za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derobson Re: Wyspa Solta 05.07.07, 17:22 Byłem w zeszłym roku w miejscowości STOMORSKA , podobało mi się , spokojnie, nie za duzo ludzi ( fakt, że to bylo w czerwcu ) jest mało promów , z tego co pamietam dwa , no i nastaw się na wczasy stacjonarne , bo każde zwiedzanie=prom= koszty (Solta jako taka jest mała) w stomorskiej nie było też zwirkowych plaż , raczej takie naturalne platformy zalewane przez fale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Wyspa Solta IP: 87.105.182.* 05.07.07, 18:04 piękna mała wyspa na spokojne wczasy. jest tez kombinat turystyczny Nećujam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wyspa Solta IP: *.era.pl 06.07.07, 12:04 A czy możesz podać orientacyjną cenę za prom dla jednego samochodu (4 osoby). I skąd one pływają? ze Splitu ? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wyspa Solta IP: *.era.pl 12.07.07, 12:02 Czy więcej nikt nie był na tej wyspie??????? Dajcie znać pls. Wyjeżdżamy niedługo Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Wyspa Solta IP: 87.105.182.* 12.07.07, 16:16 promy pływają ze Splitu,dosyć czesto,mozna sprawdzic na www jadralinii. koszt za auto i 2 osoby to było coś około 100-150 pln w 2 strony ,nie pamietam dokładnie ale cena niepowalająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia Re: Wyspa Solta IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.07.07, 19:29 byłam w miejscowości Necujam w 2005 roku na Solcie, cudowna wysepka, wspaniali ludzie. Prom ze Splitu kosztuje 140zł w jedną stronę(35euro za samochód plus jakieś drobne za osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusia Re: Wyspa Solta IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.07.07, 19:33 Jeżeli chcesz odpocząć to tylko na Solcie, nie jest to napewno fabryka wakacji, brak tu wielkich hoteli. Plaże to raczej platformy, należące do właścicieli apartamentów i ogólno dostępne kamieniste plaże. Cudne turkusowe morze. Wszystkie miejscowości na tej wysepce mają swój urok, warto je zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wyspa Solta IP: *.era.pl 20.07.07, 14:57 Bardzo wam dziękuję Już zaraz wyjazd!!!!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś