Dodaj do ulubionych

B.P. RETMAN - gorąco polecam

13.07.07, 09:56
Chciałabym polecić B.P. RETMAN z Opola. Co prawda wykupiłam u nich tylko
przejazd do CRO ale spisali się znakomicie. Niskie ceny,doskonała obsługa,
kontakt, szybkie przesłanie rachunków i podpisanych umów, no i autobusy,
które jeżdzą punktualnie (tak na marginesie część załogi z jachtu którym
pływałam po CRO wykupiła przejazd w konkurencyjnym Globtouriście, był droższy
a autobus już w Warszawie miał 1 godz. opóźnienie, to samo było w drodze
powrotnej).
Obserwuj wątek
    • Gość: och ach Re: B.P. RETMAN - gorąco polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:55
      O której byłaś w Splicie?
      • Gość: volta2 Re: B.P. RETMAN - gorąco polecam IP: *.spray.net.pl 14.07.07, 14:14
        ja też korzystałam z retmana, w szybeniku, a więc już pod koniec podróży
        autokar był ok. 10, w/g planu powinien być o 9, czyli raczej ok.
        inna sprawa, że z wawy był dojazd do katowic busikiem, jeśli dla kogoś ma to
        znaczenie:)
        • Gość: och ach Re: B.P. RETMAN - gorąco polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 01:20
          Niedługo jadę do Splitu. Chciałbym być na czas, bo znajomi będą na dworcu
          czekać. O tym busie to coś pisali na swojej stronie, ale spodziewałem się, że w
          Warszawie większość pasażerów się zapakuje. Jak widzę, byłem w błędzie. Cóż,
          przymusowa przesiadka ;)
          • fiddler_on_the_roof Re: B.P. RETMAN - gorąco polecam 16.07.07, 15:03
            Coś mi ten pierwszy wpis pachnie kryptoreklamą - Retman nie pierwszy raz taki
            robi :-) :-)
            • Gość: krzysztof Re: B.P. RETMAN - gorąco polecam IP: *.audiobit.pl 17.07.07, 09:56
              wybacz ale retman nie stosuje takiej reklamy jak sądzisz, natomiast bardzo
              uważnie czyta spostrzeżenia klientów
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka