Dodaj do ulubionych

Budwa NIEEE!!!

IP: *.pikonet.pl 17.07.07, 15:55
Nie jestem wymagającą osobą,na Bałkanach byłam już w kilku miejscach,ale
Czarnogóra to najgorszy wybór,jadąc tam indywidualnie.np.plaża ma 1000m. z
tego 800m jest prywatna hoteli(na nich jest ok.),resztka ogólnodostępna
(zajeb.tłok,brud)Byliśmy nietylko w Budwie,ale na plażach w około(niemam przy
sobie przewodnika i niechce napisac błędnie nazw)Ceny takie jak w
Chorwacjii,ale tam plaże są ok(kamyki).ale jest czysto.Mam porównanie(nie
tylko byłam na Bałkanach) i moim zdaniem Czarnogóra(podkreślam indywidualnie)
BARDZO ZŁY WYBÓR
Obserwuj wątek
    • Gość: Ramzes Re: Budwa NIEEE!!! IP: 82.160.190.* 17.07.07, 18:59
      Jeśli ktoś jedzie do dawnego "komunistycznego" kurortu to czego się spodziewac??
      Ja w 2006 zwiedziłem ten piękny kraj i moim zdaniem jest podobnie urokliwy,
      może nawet bardziej od Chorwacji. Bez problemu można znalezc piękną plażyczkę
      piaszczysto- żwirkową wśród skał, cypelków. Bród jest na kampingach i
      największej plaży Czarnogóry ,to prawda, ale ja zawsze unikam spędów. Czy byłaś
      kiedyś w Egipcie, Turcji, Maroku??? Są plaże ,że wszystko co Bóg stworzył leży
      na plażach, wśród tego syfu Araby się kąpią. Kilka km dalej zawsze jest szansa
      odszukać piękną plażę. Moi znajomi byli w 2002 roku w hotelu w Tunezji. Wrócili
      bardzo niezadowoleni z pobytu, właśnie ze względu na bród i brak konkretnej
      plaży. Nie wiedzieli, że 1km dalej za skałami znajduje się jedna z
      piękniejszych plaż Tunezji. Gdy się jedzie w jedno miejsce, zawsze jest
      prawdopodobieństwo ,że się trafi w lipe
    • Gość: donvito_Scg Re: Budwa NIEEE!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl 17.07.07, 19:47
      Jezeli jedzie sie w sierotku sezonu to zawsze jest tłum ludzi po 2 Czarnogórskie palze są owiele lepsze od Chorwackich dłuzesze maja piasek z kamyczkami i prawie brak jeżowców. Budva jest jednym z lepszych kurortów letnich Czarnogory ma stare miasto które jest bardzo piekne i jedną z najpiekniejszych pląz Czarnogory slovenska plaze
      • des4 Re: Budwa NIEEE!!! 18.07.07, 07:39
        Budva jest najbardziej popularnym kurortem w CG - naJwiększe tłumy i najwyższe
        ceny. Wystarczy pojechać kilkanaście km dalej - np. Rafailovici, Petrovac,
        Canj, Sutomore - tan jest znaczenie taniej i ceny zą porównywalne z polskimi
        (oczywiście nie tymi z Juraty).

Tłumy niestety w ezonie są wszędzie, ale po 20 sieroniarobi się pusto, a
        ustronnych zatoczek z piaszczystą plażą jest w CG sporo...
        • Gość: gość Re: Budwa NIEEE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:25
          byłam w Rafailovici a do budve chodzialismy na spacery, zdecydowanie bardzie
          podobało mi sie Rafailovici, Budva średnio.
    • Gość: ff Basia nikt nie chce czytac twoich denny opini... IP: *.betanet.pl 01.08.07, 15:09
      wiec nie oszukuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka