kr543 16.03.08, 19:02 Czy ktoś z Państwa korzystał z biura turystycznego "Adriatica.net".Jakie są opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jn666 Re: Biuro "Adriatica.net" IP: 212.160.172.* 18.03.08, 12:14 Korzystaliśmy w zeszłym roku. Sprawna obsługa i wszystko zgodnie z informacjami uzyskanymi z ich strony w internecie. W sumie byliśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
kr543 Re: Biuro "Adriatica.net" 19.03.08, 11:45 Serdecznie dziękuję za informację Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Biuro "Adriatica.net" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 15:19 Ja korzystałem chyba 4 lata temu. Bardzo duży wybór kwater ze stosunkowo niskimi cenami. Byłem bardzo zadowolony : szybko, sprawnie, bezboleśnie. Na miejscu wszystko tak, jak w ofercie. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynine Re: Biuro "Adriatica.net" IP: 78.133.158.* 03.06.08, 11:45 Żadnych problemów nie było. Cały proces wraz z opłaceniem za kwatery trwał 3-4 dni... Kwatery były zgodne z ich opisami na stronie, a pewnie można się pewnie jeszcze dopytać ich o szczególy.... płatności mTransferem bardzo wygodne. Ja polceam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Biuro "Adriatica.net" 04.06.08, 15:28 Ja tak samo, załatwiałam 4 lata temu wprawdzie, ale wszystko szybko, bezproblemowo, wszystko tak jak w opisie, choć ceny ciut droższe. Polecam to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej-&Y Re: Biuro "Adriatica.net" IP: *.bl.spnet.net 21.07.08, 22:36 Korzytsałem, tzn próbowałem skorzystać. Złożyłem wstępne zamówienie na stronie na interesujący mnie termin na Chorwacji. Wybrałem z zakładaki LAST MINUTE bardzo drogi i exkluzywny hotel nan wybrzeżu przy wyspie KRK. Zapytanie zgodnie z informacją jaka do mnie przyszła miało być rozpatrzona najpóźniej w terminie do 24h. Mial to byc 14 dzień miesiąca. Niestety ani 14, ani 15, ani 16, ani 17 nic nie dotarło... 18 dnia miesiąca otrzymałem maila o potwierdzeniu dostępności wybranego przeze mnie terminu i hotelu.. Mam się zalogowac i potwierdzić ostatecznie do 17-ego do godz 22:00! TO jakiś absurd! Oczywiscie pomylki się zdarzają, więc pomimo rozpoczętych juz prze mnie wakacji i pobytu zagranicą, zdecydowałem się na telefon do biura, gdzie jedna z telefonistek stwierdziła, że pani, która wyslala do mnie maila dziś nie ma, ale oddzwoni, skoro jestem juz zagranica.. Niestety do dziś, a jest już 22 dzień miesiąca potwierdzenia ani telefonu nie otrzymałem i gdybym się stawił w tym hotelu, pewnie odesłali by nas z kwitkiem, co byłoby nie lada problemem biorąc pod uwagę małe dzieci i rozplanowany urlop, dojazdy itp.. Nie polecam biura - brak profesjonalizmu i zwykłego prostego podejścia do klienta, któremu wcześniej obiecano, ze "zadzwonimy, poinformujemy".. Pozdr, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panpio Re: Biuro "Adriatica.net" IP: *.centertel.pl 22.06.08, 14:17 korzystaliśmy już dwa razy a w tym roku będzie trzeci.polecam i nie ryzykować w ciemno bo nie warto.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicol21 Re: Biuro "Adriatica.net" IP: *.ipaper.com 22.07.08, 12:04 Korzystalam w tym roku, 2 rezerwacje. Wszystko ok. W 1 przypadku cala kwota zostala przetransferowana na konto biura Adriatica.net,a w drugim przypadku tylko zadatek. Brak niespodzianek na miejscu. Wszystko sprawnie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Biuro "Adriatica.net" IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.08, 19:11 Byłem w trzech miejscach rezerwowanych poprzez to biuro. W dwóch przypadkach mogę powiedzieć, że pensjonaty odpowiadały wcześniejszemu opisowi, ale trzeci okazał się totalnym niewypałem!! Uważajcie na pensjonat w mieście Krk: Haris Tetarevic ul. Omisaljska 4 nr. oferty MR-6018-1-A1!!!!! Totalne dno, pokoje i wyposażenie przypomina epokę wczesnego Gierka nie mówiąc o cenie którą trzeba ponieść . Oczywiście po przyjeździe na miejsce zrezygnowałem z oferty i nie przyjąłem jej przez co byłem zmuszony znaleźć coś na miejscu innego. Mój błąd polegał na tym, że wcześniej zapłaciłem już za pensjonat, a późniejsza reklamacja mało zmieniła bo biuro zwróciło mi tylko 30% sumy którą wcześniej wpłaciłem. Dobrze, że miałem rezerwacje tylko na parę dni, ale mimo wszystko strata!! Następnym razem jak tylko będę szukał nowego miejsca poprzez to biuro napewno nie zapłacę całości, chociaż muszę zaznaczyć, że z dwóch wcześniejszych pensjonatów byłem zadowolony, ale mimo wszystko pozostał mi niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś