Dodaj do ulubionych

czarnogóra, budwa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:02
Właśnie wróciłam z Budwy w Czarnogórze. Byliśmy tam z biurem fanclub, podróż była w porzadku. Autokary maja wspaniałe,kierowcy z doświadczeniem. Na miejscu jest jednak fatalny rezydent. Zaprowadził nas do willi w której były gorsze warunki niż te które były w umowie.Jednak po burzliwej wymianie zdań okazało się, ze znalazła się willa z warunkami bardzo dobrymi.Rezydent Karol interesował się tylko sprzedażą wycieczek o których też niewiele umiał powiedzieć prócz ceny.Przez cały pobyt nie interesowaliśmy go wogóle.Dobrze że była z nim Tania przewodniczka, która załatwiała za niego wszystkie sprawy.Była sympatyczna i pomagała nam we wszystkich sprawach. Polecam willę Slavica. Świetni gospodarze. Zięć gospodarza organizuje wycieczki. Sa tańsze i bardzo dobrze zorganizowane.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: czarnogóra, budwa IP: 77.222.9.* 12.09.08, 13:56
      Glupia baba z Kalisza dostala od rezydenta lepszy pokoj i jeszcze
      marudzila. wiem to bo bylem jej sasiadka. Ciagle robila piajackie
      libacje i awantury. Oby funclub mial najmniej takich glupich
      turystow, bo tylko psuja oni pobyt i wakacje normalnym ludziom.
      o inteligencji tej pani swiadczy rowniez to jak napisala funclub...

• Gość: ewelina Re: czarnogóra, budwa IP: *.acn.waw.pl 12.09.08, 14:37
        wybieram sie za tydzien do budvy z posrednikiem tego biura. Bede mieszkala w
        villi Luka, wiecie cos o niej? I ogolnie jak pogoda, miasto i najwazniejsze
        JAKIE CENY?? Bo wszedzie strasza, ze w tym roku to co pisza w przewodnikach
        trzeba pomnozyc conajmniej x2! To prawda? Prosze napiszcie (o ile pamietacie)
        ile kosztuja w sklepie: chleb, woda 1,5l, piwo i papierosy. I jak sytuacja
        przedstawia sie w restauracjach/barach- ile kosztuje piwo, za ile mozna zjesc
        dobry obiad. Moze jakies rady wskazowki ile euro wziac na 10dnipowy pobyt? I czy
        zycie nocne w klubach rzeczywiscie kwitnie ;)
        Bylaym wdzieczna za wszelkie info. Dzieki i pozdrawiam.
        • Gość: obserwator Re: czarnogóra, budwa IP: 77.222.9.* 12.09.08, 14:48
          nie wiem bo mieszkalem w slawicy tam byly warunki ok. oprocz
          wrzaskow jakie robili pijani sasiedzi. Ktos powinien robic jakas
          selecje w tej firmie...
          jedzenie tansze niz w chorwacji. fajki 1 euro. piwo podobnie. Zycie
          nocne kreuja Rosjanie i Polacy... bo miejscowi tylko stoja.
          • Gość: ewelina Re: czarnogóra, budwa IP: *.acn.waw.pl 12.09.08, 15:33
            fajki 1euro za normalna paczke taka jak u nas? :O no to ladnie :) A jak ceny w
            restauracjach? i Jak pogoda?
            • Gość: obserwator Re: czarnogóra, budwa IP: 77.222.9.* 12.09.08, 18:53
              upal. najtaniej i najlepiej bylo w parmie. W gorach zdecydowanie
              chlodniej. polecam wycieczke do locien, bo w albanii bylo jeszcze
              ciepklej niz w Budvie.
              • Gość: obserwator Re: czarnogóra, budwa IP: 77.222.9.* 12.09.08, 18:55
                no i zycze powodzenie z zakwaterowaniez z dala od alkoholikow!
                • Gość: ewelina Re: czarnogóra, budwa IP: *.acn.waw.pl 12.09.08, 19:29
                  Nie no nie zalezy mi na jakims nieziemskim upale, oby burz i deszu nie bylo, no
                  i zeby sloneczko swiecilo :) wiec mysle ze budva wystarczy.
                  Co do zakwaterowania, to raczej nie bedzie problemu, bo to wyjazd studencki i
                  generalnie wiekszosc willi zajma moi znajomi :)
      • Gość: ja Re: czarnogóra, budwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 19:11
        pani ta napisała fanclub i jej to wytknięto ,a to ,ze Ty
        napisałes "byłem jej sąsiadką" jak mamy rozumieć?
        • Gość: ja Re: czarnogóra, budwa IP: *.cpe.marton.net.pl 28.09.08, 09:57
          panie obserwator a gdzie jest locien ,ja bylem w lovcen ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka