Gość: Agnieszka IP: *.rdm.vectranet.pl 01.02.09, 09:51 Witam. Co byście wybrali dla rodziny z dziećmi w wieku szkolnym.Chcemy poplażować, ale i pozwiedzać. Która z tych miejscowości jest ciekawsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boni Re: Podaca czy Nemira? IP: *.chello.pl 01.02.09, 11:26 nemiry nie widzialam a podacy zdecydowanie nie polecam,miejscowosc typowo turystyczna, same apartamenty i parkingi na samochody,jak dla mnie zdecydowanie na nie, ale wszystko zalezy od tego co sie komu podoba i jakie sie ma oczekiwania, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Podaca czy Nemira? IP: *.rdm.vectranet.pl 01.02.09, 13:34 Według mnie Podaca lepsza, w Nemirze bardzo stromo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Podaca czy Nemira? IP: *.rdm.vectranet.pl 01.02.09, 19:12 Ja bym dodał jeszcze Brist. Co radzicie Podaca, Nemira, czy Brist?Nie byłem jeszcze w Cro i proszę o rady, tych co byli w tych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Podaca czy Nemira? IP: *.rdm.vectranet.pl 02.02.09, 08:40 Proszę,żeby odezwali się Ci co byli w tych miejscowościach, bo też interesuje mnie ten temat. Proszę doradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Podaca czy Nemira? 02.02.09, 11:25 Prawdę mówiąc -lekka załamka ale trudno...parę cm niżej jest wątek pt Nemira...podejrzewam ,że nie masz linijki by te parę cm odmierzyć... wklejam adres-kliknij sobie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=90662638 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Podaca czy Nemira? IP: *.rdm.vectranet.pl 02.02.09, 11:34 I po co te złośliwości. Tam na temat Podacy nie ma nic, tylko Nemira. Więc nie bądź taki złośliwy, bo sam nie doczytałeś do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Podaca czy Nemira? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:15 Dlatego piszę,że najlepiej dzwonić do ERY ,tam mają wszystko(podobno) Może faktycznie trzeba takie wątki pozakładać,żeby PT forumowicze nie musieli się fatygować i męczyć? Nemira vs Podaca Duce vs Marusici Ciovo vs Hvar Brac vs Pag Trogir vs Szibenik itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Podaca czy Nemira? IP: *.rdm.vectranet.pl 02.02.09, 13:27 Ale jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to po co zabierasz głos. Ktoś Cię prosił?. Sądząc po ilości Twoich komentarzy na wszystkie tematy, na wszelkich możliwych forach, to byłeś wszędzie/ A może nigdzie?/ Chyba wszystkim już obrzydło to wymądrzanie się. Jak się nie ma nic do powiedzenia to siedzi się cicho , a nie wtyka nos w każde zadane w internecie pytanie. Jest mi przykro, bo chciałam się coś dowiedzieć, a tylko się zdenerwowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Podaca czy Nemira? 02.02.09, 16:54 I tak wygląda babska wdzięcznośc ;) Dajesz linka do wątku,gdzie o Nemirze prawie wszystko,gdzie dodatkowo link do zdjęć (moimi)z plażami Nemiry a ta cię opie... z góry na dół bo o Podacy tam nic nie ma... Nie chce mi się z toba gadać ,bo złą kobietą jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Podaca czy Nemira? IP: *.metronet.pl 02.02.09, 23:08 Krótko za i przeciw : Niemira , plusy spokój , blisko Omis z atrakcjami miasta turystycznego ,rafting , wycieczki statkiem minus - stromo Podaca byłem w sierpniu a w zasadzie zajrzałem tam , tłoczno na plaży ale można znaleźć kwatery bezpośrednio przy plaży , Brist - nam sie podobał , mała miejscowośc bardzo spokojna bez tłoku na plazy , jeździlismy tam z Gradaca który osobiscie polecam choc troche wieksze miasteczko i długa promenada to spokojnie wieczorem ( no chyba że kwatera blisko Hotelu któregoś , takiej bym nie polecał ) , plaża długa i wąska przyjazna dzieciom , do Bristu można przejśc wzdłuż morza . Z Podacy , Bristu czy Gradaca można pojechac do Mostaru , wodospady Kravica w Bosni a nawet dalej Ston czy Dubrownik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Podaca czy Nemira? IP: *.rdm.vectranet.pl 03.02.09, 00:05 Bardzo dziękuję za to porównanie. Właśnie o takie rady mi chodziło./do gość xxx/ Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Podaca czy Nemira? 04.02.09, 10:37 Rozumiem,że decyzja zapadła . Podziwiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś