jjuulliiaajj 20.04.09, 12:35 planuję wyjazd na pół roku do słowenii, ale nie mam pojęcia o cenach. mógłby mi ktoś pomóc i napisać, jakie są orientacyjne ceny? np pieczywo nabiał chemia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: ceny w słowenii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 17:22 Najprościej chyba poszukać cen na stronach sieci handlowych obecnych w Słowenii en.wikipedia.org/wiki/Supermarkets_in_Slovenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busio Re: ceny w słowenii IP: 194.29.130.* 21.04.09, 10:07 Jadę do Słowenii w drugiej połowie maja i wtedy mogę służyć najaktualniejszymi wiadomościami odnośnie cen. Z tego, co pamiętam z poprzednich lat to w przeliczeniu na złotówki wszystko jest droższe, niestety.Zdecydowanie najbardziej opłaca się kupować w dużych sklepach, ja osobiście najczęściej zaopatrywałem się w Leclercu ( mieszkałem w Ljubljanie). Odpowiedz Link Zgłoś
jjuulliiaajj Re: ceny w słowenii 26.04.09, 14:06 bylabym wdzieczna zapomoc bo szczerze przyznam ze slowenskiego nie znam wiec przegladanie ich stron nie jest czym latwym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busio Re: ceny w słowenii IP: 194.29.130.* 27.04.09, 10:45 Podejmuję się skrupulatnego notowania cen a wyniki przekażę po powrocie, tj.po 8 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś