Dodaj do ulubionych

Podaca villa Natali

IP: *.kwsa.pl 05.08.09, 11:55
Ostrzezenie!! Zdecydowanie nie polecam. Rezerwowalismy przez
internet i na miejscu okazalo sie ze nie ma wolnych pokoi.
Zakwaterowanie za taką sama kase w dużo gorszych warunkach.
www.villa-natali.com/pl3.html
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Podaca villa Natali IP: *.radomsko.vectranet.pl 05.08.09, 15:35
      Witaj Lusia. Przeczytałam Twój post i zainteresowałam się. My mieliśmy w tym
      roku zarezerwowany apartament właśnie w tej willi , ale niestety trochę nam się
      pokomplikowało i zrezygnowaliśmy. Zaliczka 60 euro przepadła. A teraz czytam to
      ostrzeżenie . Napisz coś więcej . Ja pytałam wcześniej na forach o tą willę ,
      ale niestety nikt się nie odezwał. Może to był znak, że coś nie tak. Napisz coś
      więcej o tej willi i właścicielce. , bardzo mnie to zainteresowało. Pozdrawiam.
    • Gość: Grażyna Re: Podaca villa Natali IP: *.ksknet.pl 10.09.09, 20:52
      Szczerze polecam, warunki bardzo dobre, miła, serdeczna atmosfera,
      czyściutko.
      • Gość: kamilica Re: Podaca villa Natali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:47
        A ja polecam w tej miejscowości apartamenty Bosiljki Krasić. Namiary mam. Byłam
        tam 2 razy, a wszyscy, których tam kierowałam wracali bardzo zadowoleni.
        • Gość: camera Re: Podaca villa Natali IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 17:36
          Zdecydowanie polecam. Te wakacje spędziłam z rodziną i zanjomymi
          własnie w tej willi i było super. Właścicielka bardzo miła, rzadko
          przychodziła, administrator fajny który wszystkiego pilnował. Ja
          szczerze POLECAM.
          • Gość: ds Re: Podaca villa Natali IP: *.proxy.aol.com 17.09.09, 09:57
            sddssd
            • Gość: dsds Re: Podaca villa Natali IP: *.proxy.aol.com 17.09.09, 09:57
              dsds
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka