Dodaj do ulubionych

jutro oferta Grecos

IP: *.159.48.130.static.crowley.pl 23.11.10, 21:15
Ciekawe z jakimi cenami wystartują.......?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: izka Re: jutro oferta Grecos IP: *.159.48.130.static.crowley.pl 24.11.10, 11:19
      Na razie ściemniają jak mogą.......
      • Gość: magda Re: jutro oferta Grecos IP: *.icpnet.pl 24.11.10, 12:13
        jak ściemniają
    • e_r_i_n Re: jutro oferta Grecos 24.11.10, 20:30
      Bez szału - cena jakieś 50 zł niższa, niż to, co zapłaciłam rok temu (zerkałam na zbliżony termin).
      • Gość: cykada Re: jutro oferta Grecos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 20:49
        Ostrzegam przed Grecosem, cena w first minut jest ta sama, co potem w ciagu sezonu, tak bylo w tym roku. Obiecuja wycieczke fakultatywna darmowa w first, a potem oferuja tylko 20 % znizki. Daty wylotow zmieniaja. A jesli mimo wszystko wybierzecie ich oferte, to juz przynajmiej nie bierzcie u nich wycieczek fakultatywnych, bardzo drogich.
        • e_r_i_n Re: jutro oferta Grecos 24.11.10, 23:29
          Ja na Grecosa nie mogę narzekać - fakt jednak, że wycieczka kupowana niecały miesiąc przed wylotem kosztowała tyle, ile teraz widzę w FM.
          Fakultatywne cenowo podobne do innych biur.
          • Gość: magda Re: jutro oferta Grecos IP: *.icpnet.pl 25.11.10, 14:23
            ja polecam Grecos za firsta na tydz za osobę zapłaciła 800zł mniej niż w zesonie.
            Wycieczka fakultatywa też była dla mnie biuro super.
    • Gość: MoNia Re: jutro oferta Grecos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 14:02
      Ja juz byłam na wakacjach 2 razy z Grecosem i jestem zadowolona. Byliśmy na Krecie i w Turcji. Wszytko dopięte na ostatni guzik i bez zastrzeżeń. Dla marudzących: Z Grekami, jak to z Grekami. Nie zawsze jest czysto. Taka specyfika narodu, nikogo nie obrażając. Nasza narodowa specyfika jest taka, że wynosimy jedzenie w kieszeniach z restauracji, a wiec jest 1:1. Wszyscy pracujemy na naszą opinię. Potem się dziwimy, że np. Niemcy są lepiej traktowani.
      A jeszcze a propos nowej oferty - ceny są naprawdę spoko - porównajcie sobie z np. eccoholiday - wycieczki w podobnym okresie są droższe!
      • Gość: gosia59 Re: jutro oferta Grecos IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 20:05
        ja kupowałam first w ubiegłym roku i było taniej no na pewno nie 35% ale taniej bym nie pojechała a z wycieczki byłam zadowolona, hotel Atrium na Krecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka