Dodaj do ulubionych

Kreta - Stella Palace - sejf

09.05.11, 11:33
wiem że jest odpłatny, czy ktoś kto było może powiedzieć jak jest duży, pomieści laptopa i ew. aparat (niezbyt mały)?
Obserwuj wątek
    • alex2222 Re: Kreta - Stella Palace - sejf 09.05.11, 14:20
      Na laptopa nie ma szans.Aparat jeśli duży to hmm...Generalnie sejfik zamontowany w szafie służy do schowania portfela,dokumentów,pieniędzy,biżuterii ew.innych niewielkich przedmiotów.
      • myszka_84 Re: Kreta - Stella Palace - sejf 09.05.11, 16:00
        i w Egipcie i w Tunezji też mieliśmy małe w szafie ale laptop 15" co skosie się mieścił :/
        trudno zostaje mi tylko ograniczyć się z ilością zdjęć :)

dzięki za szybka odpowiedź :)
        • alex2222 Re: Kreta - Stella Palace - sejf 09.05.11, 16:44
          Jak tak teraz zastanawiam się nad tym "skosem" to myślę sobie,że może...Podejrzewam,że sejfy w tych wszystkich hotelach są podobnej wielkości więc pewnie będzie bliski tym w Tunezji czy Egipcie...
          • Gość: Monika Do myszka IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 09.05.11, 22:41
            Kiedy będziesz w Stella Palace ? My lecimy dopiero 7 sierpnia i milo by było poczytać jakąś nową relację z pobytu w w/w hotelu :) Miłego wypoczynku życzę .
            • myszka_84 Re: Do myszka 09.05.11, 22:59
              my lecimy z 1,5 rocznym dzieckiem i drugim w brzuchu w najbliższą niedzielę na tydzień czasu także mogę zdać relacje za 2 tygodnie co i jak :)
              • tamerza Re: Do myszka 10.05.11, 06:40
                o super... my lecimy we wrzesniu, moglabys mi sprawdzic czy kupie gdzies w miare blisko pieluchy roz. 5? :) oczywiscie czekamy na info od ciebie po powrocie
                • myszka_84 Re: Do myszka 20.05.11, 14:24
                  w sklepach przy hotelu dostaniesz jakieś kaszki, mleko itp, pieluchy są jakieś ich marki, trafiłam 5 pampersy za 17,95euro (mała paczka) w supermarkecie jakieś 0,5km od hotelu ale w związku z tym że sezon tu dopiero startuje to może i zaopatrzenie kiepskie, na piechotkę na spacer można się też przejść do Analipsis gdzie jest więcej normalnych a nie hotelowych sklepów i jest więcej i taniej, ja kupiłam paczkę 5 pieluchomajtek 24sz. za 12euro

jeśli chodzi o jedzenie to na śniadanie dla dzieciaków zawsze coś jest, na obiad zupa jak najbardziej, kolacja marna bo właściwie jest to samo co na obiad i nie ma np. wędlin czy sera do pieczywa więc my jedziemy na kaszkach albo w chwilach buntu na frytkach.

Dla rodzin z dziećmi dają pokoje na parterze z wannami, łóżeczka turystyczne fatalne (twardy materac), nasza nie spała w nim ani jednej nocy, pokój mimo że miał być 2os. ma łóżko duże i pojedyncze, zsunęliśmy wszystko razem i młoda śpi od ściany z nami.

kiepsko z piciem dla dzieci, soki są okropnie zimne i strasznie słodkie więc trzeba mieszać z wodą bo nie da się tego pić (moja nie przyzwyczajona do słodkości)

w pokojach blisko recepcji działa internet wifi do którego dostęp trzeba sobie wykupić, ja kupiłam kartę 500min za 20euro na tydzień i nie wiem czy wykorzystam wszystko

a i najważniejsze - zapomnij o wycieczce na Santorini jeśli dziecko masz jeszcze wózkowe, tragedia!!! tylko się umęczyliśmy, rejs w każdą stronę min 2,5h potem upał i nie ma się gdzie schować, ciągle pchasz wózek po kostce brukowej pod górę.

KRETAquarium fajne dla dzieci ale mało do oglądania w sumie, wynajęliśmy auto na dzień 40euro + bilety wstępu po 8 euro a zwiedzania tam może 1,5h i pod koniec młoda była już znudzona.

Na park wodny za wcześnie jeszcze więc nie byliśmy.
    • Gość: siua Re: Kreta - Stella Palace - sejf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 07:12
      Od dłuższego czasu mam inny patent. Ponieważ też mam duży aparat i nie mieści się w sejfie chowam go do walizki zamykanej na szyfr :) My lecimy do stella palace 17 lipca :)
      • myszka_84 Re: Kreta - Stella Palace - sejf 10.05.11, 08:04
        właśnie też o tym myślałam (tym bardziej że będziemy mieć 2 walizki więc mogę jeszcze jedną w drugą wsadzić), ale nie ukrywam że pewniej bym się czuła jakby był w sejfie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka