Dodaj do ulubionych

Mikri Poli Kos

13.05.11, 15:50
Był ktoś w hotelu Mikri Poli na Kosie?? Jakie macie wrażenia? A może ktoś się wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: maronix Re: Mikri Poli Kos IP: *.tktelekom.pl 21.05.11, 10:25
      wybieramy sie 11 czerwca
      • dorcial Re: Mikri Poli Kos 23.05.11, 21:46
        My tez lecimy 11.06 z dwójka maluchów. Jak możesz to napisz mi którym lotem lecicie bo z tego co wiem w tym dniu z W-wy lecą dwa samoloty- poranny i popoludniowy. Czy godziny lotu na voucherach zgadzają się Wam z tymi podawanymi przy rezerwacji?
        • wiktoria755 Re: Mikri Poli Kos 24.05.11, 12:06
          Jak wrócicie, napiszcie jak tam jest. My lecimy 12 lipca.
          • kimagura Re: Mikri Poli Kos 09.08.11, 14:08
            Dorcial, wiktoria napiszcie proszę parę słów czego się spodziewać, lecimy 13.08 :)
            • wiktoria755 Re: Mikri Poli Kos 09.08.11, 16:19
              Mikri Poli to bardzo fajny hotel. Czysty, zadbany. Animacja dla dzieci z polskimi animatorkami Asią i Justynką. Jedzenia dużo i dobre, kolacje tematyczne to we wtorek meksykańska, w piątek owoce morza, w niedziele grecka. Z leżakami nie było problemu. Napisz co chcesz wiedzieć to opiszę.
              • kimagura Re: Mikri Poli Kos 09.08.11, 22:10
                Czy woda w basenach rzeczywiście jest słodka? Czy były komary albo mrówki faraona? Czy z suszarki można korzystać czy lepiej zabrać swoją - mam na myśli siłę suszenia. Czy wieczorem coś się dzieje w hotelu czy lepiej przejść się do Kardameny? Czy dzieci niespełna 6-letnie dadzą radę wejść do morza gdzieś w pobliżu hotelu, na zdjęciach są okropne kamienie przy wejściu. Napisz co było fajne a co raziło. Czy w wypożyczalni samochodów nie ma problemu z fotelikami?
                • wiktoria755 Re: Mikri Poli Kos 10.08.11, 19:37
                  - woda w basenie wyglądała bardzo ładnie, ale nie wchodziłam do nich (lubię morze)
                  - ani komarów, ani mrówek nie było
                  - suszarka super ja i młodsza córka z niej korzystałyśmy, ale tam jest tak ciepło, że bardzo gęste włosy mojej starszej córki w 30 min były suche
                  - wieczorem o 20.15 jest mini disko dla dzieci, w poniedziałki dzieci w klubie przygotowują show, raz dzieci miały w klubie piżamaparty od 21 do 23. Były również animacje wieczorne dla dorosłych, ale nasza młodsza córka ma 5 lat więc po mini disko wracaliśmy do pokoju.
                  - do morza można wchodzić, nasze dzieci wiele godzin tam spędzały (dobrze mieć buty piankowe, można je kupić w hotelu)
                  - foteliki do samochodu dostaje się gratis
                  - dla nas wszystko było fajne, nic nam nie przeszkadzało, ani nas nie raziło
                  Miłego urlopu
                  • kimagura Re: Mikri Poli Kos 10.08.11, 23:10
                    Dziękuję bardzo :)
                  • Gość: bagerek81 Re: Mikri Poli Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 12:00
                    Witam,
                    Mam pytanie czy w hotelu Mikri Poli sa w pokojach czajniki? Czy nie wiedza Panswo jak wyglada sprawa z pampersami,sa do kupienia w hotelu czy lepiej zabrac z Polski? Dziekuje z gory za odpowiedz
                    • wiktoria755 Re: Mikri Poli Kos 08.09.11, 14:22
                      W pokojach są czajniki. Na powitanie kawa, herbata i woda. Co do pampersów to nie wiem, nie zwróciłam uwagi, ale jest to hotel całkowicie nastawiony na rodziny z dziećmi, dlatego wydaje mi się, że będzie można kupić pampersy w sklepie hotelowym.
                      • Gość: bagerek81 Re: Mikri Poli Kos IP: *.tktelekom.pl 09.09.11, 09:44
                        Bardzo dziekuje za informacje:)
                      • Gość: pedro travel Re: Mikri Poli Kos IP: *.zax.pl 30.05.14, 11:43
                        Witam, widziałam ten hotel i powiem tak, hotel nastawiony faktycznie na rodziny z dziećmi ale uważam że rodziny które mają dziecko w wózku to albo poprosić o pokój na niższej kondygnacji albo poszukać innego hotelu..schody ogromne i jak już ktoś napisał wcześniej trzeba się namęczyć żeby je pokonać..
                        Jedzenie bardzo dobre:)
                    • Gość: kinga Re: Mikri Poli Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 00:37
                      są czajniki w pokojach. Jest sklep w hotelu i jest też blisko do miasteczka, spacerkiem 20 minut.
                      Bardzo miły i przyjazny hotel dla rodzin zdziećmi.Aquapark już otwarty, ale raczej dla dorosłych.
                      Wróciliśmy 14 czerwca zachwyceni.
    • Gość: gosc Re: Mikri Poli Kos IP: 212.38.221.* 07.06.11, 14:37
      my wrócilimy własnie z tego hotelu
      bylizmy z dzieckiem prawie 2 letnim- hotel sam w sobie ok, czysty, zadbany.. niestety Polaków umieszczaja na najwyzszych kondygnacjach- my wdrapywalismy sie kilka razy dziennie dobre 800m pod góre;( chcielismy pokój z widokiem na morze i dostalismy ale jakim kosztem...
      Jedzenie ok, mozna cos wybrac dla kazdego, obsługa w restauracji moze byc- talerze zabieraja jak tylko odłozysz sztucce, czasem brakuje miejsc i krzesełek dla dzieci bo zagradzaja czesc restauracji krzesłami-nie znam powodu dlaczego....
      Plaza marna-niestety- duzo kamieni i za blisko ulicy przez która trzeba przejsc zeby sie tam dostac...basen ciagle pełny ludzi, wszystkie lezaki zajete przez niemców wiec posiedziec na basenie sie nie da...reczniki plażowe zabierzcie ze soba bo trzeba za nie dodatkowo płacic w recepcji.

miłego urlopu!!!
      • Gość: xxx Re: Mikri Poli Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 14:53
        niestety Polaków umieszczaja na najwyzszych kondygnacjach- my wdrapywalismy sie kilka razy dziennie dobre 800m pod góre;(

HAHAHAHA!! 800m, byczy hotel, jadę :D
    • ana-krk Re: Mikri Poli Kos 03.02.14, 00:34
      Czy ktoś leci do tego hotelu 27 września 2014?
      My lecimy na dwa tygodnie z Katowic. Mieszkamy w Krakowie, zabieramy dwójkę dzieci.
      Próbowaliśmy namówić kilka znajomych rodzin na wspólny wyjazd, ale nikt nie mógł sobie zaplanować urlopu na tak odległy termin i każdy miał czekać na lasty a tymczasem terminy w Grecosie już wyszły...
      • Gość: bilba Re: Mikri Poli Kos IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.14, 15:00
        Witam serdecznie...my chyba jutro skusimy sie i dokladnie w tym terminie tez polecimy....z 8 latkiem....czy dowiadywali się panstwo czy oby w tym terminie na pewno bedzie aqua park? Pozdrawiam
        • ana-krk Re: Mikri Poli Kos 23.07.14, 23:56
          Witam,
          Zdecydowali się Państwo ostatecznie na ten hotel?
          Wysłałam do nich 2 maile z pytaniem o dostępność aqua parku ale jakoś nikt się nie spieszy z odpowiedzią.
          • Gość: Kasia Re: Mikri Poli Kos IP: *.rfc.pl 05.05.15, 09:34
            Witam
            Proszę o wszelkie uwagi dotyczące pobytu w hotelu Mikri Poli Kos. W czerwcu tego roku wybieram się tam z dziećmi (10 i 4). Interesuje mnie czy woda w basenach jest slona/słodka, zimna /ciepła. Aquapark fajny, czy lipa. Na plażę kupować buty piankowe? Poza tym, co warto zobaczyć na Kos. Myślę o rejsie na trzy wyspy. Czy będzie odpowiedni dla dzieci. Czy byliście na Bodrum. Ponieważ wyspa nie jest najpopularniejsza, a hotel najbardziej oblegany nie można znaleźć wiele informacji na te tematy. Wdzięczna będę za wszelkie info i wskazówki.
      • Gość: Reddaisy Re: Mikri Poli Kos IP: *.play-internet.pl 07.11.14, 19:36
        Czy aquapark juz jest? Jak oceniacie ten hotel?
    • Gość: kingak50 Re: Mikri Poli Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 00:30
      Swietny hotel dla rodzin z dziećmi. Znakowmita, przyjazna atmosfera.Świetni animatorzy- hotelowi.Lepiej zabiegać o pokoje blisko restauracji i basenów.Wróciliśmy 14 czerwca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka