3niki 03.07.13, 22:29 Jedzie ktoś do Grecji własnym autem w terminie 8 sierpień jeśli tak to chętnie się przyłączę ja wyjeżdżam ze Świętokrzyskiego i od 10 Sierpnia mamy hotel .tel 609 760 270 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1talea Re: Dojazd do Grecji 10.07.13, 22:47 Jaki hotel macie ? W jakiej miejscowości ? Odpowiedz Link Zgłoś
3niki Re: Dojazd do Grecji 11.07.13, 20:59 Jedziemy do miejscowości Kamena Vourla hotel Mitsis Galini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dojazd do Grecji IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.13, 12:18 W Kamennej Vourli jest specyficzny klimat,nastawcie się na to. Duzo zieleni ze względu na opady.Otoczona z trzech stron miescina górami zasysa od morza wilgoć i czesto tworzą sie chmury burzowe i potrofią się krecić wokoło nawet kilka dni. Byłem tam dwukrotnie na przełomie lip/sier i zawsze waliło piorunami i lało z przerwami. dwadzieścia km dalej o deszczu nie słyszeli. Dużo tam urlopuje samych greków z Aten,nie jest drogo w restauracjach w porównaniu do kurortów dla zagranicznych turystów. obowiązuje sjesta od 14 do 17 i większość sklepików jest zamknięta .Dwa duże markety sa jednak otwarte.Nie wiem gdzie jest wasz hotel ,ale jesli trafi się blisko przebiegającej obok autostrady z Aten to cięzko będzie sie wyspać od hałasu tirów jadących non stop. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: Dojazd do Grecji 14.07.13, 09:31 Ja wyjeżdżam 9.08 ale zostaję na lądzie trochę bliżej niż WY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Dojazd do Grecji IP: *.109.242.59.tellas.gr 14.07.13, 12:53 witam musze przyznac ze najlepiej nikomu nie mozna doradzac,poniewaz ludzie sa nieuciciwi i nigdy nie rozumieja,dlaczego to pisze dlatego ze ja wynajmuje apartamenty io ludzie pisali do mnie wiekszosc naszych rodakow byla bardzo zadowolona,ala znalazly sie osoby ktore zaczely mnie obrazac strasznie na mojej poczcie.Chcialaqm dopomoc i zostalam czarna owca ofiarujac pomoc.Moge przeslac ta wiadomosc na forum dla interesujacych sie ludzi.Przepraszam ze odpisalam ale mam powod do tego aby nikt nie sostal potepiony tak jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś