Dodaj do ulubionych

Meltemi Village-Scan Holiday

IP: 193.111.233.* 09.08.04, 10:01
Witam, lece na Krete 09.09 do Hotelu Meltemi Village. Czy ktos sie wybiera w
tym samym czasie z dziecmi? Ja mam dwojke (4 lata i 0.5 roku)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylwia Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: *.kutno.mediaclub.pl 09.08.04, 22:47
      Hej!
      Ja lecę na Kretę do tego hotelu 19.08.04 na tydzień. Służę informacjami po 26.08
    • Gość: Sylwia Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: *.kutno.mediaclub.pl 09.08.04, 22:48
      Zapomniałam dodać, że z dzieckiem (1 rok i 10 m-cy)
      • Gość: kj10 Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: 193.111.233.* 10.08.04, 09:53
        bede czekal na info. Szczególnie bede wdzieczny za nastepujace informacje typu
        gdzie kupic zupki, pieluchy, jak duze baseny itd.
        Bylem dwa lata temu na Krecie z dzieckie wtedy 2 letni i bylo naprawde fajnie.
        Starsza corka do tej pory pamieta Grecje, wieczorne dyskoteki, Solino klub.
        Wtedy bylismy w drugiej polowie lipca i mimo upałów, dzieki wiatrowi od morza
        można było spokojnie wytrzymac. Zycze udanego urlopu.
        • Gość: Sylwia Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: *.kutno.mediaclub.pl 10.08.04, 16:47
          Dzięki serdeczne. Na pewno po powrocie się odezwę.
          Pozdrawiam
    • Gość: Krzysiek Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: *.acn.waw.pl 05.09.04, 12:48
      Mam nadzieję, że jedziesz tylko na tydzień? Jeżeli na dwa(tak ja tam byłem) to
      współczuję. Też byłem z dzieckiem - 7 lat, a znajomi z trzyletnim synkiem.
      Uwaga - hotel ma w katalogu Scana 4 gwiazdki, w Polsce bywałem w lepszych z
      trzema gwiazdkami.
      • Gość: kj10 Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: 193.111.233.* 07.09.04, 14:48
        A co jest nie tak z tym hotelem?
        • Gość: biedronka Re: Meltemi Village-Scan Holiday IP: *.chello.pl 09.09.04, 13:55
          Nie przejmuj się z hotelem nic nie jest nie tak. Jak dla nas (byliśmy z
          chłopakiem - 05.08 - 19.08), wszystko było Super. Faktem jest, że jedzenie po
          jakimś czasie się nudzi i jak na cztery gwiazdki mogłoby być lepsze i bardziej
          elegancko podane. Ale sam hotel jest bardzo sympatyczny, nowiutki, spokojny.
          Nie mamy dzieci, ale dzieci znajomych świetnie się bawiły z polskimi
          animatorkami. Byli z nami Polacy, którym się niemalże wszystko nie podobało,
          ale z Polakami to tak już jest. Najlepiej jakby sidzieli nad Bałtykiem, wtedy
          pewnie wszystko byłoby OK ;-)

Pozdrawiam
          Biedronka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka