malutka1939 27.12.15, 11:07 Witam proszę Was o info czy aby polecieć na Cypr potrzebny mi paszport czy wystarczy dowód osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Cypr i paszport IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.12.15, 11:29 ciekawa jestem ile jeszcze lat takie pytania będą padać do UE wstąpiliśmy w 2004 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_gdzie_jade Re: Cypr i paszport 28.12.15, 15:35 Dowód osobisty zarówno na część południową, jak i północną. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malutka1939 Re: Cypr i paszport 28.12.15, 17:44 wiem kiedy wsąpiliśmy do UE, sprawdziłam tez na stronie MSZ.gov . Napisałam aby zapytać doświadczonych podróżników czy część płn i płd tak samo traktujemy... Wiem gdzie jade dzieki za odpowiedz... Poza tym to że my wstąpiliśmy do UE nie oznacza ze podróżójemy bez paszportu...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość3 Re: Cypr i paszport IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.12.15, 03:21 owszem oznacza to dokładnie, że zamiast z paszportem możemy z dowodem poza tym jeśli naprawdę spojrzałaś na stronę msz.gov to musiałaś widzieć to www.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/wizy/ Odpowiedz Link Zgłoś