Gość: MM IP: *.polcard.com.pl 24.04.02, 15:04 Słyszeliście coś więcej na temat przypadków zachorowań w Grecji wywołanych jakimś podejrzanym wirusem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MM Re: wirus IP: *.polcard.com.pl 24.04.02, 15:06 24.4.Ateny - Wszystkie greckie przedszkola, szkoły, uczelnie i uniwersytety są od środy zamknięte. Powodem jest groźba rozprzestrzeniania nieznanego wirusa, który miał już spowodować śmierć trzech osób. We wtorek liczba osób zakażonych wirusem wzrosła w Grecji do 32. Wg Reutersa, cierpią one na dolegliwości przypominające grypę. Władze zamkną placówki na trzy dni - potem dzieci i młodzież i tak rozpoczynają dwutygodniowe ferie wiosenne. Ministerstwo Zdrowia uważa, że ten okres wystarczy, aby wyeliminować ryzyko nowych zakażeń.(PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: wirus 25.04.02, 09:54 Mnie też to zainteresowało i zdziwiło że w dzisiejszych gazetach nie ma nawet wzmianki o tym. Wrzuciłem wątek na fora częściej odwiedzane. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: wirus IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.04.02, 10:04 A co z Kretą moi drodzy, czy tam też panuje epidemia? W portalu Interia przeczytałam, że nie żyją już dwie mieszkanki Krety???????? A miałam lecieć i nie wiem co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: wirus 25.04.02, 10:26 Juz ktoś podał namiar na prasę grecką: www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_politics_100002_24/04/2002_15770 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: wirus IP: *.astercity.net 26.04.02, 10:01 Z tego artykułu wynika, że na Krecie też jest ten wirus (odnotowano zachorowanie 6-ciu mieszkańców). Na innych wyspach też, czyli wirus przenoszą ludzie. Też wybieram się do Grecji (Rodos) i to mnie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: wirus IP: *.polcard.com.pl 30.04.02, 13:51 Czy macie może jakieś nowe info na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wirus IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 17:43 Ja też przyłączam się do pytania. Dzwoniłam do biura podróży i mówią, że wszystko jest już ok. Czy im wierzyć? Właśnie chciałam lecieć do Grecji!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: wirus IP: *.outland.lucent.com 08.05.02, 16:38 Właśnie stamtąd wróciłem. Nie zaobserwowałem niczego niepokojącego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubaa16 Re: wirus 26.08.14, 10:59 od 8 do 15tego sierpnia bylem na rodos w lindos imperial. co prawda nie zaobserwowalem zadnych dantejskich scen z rzyganiem do basenu ale jesli chodzi o wirus to potwierdzam ze mialo cos takiego tam miejsce.w raz z dziewczyna 2 dni spedzilismy w pokoju hotelowym,jesli ktos juz sie tam wybiera to proponuje zakupic na bezclowej jakies 0,7 czystej i codziennie z rana wypic kieliszek,podobno pomaga w tego typu cieplych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś