Gość: darek IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myszka-m Re: paros cyklady wrocilem IP: *.pbks.pl 02.07.02, 14:53 Cześć Darek! Chcę spędzić w tym roku we wrześniu 3 tyg. na Cykladach. Podobno Paros jest świetnym miejscem, żeby poznać wyspiarski - grecki klimat. Podziel się wrażeniami i praktycznymi informacjami, plizzz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojty Re: paros cyklady wrocilem IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.07.02, 22:54 Myszka kiedy jedziesz na wyspy?Mieszkałem na Cykladach 10 lat.Jezeli chcesz to służe poradami.cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka-M Re: paros cyklady wrocilem IP: *.pbks.pl 04.07.02, 08:33 Cześć! Zacytuję mój wcześniejszy apel "3 tygodnie na Cykladach": Czołem ludziska! Mamy taki plan: 3 tygodnie (wrzesień)totalnego luziku na Cykladach. Chodzi nam o "złapanie" wyspiarskiego klimatu. Grecka sałatka, nurkowanie z fajką i wieczorne, romantyczne ;-) spacerki do tawerny... Bądźcie ludźmi i doradźcie, dokąd się taka zakochana parka może wybrać????? Marzy nam się Santorini... niekoniecznie w namiocie a raczej w pokoiku z "kuchnią". Jakieś przetestowane miejsca? Chętnie wymienię informacje (Chorwacja, Maroko...). Ktoś mi polecał Paros... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia W. Re: paros cyklady wrocilem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 08:49 Też bym chciała pobyć ok. dwóch tygodni na którejś z wysp, zależy mi aby nie była to wyspa zbyt skomercjalizowana, i im mniej na niej Niemców tym lepiej. Może mógłbyś mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojty Re: paros cyklady wrocilem IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.07.02, 22:51 jest taka wyspa która jest jeszcze nie odkryta.Astipalia!!!Rewelacja absolutna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia W. Re: paros cyklady wrocilem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 09:12 Faktycznie, mało znana, a jak można się na nią dostać??? Przyznaję bez bicia, nie słyszałam o takiej, a bez fałszywej skromności, mogę powiedzieć, że tematyka Grecji i wysp nie jest mi raczej obca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka-M Re: paros cyklady wrocilem IP: *.pbks.pl 05.07.02, 10:01 No właśnie! Jak tam się dostać??? Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoya Re: paros cyklady wrocilem IP: *.bas.roche.com 10.07.02, 12:26 cze Wojtek:) widzę, ze służysz tu za super profesjonalną informację/ przy tobie przewodniki idą w odstawkę. jadę na 2 tygodnie we wrzesniu na cyklady. głównie chodzi nam o to aby zmaksymalizować wrażenia i zminimalizować koszty/ promy+campingi mamy plan na kretę/paros/delos/tinos/naksos. jeśli masz jakies wskazówki, iffo, których nie mozna znależć w pascalu to byłabym wdzięczna. pzdr zoya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoya Re: paros cyklady wrocilem IP: *.bas.roche.com 10.07.02, 12:27 cze Wojtek:) widzę, ze służysz tu za super profesjonalną informację/ przy tobie przewodniki idą w odstawkę. jadę na 2 tygodnie we wrzesniu na cyklady. głównie chodzi nam o to aby zmaksymalizować wrażenia i zminimalizować koszty/ promy+campingi mamy plan na kretę/paros/delos/tinos/naksos. jeśli masz jakies wskazówki, info, których nie mozna znależć w pascalu to byłabym wdzięczna. pzdr zoya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoya Re: paros cyklady wrocilem IP: *.bas.roche.com 10.07.02, 12:27 cze Wojtek:) widzę, ze służysz tu za super profesjonalną informację/ przy tobie przewodniki idą w odstawkę. jadę na 2 tygodnie we wrzesniu na cyklady. głównie chodzi nam o to aby zmaksymalizować wrażenia i zminimalizować koszty/ promy+campingi mamy plan na kretę/paros/delos/tinos/naksos. jeśli masz jakies wskazówki, info, których nie mozna znależć w pascalu to byłabym wdzięczna. pzdr zoya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsr Re: paros cyklady wrocilem IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 13:33 polecam Santorin , bylismy w Oia . reszta wyspy równie spokojna , taniej klienteli mało , dla zakochanych idealne miejsce .... Odpowiedz Link Zgłoś