Dodaj do ulubionych

paros cyklady wrocilem

IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 12:09
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszka-m Re: paros cyklady wrocilem IP: *.pbks.pl 02.07.02, 14:53
      Cześć Darek! Chcę spędzić w tym roku we wrześniu 3 tyg. na Cykladach. Podobno
      Paros jest świetnym miejscem, żeby poznać wyspiarski - grecki klimat. Podziel
      się wrażeniami i praktycznymi informacjami, plizzz. Pozdrawiam.
      • Gość: wojty Re: paros cyklady wrocilem IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.07.02, 22:54
        Myszka kiedy jedziesz na wyspy?Mieszkałem na Cykladach 10 lat.Jezeli chcesz to
        służe poradami.cześć
        • Gość: Myszka-M Re: paros cyklady wrocilem IP: *.pbks.pl 04.07.02, 08:33
          Cześć! Zacytuję mój wcześniejszy apel "3 tygodnie na Cykladach":
          Czołem ludziska! Mamy taki plan: 3 tygodnie (wrzesień)totalnego luziku
          na Cykladach. Chodzi nam o "złapanie" wyspiarskiego klimatu. Grecka sałatka,
          nurkowanie z fajką i wieczorne, romantyczne ;-) spacerki do tawerny... Bądźcie
          ludźmi i doradźcie, dokąd się taka zakochana parka może
          wybrać????? Marzy nam się Santorini... niekoniecznie w namiocie a raczej w
          pokoiku z "kuchnią". Jakieś przetestowane miejsca? Chętnie wymienię informacje
          (Chorwacja, Maroko...). Ktoś mi polecał Paros... Pozdrowienia.

• Gość: Asia W. Re: paros cyklady wrocilem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 08:49
          Też bym chciała pobyć ok. dwóch tygodni na którejś z wysp, zależy mi aby nie
          była to wyspa zbyt skomercjalizowana, i im mniej na niej Niemców tym lepiej.
          Może mógłbyś mi coś polecić?
          • Gość: wojty Re: paros cyklady wrocilem IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.07.02, 22:51
            jest taka wyspa która jest jeszcze nie odkryta.Astipalia!!!Rewelacja absolutna!
            • Gość: Asia W. Re: paros cyklady wrocilem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 09:12
              Faktycznie, mało znana, a jak można się na nią dostać??? Przyznaję bez bicia,
              nie słyszałam o takiej, a bez fałszywej skromności, mogę powiedzieć, że
              tematyka Grecji i wysp nie jest mi raczej obca.
            • Gość: Myszka-M Re: paros cyklady wrocilem IP: *.pbks.pl 05.07.02, 10:01
              No właśnie! Jak tam się dostać??? Pozdrówka.
        • Gość: zoya Re: paros cyklady wrocilem IP: *.bas.roche.com 10.07.02, 12:26
          cze Wojtek:)
          widzę, ze służysz tu za super profesjonalną informację/ przy tobie przewodniki
          idą w odstawkę. jadę na 2 tygodnie we wrzesniu na cyklady. głównie chodzi nam o
          to aby zmaksymalizować wrażenia i zminimalizować koszty/ promy+campingi
          mamy plan na kretę/paros/delos/tinos/naksos. jeśli masz jakies wskazówki, iffo,
          których nie mozna znależć w pascalu to byłabym wdzięczna. pzdr zoya
        • Gość: zoya Re: paros cyklady wrocilem IP: *.bas.roche.com 10.07.02, 12:27
          mamy plan na kretę/paros/delos/tinos/naksos. jeśli masz jakies wskazówki, info,
        • Gość: zoya Re: paros cyklady wrocilem IP: *.bas.roche.com 10.07.02, 12:27
          mamy plan na kretę/paros/delos/tinos/naksos. jeśli masz jakies wskazówki, info,
    • Gość: sdsr Re: paros cyklady wrocilem IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 13:33
      polecam Santorin , bylismy w Oia . reszta wyspy równie spokojna , taniej
      klienteli mało , dla zakochanych idealne miejsce ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka