Dodaj do ulubionych

Hotel Gondola Rodos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:36
właśnie zastanawiam się nad wyborem tego hotelu, ale chciałabym najpierw
poznać wasze opinie. czy ktoś był w tym hotelu i czy warto go brać pod uwagę.
bardzo proszę napiszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.crowley.pl 17.05.05, 12:54
      podobno czesc pokoi w tym hotelu jest w suterenie z malymi okienkami na skarpe
      • Gość: mk Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:32
        no właśnie podobno ale chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej
        dzięki za posta.
    • Gość: jan Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.crowley.pl 17.05.05, 13:36
      nie ryzykuj ,wybierz inny pewniejszy hotel,oszczedzisz sobie nipotrzebnych
      nerwow,wybierz np lautanis w kolymbi
    • ajkaaa Re: Hotel Gondola Rodos 18.05.05, 13:06
      Właśnie wróciłam z drugiego już pobytu w Gondoli. Może mam małe wymagania, ale
      dla osoby, która hotel traktuje jako miejsce do spania-wszystko OK. Czysto,
      sprzątanie i ręczniki codziennie, na upalne noce klima, dla spragnionych
      wiadomości z kraju TV Polonia... Śniadania typowe dla Grecji, pozostałe posiłki
      na mieście. Rzeczywiście kilka pokoi jest w suterenie, ale nie miałam okazji
      ich obejrzeć, więc się nie wypowiadam. Plusem dla mnie jest położenie hotelu-
      na tyle blisko centrum,że spacerkiem można dojść, a na tyle daleko, że nocą nie
      przeszkadza hałas. Nie wiem, czego oczekujesz od hotelu, ale myślę, że za takie
      stosunkowo małe pieniądze nie znajdziesz nic lepszego.
      • Gość: mk Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:54
        ajkaaa naprawdę wielkie dzięki za to że napisałaś,
        podobnie jak ty nie zamierzam pasjonować się wyposażeniem hotelu tylko pięknym
        Rodos; cena jest bardzo przystępna więc zaryzykowałam i wykupiłam 2 tygodnie w
        lipcu.
        jestem już zakręcona na całego i odliczam dni do wyjazdu!!!
        jeszcze raz wieeeelkie dzięki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka