Gość: mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:36 właśnie zastanawiam się nad wyborem tego hotelu, ale chciałabym najpierw poznać wasze opinie. czy ktoś był w tym hotelu i czy warto go brać pod uwagę. bardzo proszę napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.crowley.pl 17.05.05, 12:54 podobno czesc pokoi w tym hotelu jest w suterenie z malymi okienkami na skarpe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:32 no właśnie podobno ale chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej dzięki za posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.crowley.pl 17.05.05, 13:36 nie ryzykuj ,wybierz inny pewniejszy hotel,oszczedzisz sobie nipotrzebnych nerwow,wybierz np lautanis w kolymbi Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaaa Re: Hotel Gondola Rodos 18.05.05, 13:06 Właśnie wróciłam z drugiego już pobytu w Gondoli. Może mam małe wymagania, ale dla osoby, która hotel traktuje jako miejsce do spania-wszystko OK. Czysto, sprzątanie i ręczniki codziennie, na upalne noce klima, dla spragnionych wiadomości z kraju TV Polonia... Śniadania typowe dla Grecji, pozostałe posiłki na mieście. Rzeczywiście kilka pokoi jest w suterenie, ale nie miałam okazji ich obejrzeć, więc się nie wypowiadam. Plusem dla mnie jest położenie hotelu- na tyle blisko centrum,że spacerkiem można dojść, a na tyle daleko, że nocą nie przeszkadza hałas. Nie wiem, czego oczekujesz od hotelu, ale myślę, że za takie stosunkowo małe pieniądze nie znajdziesz nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Hotel Gondola Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:54 ajkaaa naprawdę wielkie dzięki za to że napisałaś, podobnie jak ty nie zamierzam pasjonować się wyposażeniem hotelu tylko pięknym Rodos; cena jest bardzo przystępna więc zaryzykowałam i wykupiłam 2 tygodnie w lipcu. jestem już zakręcona na całego i odliczam dni do wyjazdu!!! jeszcze raz wieeeelkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś