Dodaj do ulubionych

Hersonissoss - rewelacja!

IP: *.man.polbox.pl / 10.0.0.* 20.08.02, 12:48
Super miejsce - na maxa rozrywkowe, full fajnych ludzi, sami mlodzi. jak ktos
lubi sie dobrze pobawic to powinien kierowac sie wlasnie tam:) oprocz tego
fajna plaza Star Beach, generalnie atmosfera sprzyjajaca wszelakim rozrywkom
Obserwuj wątek
    • Gość: jar Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.idg.com.pl / 172.16.7.* 20.08.02, 13:12
      dawno wrociles/as z Hersonissos?
      • Gość: Ja_z_Krety Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.man.polbox.pl / 10.0.0.* 20.08.02, 13:18
        Wrocilam w ta sobote i ciagle nie moge ochlonac:)
        • Gość: jar Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.idg.com.pl / 172.16.7.* 20.08.02, 14:37
          hihi, a ja wrocilem tydzien wczesniej z Amudary :-))))))
          • Gość: Marta Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.pl 20.08.02, 16:03
            A ja byłam W Hersonissos 3 lata temu i było super.Z chęcią bym tam wróciła.W
            którym hotelu mieszkałeś? Bo ja w "Angellos Village" 1 km od centrum na wschód.
            • Gość: Ja_z_Krety Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.man.polbox.pl / 10.0.0.* 20.08.02, 16:53
              Ja tez w Angelo's Village. Maly spacerek do centrum ale przynajmniej nie dra
              sie przez 24 h/dobe i po imprezie mozna sie wyspac:)
              poza tym super widok na panorame miasta, szczegolnie w nocy.
              • Gość: Marta Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.pl 20.08.02, 17:20
                Gość portalu: Ja_z_Krety napisał(a):

> Ja tez w Angelo's Village. Maly spacerek do centrum ale przynajmniej nie dra
                > sie przez 24 h/dobe i po imprezie mozna sie wyspac:)
                > poza tym super widok na panorame miasta, szczegolnie w nocy.
                ----------
                Racja.ja mieszkałam w pokoju na pięterku więc widok miałam rewelacyjny.Czasem
                tylko spokój zakłócały dyskoteki w położonym niżej hotelu.Trzy lata
                temu "Angellos Village" miał 2 mankamenty:kłopoty z ciepłą wodą i kiepskie
                jedzenie.Rezydentka"Scana" sie nasłuchała, oj nasłuchała( była taka miła
                blondyneczka Marta).A pozatym było super.To chyba najbardziej "polski" hotel w
                okolicy.Wtedy jak ja byłam prawie cały hotel zajmowali Polacy.
                • Gość: Ja_z_Krety Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.man.polbox.pl / 10.0.0.* 21.08.02, 09:21
                  Mi okoliczne imprezy nie zakłócały spokoju, bo noce spędzałam w centrum a do
                  Angelo's rano docierałam się wyspać tylko :) Co do jedzenia - bardzo dobre!
                  Widocznie popracowali nad tym i teraz jest lepiej. POlaków spotykałam
                  praktycznie tylko w hotelu, ale było też troche Niemców. A tak wogóle to w
                  Hersonissoss są sami Holendrzy! Płci męskiej głównie:)
                  • Gość: super Re: Hersonissoss - rewelacja! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 11:21
                    Najbardziej super grecy obchodza sie ze zwierzetami sczegolnie z psami,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka