Dodaj do ulubionych

Triada 7+7 wróciłam

IP: *.ld.euro-net.pl 19.08.05, 20:45
Właśnie wróciłam z wyjazdu 7+7 Triady. Ogólnie było super. Szczególnie na
pobytówce. Najpierw mieliśmy pobyt, potem objazd. Oferta TRAF (trafiłyśmy
lepiej niż mogłyśmy). Było taniej niż się spodziewaliśmy. Chętnie odpowiem na
pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.iginet.net / *.iginet.net 19.08.05, 22:11
      wyjaśnij co było tańsze?????
      • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 20.08.05, 20:18
        Nie musieliśmy płacić za klimę na pobycie
        ogólnie ceny żywności są niższe niż się spodziewałam
        Jeśli masz konkretne pytania, pisz:)
    • Gość: MIKA Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:23
      Witaj,
      spadłaś nam prawie z nieba. My wyjeżdżamy za 2 tygodnie, dlatego mamy trochę
      pytań:
      1) w którym byłaś hotelu (ilu gwiazdkowy) ?
      2) ile potrzeba zabrać euro dla 2 os (nie mamy wykupionych obiadokolacji na
      obieździe),
      3) jak był zorganizowany obiazd i jak sprawdziła się Triada?
      4)dobre rady!!
      • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 20.08.05, 20:17
        1) na pobycie 4**** Kasandra Mare (Halkidiki) - świetny hotel, z basenem, morze
        30 m, plaża co prawda wąska, ale obok jest szersza. Korzystałam z oferty Traf
        dla 3***, i trafiliśmy lepiej niż mogliśmy.:))))
        2)Ja zabrałam 370E na osobę, 73 E na wstęp i przewodników (dla studentów
        zniżki)- obiadokolacje miałam opłacone, ale w sumie starczyłoby i na
        obiadokolacje, najlepiej poprosić pilota, oni wiedzą gdzie warto pójśc i za ile.
        3) Objazd bez żanych obsów, wszystko terminowo. Jeżdżą 3 autokary - każdy ma
        doświadczonego pilota. Widza gdzie pójśc, co załatwić, ile kosztuje...
        4) kremy z filtrem, szczególnie dla osób z jasną karnacją (ja zaczyłałam od 60)
        coś na głowe - słońce miażdżące
        wody mieć zawsze kupione ze dwie na zapas
        buty zapinane wokół kostki - chyba że ktoś naprawdę dobrze sobie radzi na
        obcasach
        zabrać baterie i filmy na zapas - raczej trudno je kupić
        wziąć pod uwagę po 5E na klimę na objeździe - czasami naprawdę nie da się
        wytrzymać w pokoju, szczególnie w Atenach
        hotele na objeździe są bardzo średnie, w sumie czysto, jest łazienka, tv, ale
        ogólny stan jest raczej opłakany
        woda 1,5 l - od 30 centów na Halkidiki do 1 E w miejscu turystycznym
        arbuz - 20 centów za kg
        brzoskiwinie - 1 E za kg
        melon, winogrona - 0,9 - 1 E za kg
        co jeszcze chcecie wiedzieć?
        na pobycie za klimę u nas nikt nie płacił
        Jeśli macie poranny wylot na 99% objazd będzie pierwszy potem pobyt
        pytajcie dalej, chętnie odpowiem:)
        Pozdrawiam
        Ela:)
        • Gość: Mika Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:38
          Dzięki Elu za info. To nam na na razie wystarczy. Napisz tylko ile kosztuje
          dobry obiadek,nie mówię tu o wymyslnych owocach morza bo tego nie tkniemy, ale
          o jakieś fantazynie zrobionej rybie lub typowo greckich potrawach (w dobrych
          tawernach).Dzięki.
          Aha, jakie pamiątki przywiozłaś:)))
          • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 22.08.05, 09:07
            dobry obiadek to od 5 do 20 E, w zależności co się wybierze. Gyros można w
            bułce zjeść już za 3 E, za więcej, np musakę, albo gołąbki z w liściach
            winogron, albo saganaki (zapiekany ser). Ryby tak naprawdę można dostać rzadko
            i są raczej drogie. Owoce moża często są morożone (ale to jak coś jest
            zaznaczone w karcie) Tak naprawdę ryby i owoce morza to podobno je się na
            Peloponezie;-)Z reguły pełny obiad (tzatziki, sałatka, danie główne i np deser
            można zjeść za 10E o ile się to kupuje w zestawie typu "menu of day")
            Co do pamiątek... ja sobie przywiozłam pareo, fajne dzwonki owcze, ouzo, metaxę
            i masę pocztówek. Są fajne magnesy na lodówkę z widoczkami greckimi, amfory i
            złoto na metry sprzedawane w Kalambace;-) (to greckie złoto, stop złota z
            tytanem, ale jna naszej wycieczce sporo osób je kupowało)
            Jeszcze jakieś pytania??:)))))))
        • Gość: Moki01 Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.hcz.com.pl 22.08.05, 07:47
          Jezu !! Z nieba mi spadłaś !! Zbiórke mamy na lotnisku 9.30 czyli za jakieś
          dwie godziny odlot (11.30), czy to na 99% oznacza że mam pierwszy ojazd? Proszę
          Cię o odpowiedź, z góry dziękuje i pozdrawiam !!
          • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 22.08.05, 09:09
            Tak, na 99%. Bywają wyjątki, ale to raczej z last minute albo naprawdę
            przypadek. U nas z całego samolotu tym wyjątkiem było 5 osób ( w tym my:)))))Po
            prostu jak ktoś przyleci później, to nie ma sensu ciągnąć go do Kalambaki czy
            Katerini na nocleg, a wiozą od razu na wypoczynek.
            Jeszcze jakieś pytania?:)
    • Gość: awa Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:24
      Opowiedz trochę wiecej?
      - skąd leciałaś
      - o ktorej byliście na miejcu
      - jakie hotele na objezdzie
      - czy Triada organizuje fakultetey na objezdzie, jeśli tak to jakie, czy warto
      i za ile, opinia?
      - czy bedąc na Kassandrze (pobyt) wykupiłaś fakultety, jakie , za ile , co
      warto ( szczególnie interesuje mnie Athos i Saloniki)?
      - jak wygląda organizacja objazdu, temo zwiedzania, najciekawsze miejsca, czy
      jest wystarczająco czasu, gdzie i co wart kupić ( pamiątki), gdzie taniej?
      - jakieś sugestie co do ubrania podczas objazdu?
      - jak autokar i pilotka?

Masz może jakieś szczególne uwagi, rady czy sugestie, których ne poruszyłam, na
      co zwrócić szczególną uwagę, czego unikać....?

Nie wykupiłam objadokolacji podczas objazdu, czy dobrze?

Wybieram się 29 Sierpnia na 7 + 7 z Poznania.
      Jak myślisz pierwszy będzie objazd czy pobyt?

Z góry dzieki,
      Awa
      • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 22.08.05, 09:31
        Leciałam z warszawy (wylot Warszawa 1) o 5 rano.
        Na miejscu byliśmy o 7.30 czasu polskiego, czyli 8.30 greckiego
        Podobno często są obsuwy w wylotach, ale w naszym terminie wszystko poleciało o
        czasie.
        Hotele na objeździe są raczej średnie (dużo gorsze niż na pobycie) - najgorsze
        w Atenach. W Delfach warto zadbać o to, żeby nie dać się zakwaterować na samym
        dole - hotele są na stokach i czesto poziom "1" ma okna poniżej poziomu
        chodnika. Wszystkie pokoje z łazienkami, tv, telefon, klima (zawsze dodatkowo
        płatna na objeździe) często stare wyposażenie, czasami dodatkowa fauna w
        pokoju, ale niegroźna;-)
        Na objeździe prawie nie ma fakultetów (statek w Loutraki po kanale Korynckim, o
        ile pamiętam 18E; Ateny nocą - 6E, wieczór grecki w Atenach - 35 E)Ateny nocą
        warte objerzenia, bo się whcodzi na wzgórze skąd jest piękna panorama ,
        doadatkowo ogląda się miejsca, których nie ma w programie objazdu, rejs też
        fajny, miły stateczek w jedną i drugą stronę kanału, ok 2 godzin, wieczór,
        muzyczka i itd..., na wieczorze greckim nie byłam, ale ludzie byli zadowoleni.
        Dużo fakultetów jest na pobytówce: Ateny (nie warto, bo dwie noce w autokarze)
        i starsznie męczące - ok 50-60 E; Athos - tylko z pokładu statku, żadnego
        zejścia - jak były osoby z naszego pobytu, to był straszny ścisk na pokładzie i
        troche narzekali, ale np w zeszłym roku było bardzo fajnie - pamiętać trzeba,
        ze to cały dzień na słońcu (kapelusz, okulary, krem); Saloniki - zwidzanie
        raczej samodzielne, z mapką; wyjzad na Olimp i Litochoro - czy będzie udany
        zalezy od pogody, bo jak sa chmury to kiszka;-)Ogólnie fakultety od 30 do 60E,
        z hotelu dostaje się tzn lunch pakiet, i tu radzę uważać, bo to czesto rogalik
        i soczek... więc warto pomyśleć o własnym prowiancie.
        Czasu na objadzówce jest dosyć na fotki, zakupy i jedzenie. Objazd
        zorganizowany zgodnie z tym co piszą w katalogu, taka sama kolejność. Dla mnie
        wszystkie miejsca były ciekawe:) Co warto kupić? Ludzie kupują ouzo (wódka
        anyżowa)ale to do spróbowania jak ciekawostka, bo raczej dużo tego się nie da
        wypić; metaxę - winiak, też typowo grecki; retsinę - wino z żywicznych beczek,
        też tylko grecki wymysł;-)to z akloholi. Oprócz tego złoto na metry (Kalambaka,
        w wytwórni ikon). Pierdółki typu amforki, wazy itp. Są fajne koszulki, czasami
        naprawdę ok. Dużo rzeczy jest z zeszłorocznej olipmiady, z reguły w przecenie.
        Różne figurki z alabastru (posążki, budowle itd.). Magnesy na lodówkę (ładne)
        Kubeczki. Jeśli chodzi o pamiąytki to naprawdę jest w czym wybierać, w każdym
        miejscu prawie to samo do kupienia, ceny niewiele się wahają najwięcej 2E na
        jednym artykule, jeśli chodzi o rózne miejsca).
        Ubranie wygodne, bawełna (temp 34-42 stopnie), coś na głowę, ciemne okulary,
        koniecznie butelka z wodą. Tylko w Atenach się na dłużej wychodzi z autokaru
        (na cały dzień własciwie) poza tym się wraca co 2 - 3 godzinki, więc nie trzeba
        targać wszystkiego ze sobą.
        Autokar - Setra, nieco wiekowy, ale klima chodziła ok, toaleta zamknieta, ale
        częste postoje, bez barku, tv nie oglądaliśmy.
        Pilotka fajna, kompetentna, skończyła archeologię, więc wiedziała co gada.
        Załatwiała co trzeba, żadnych obsuw.
        Uff...:)
        Coś jeszcze? Pytajcie, póki pamiętam;-) hihihi
    • Gość: Moki01 Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.hcz.com.pl 22.08.05, 09:16
      Jezu !! Z nieba mi spadłaś !! Zbiórke mamy na lotnisku 9.30 czyli za jakieś
      dwie godziny odlot (11.30), czy to na 99% oznacza że mam pierwszy objazd?
      Proszę Cię o odpowiedź, z góry dziękuje i pozdrawiam !!
      • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 22.08.05, 09:32
        Moki, odpowiedziałam Ci wcześniej:)
        • Gość: Jula33 Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.u.mcnet.pl 22.08.05, 14:53
          Czesc, mam pytanie odnosnie jedzenia. Czy na objazdowce, gdy ma sie wykupione
          jedzenie to wystarcza, czy trzeba sie liczyc z dodatkowym poszukiwaniem czegos
          na wlasna reke?
          Ten hotel w ktorym bylasna wypoczynku to zdaje sie, ze jest 4* tylko w
          katalogu, a sami Grecy uwazaja go za 3*, ale jak na trafa to i tak super.
          • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 22.08.05, 17:35
            Sniadania na objazdówce są rózne, z reguły kontynentalne i ograniczone
            (wydzielone): kawa, herbata, czasami sok, chleb, plasterek wędliny, plasterek
            sera, masło, dźem, czasami coś dodatkowo, np jajko. Obiadokolacja jest ok 18-
            19, więc z reguły ludzie cośtam kupowali po drodze. Nasza pilotka organizowała
            postoje w miejscach gdzie są jadłodajnie nastawione na takie grupy i sprzedają
            cały obiad za 7-9 E (sałatka, danie, deser, czasami napój) - od razu warto ją
            pytać kiedy będzie postój na jedzenie, bo ma to zaplanowane.
            Ale ilość jedzenia, jak wiadomo, zalezy od indywidualnych "predyspozycji";-)
            Co do *, to faktycznie, często nasza hierarchia nie zgadza się z tym co w
            Grecji. W katalogu hotel oznaczony był jako 4*, dlatego tak napisałam:)
            • Gość: nilka Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:43
              Tez wrocilam z 7+7 z Triada, i moja pilotka tez byla pani EWA:) Generalnie
              jestem zadowolona, na pobycie hotel Akti Ouranopolis- bardzi polecam, hotel
              super:) Pyszne jedzenie a pokoje tez przyjemne :)
              Jelsi chodzi o objazdowke to hotele kiepskie, natomiast w Delfach wlasnie
              mielismy pokoj dwa poziomy ponizej recepcji, i bardzo dobrze, bo mielismy od
              tylu , a Ci co mieli od ulicy strasznie narzekali. Najgorzej wspominam Athinea
              w Atenach - mielismy ciasna klitke z widokiem na slumsy:P. Wykupilam
              obiadkolacje i strasznie tego zalowalam , w kazdym miesjcu spokojnie mozna
              zjesc na wlasna reke a te wykupione obiadokoalcje byly ohydne jak na cene 10
              Euro.
              • Gość: agata Re: Triada 7+7 wróciłam IP: 5.6.2R* / 193.194.132.* 26.08.05, 13:45
                tez wrocilam z tego objazdu i pilotka tez byla Ewa. Niestety jak dla mnie
                wyjazd z Triada to totalna porazka, w katalogach zawyzaja kategoryzacje hoteli,
                generalnie czytajac ich opinie w katalogu nalezy odjac zawsze jedna gwiazdke,
                na objezdzie hotele byly fatalne, brudne i ciasne pokoje, nieprzyjemna obsluga,
                nie polecam wykupywania kolacji, bo za ta cene mozna zjesc w tawernie normalne
                jedzenie, a nie puree z proszku z plastrem wedliny i wiorami surowej kapusty.
                ogolnie nie polecam Triady, porownujac z innymi firmami na rynku polskim
                oszukuje bardziej klientow niz inne biura.
                • Gość: Elizabeth Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.elpos.net 26.08.05, 21:44
                  Byłam na 7+7 z Traidą. Zarówno pobyt jak i objazd OK (moim zdaniem).
                  1. W każdym kraju te *są inne. Popytałam i wiedziałam, na co się decyduję. Na
                  forum ludzie piszą, że np. w Egipcie koniecznie trzeba **** lub *****. W Grecji
                  minimum *** a najlepiej te "ich ****".
                  2. Nie zauwazyłąm niegrzecznej obsługi... podczas całego dwutygodniowego
                  pobytu, chyba że incydent, kiedy to podczas spotkania towarzyskiego rozebrani
                  wczasowicze defilowali w strojach przed gośćmi w restauracji(basen był w
                  sąsiedztwie stolików na powietrzu, a biedacy- polacy nie wiedzieli, że nie
                  uchodzi tak w negliżu...poproszono grzecznie o korzystanie z chodnika poza
                  restauracją, ale nie spotkało się to ze zrozumieniem (dziwne, nie? hi hi)
                  3. na objeździe na forum ludzie opisują,że to sa hotele ** gwiazdkowe +
                  możliwośc skorzystania z płatnej klimy (5 euro za dobę)- dla mnie wszystko było
                  jasne
                  4. jednak zawsze czekała czysta łazienka, ręcznik,mydło
                  5. potwierdzam inne informacje eli (posty wyżej)
                  6. Byłam tydzień na pobycie w Kassandra Mare, jestem zadowolona, jednak tak jak
                  większość hoteli w Grecji w sąsiedztwie drogi, ale okna wyciszają te odgłosy
                  drogowe. Już na basenie hotelowym lub na plaży cisza i nic się nie słyszy.
                  7. codzienne sprzątanie, co drugi dzień zmiana pościeli i
                  ręczników;klimatyzacja (bez dodatkowej opłaty 5 euro za dobę, jak na
                  objazdówce)
                  8. Jedzenie OK, duzy wybór i do woli - wiele sałatek, warzyw (niezadowoleni
                  byli Ci, co nie wiedzieli do jakiego kraju jadą i co tam się jada,... ale
                  mięska i rybki tez podawali)
                  9. dla osób pragnących świętego spokoju, bez dyskotek, tawern itp, gdybym miała
                  drugi raz sie tam udać, to powiem że z chęcią :)fajne morze - płytko dość
                  daleko i cieplutko
                  10. osoby, które narzekały na hotel podczas "pobytu", zmieniły zdanie o nim
                  podczas objazdu, po wysłychaniu opowieści innych osób mieszkajacych np. w
                  POSEJDONIE nagle zaczęły wychwalać ;)
                  Ps.
                  Ja sie nie czepiam - no, ale ja jestem "stara turystka" i nie odreagowuje
                  własnych kompleksów na personelu i rezydentce. Za taka kasę jaka zapłaciłam to
                  OK
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Mika Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:39
                    Elizabeth powiedz mi co mówili o Poseidonie bo tam mam wykupione miejsce 05,09
                    i trochę zaczełam się obawiać :( czy było aż tak źle!!!
                    Miałaś pierwszy objazd czy pobyt?
                    • Gość: ela Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.ld.euro-net.pl 28.08.05, 19:53
                      O Posejdonie mówią tak: otoczenie ok, sam hotel też, pokoje czyste (część w
                      poziomie przyziemnym, czyli jakby lekko w piwnicy, ale też są dobrze
                      wyposażone), klima bez dopłaty, basen ok, morze blisko, plaża ok...
                      Duży minus to jedzenie: wydzielane i śniadania (kontynentalne: kawa herbata
                      pieczywo plasterek sera plasterek wędliny dżem - to wszystko) i obiadokolacje
                      (każdy dostaje porcję na talerzu i kwita). Jak czegoś zabraknie to pech, bo nic
                      więcej nie dają... plus takiej organizacji to wszyscy przychodzą na odpowiednią
                      godzinę, bo wiedzą że jak się spóźnią to moga nic nie dostać;-) - tak
                      przynajmniej mówili wszyscy w naszym autokarze, którzy mieszkali w
                      Posejdonie...
                      Plusem jest to że miasteczko blisko i można sobie dojeść;-) Plusem też w miarę
                      cicha okolica (bez autostrady obok i jeżdżacych cała noc samochodów);-)
                • Gość: mada Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:41
                  Część objazdowa bez większych zastrzeżeń, porażka na pobycie w Paralii, jedzenie tragiczne codziennie jajka na twardo i mortadela oraz rozcieńczane wodą mleko do płatkow kukurydzianych, obiadokolacje z mrożonek. Najgorsze zakwaterowanie w apartamentach San Giorgio przy wylotowej ulicy, ruch atokary, skutery samochody do 4 eano, brak klimatyzacji a przy zamkniętym balkonie sauna w pokoju. W biurze wykupiłam opcję traf ale dotyczącą oferty hotelowej nie apartamentowej - różnica w cenie, brak sprzątania, ręczników, środków czystości itd.Wszyscy zakwaterowani w San Giorgio złożyli reklamację u rezydentek czekamy na jakąkolwiek odpowiedż. Z Traidą byłam już 4 razy , pobyt w Paralii to wielkie rozczarowanie
                  • Gość: lola Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:08
                    Też coś dorzucę, bo jestem świeżo po powrocie, a sama wiem jak cenne są wszelkie
                    informacje dla wyjeżdżających. Poseidon's View jest rzeczywiście fajnie
                    usytuowany, choć nie polecałabym go dla żądnych uciech nocnych (jest na uboczu).
                    Plaża ekstra, czysta woda i b. kameralnie. Jeśli chodzi o standard nie odpowiada
                    on - moim zdaniem nawet greckim 3*. Wyposażenie kiepskie i zwykle niekompletne
                    bądź uszkodzone,ale przede wszystkim doskwiera brak czystości. Prawdziwa plaga
                    jednak to jedzenie - mało i tragicznie (z zatruciami wlącznie), oraz
                    nieprzyjazni wlaściciele. W zwiazku z tym, że miałam objazd po pobycie
                    oczywiście wymieniałam sie spostrzeżeniami z innymi. W świetle opowiadań innych
                    Poseidon's View i Kostas wypadli nieco lepiej, ale mimo to nie polecam, choc
                    można trafić gorzej (przeważnie na Riwierze). Generalnie sądzę że wybierając
                    greckie 3* trzeba mieć potwierdzone informacje o hotelu, w przeciwnym razie
                    lepiej celować wyżej aby nie ryzykować niepowodzenia calego przedsięwzięcia.
                    Co do objazdu potwierdzam co wyżej. Ciepłe słowa dla kapitalnej pilotki o
                    imieniu Paula. Jeśli traficie do jej grupy bedzie ok. Zycze ciekawych wrażeń.
                    • Gość: lola Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:17
                      Jeszcze o jedzeniu na objazdach bo wydaje mi sie to istotne. Zwiedzanie kończy
                      sie zazwyczaj stosunkowo wcześnie i wieczory są do zagospodarowania, zatem
                      spokojnie można pójść coś zjeść samemu. Sądzę że to lepsze rozwiązanie bo cenowo
                      wyniesie to tyle samo a każda tawerna nakarmi lepiej od hotelu (pozostając przy
                      2 lub 3 gwiazdkowych hotelach jakie zaplanowane są na objazd). Poza tym, że
                      hotele gotują pod Polaka czyt. pomidorowa i pure' z proszku,a przecież warto
                      skosztować choc kilku greckich specjałów.
                • Gość: klient [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:37
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: mk Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.crowley.pl 31.08.05, 09:47
                    Sporo tych pracowników. Toż to największe przedsiębiorstwo w Polsce! A ja sobie
                    jadę już 21 września, z Triadą. I w miejsce, w którym już byłam. Tak było
                    paskudnie, że postanowiłam sprawdzić, czy dalej jest tak paskudnie. Czy
                    płaciliście za te wczasy po 10 tysięcy? Są takie oferty, nic, tylko korzystać.
                    A Grecja ma zaniżony standard. Wszyscy to wiedzą!
                    • Gość: Anka2 Re: Triada 7+7 wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:39
                      Mysle ze gosciu podpisany "klient" powinien pojechac do Grecji z np. Sigmy za
                      3500 + żarcie, wówczas miałby same rarytasy a i tak narzekałby na pogode, bo na
                      Halkidiki 1,5 godziny padało w lipcu. Wiem bo byłam. Tyle ile płacimy tyle
                      dostajemy w Triadzie!!!!!
                      • Gość: klient Re: Triada 7+7 wróciłam IP: 82.152.102.* 08.09.05, 10:52
                        Moja droga Anko ! Mylisz sie calkowicie.Na pogode nie narzekam, tylko na
                        oszustow z Triady.Inne biura naprawde nie oszukuja tak bezczelnie, jak Triada
                        Ot i wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka