Dodaj do ulubionych

KAVROS BEACH

• Gość: kasia Re: KAVROS BEACH IP: *.146.225.160.ip.abpl.pl 04.10.10, 21:22
      Wybieram się do tego hotelu 26 czerwca 2011 roku na 2 tygodnie.Czy ktoś jeszcze będzie tam w tym terminie?
      • Gość: gość Re: KAVROS BEACH IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 21:34
        My zastanawiamy się nad 2 tygodniami zaczynającymi się od 03-07. Korzystałeś z tej promocji 5% za 100% wpłatę w Triadzie?
        • dlidia Re: KAVROS BEACH 06.10.10, 19:38
          Witam!
          Mam wykupione 2 tyg. wczasy w tym hotelu od 22.05.2011. - 05.06.2011. Wylot z Warszawy.Chcielibyśmy wynająć auto na 3-4 dni ,aby zwiedzać Kretę, czy ktoś jedzie w tym terminie? Auto można wtedy wynająć na spółkę,aby obniżyć koszty,a i w 2 pary zawsze raźniej i weselej! Proszę o kontakt zainteresowane osoby! Korzystałam z opcji ulgi 5% , przy 100% wpłaty.
          • potwor_z_piccadilly Re: KAVROS BEACH 06.10.10, 20:06
            Ktos napisal ze hotel polozony jest miedzy gorami, a inny ktos ze smrod da sie wytrzymac.
            Kon by sie usmial.
            To zreszta nie jest wazne.
            Wazne natomiast jest to ze ten tasiemcowy watek o Kavros jak zaden inny naszprycowany jest trolami naganiajacymi klientow.
            Uklony dla didia.
      • Gość: tomlis Re: KAVROS BEACH IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 20:42
        Podobnie jade w tym terminie. Wylot z Poznania.
    • Gość: turysta13 Re: KAVROS BEACH IP: *.tktelekom.pl 07.10.10, 07:31
      Odradzam - w pokojach [ szczególnie w tzw "nowej części"] - śmierdzi fekaliami
      • potwor_z_piccadilly Re: KAVROS BEACH 07.10.10, 20:55
        Gosciu my tam nie wypoczywalismy, lecz watek ten sklonil mnie do odwiedzenia tego "przybytku wakacyjnej rozkoszy". Ot, tak po drodze.
        - Smierdzialo ze stolowek.
        - Bar oblezony.
        - Podobnie besen w starej czesci (w nowej nie bylismy).
        - No i te pokoje w piwnicach. Ludzie, kto to wymyslil ?
        Ten abrazajacy Polakow nadzorca kelnerow dopelnia czare. To ze nie mozna wynosic jedzenia to fakt poparty rozsadnymi argumentami. Mozna jednak sprawe zalatwic w inny sposob. Przeprosic z usmiechem, ale tez stanowczo odebrac i odlozyc kontrabande.
        To co ten czlowiek robil jest rownoznaczne z plunieciem ludziom w twarz.
        Tu pytanie.
        Czy dla oszczednosci warto dawac sie zeszmacac ?
        • shameeka Re: KAVROS BEACH 13.10.10, 19:49
          my mieszkaliśmy w starej części, faktycznie czasami były zapachy... ale ogólnie jestem na plusie. i podkreślam nie opłaca sie wynajmować samochodu w kavrosie. Lepiej wynajać samochod w tej " mieścienie" o wiele taniej no i czym wiecej dni tym bardziej sie opłaca. Ja polecam ten hotel. wiele dobrych wspomnień... warunki niewatpliwie lepsze na początku sezonu niz w samym środku.
          • Gość: jz Re: KAVROS BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 18:28
            Czy ktoś planuje w tym roku ?
            Dla układu 2+1 (dziecko 8 lat) - system uparcie liczy za 1dziecko na dostawce 1690zł chociaż w cenniku papierowym jest 1390zł.
            Spotkał się ktoś z takim problemem ?
            Nawet Pani w biurze nie wiedziała co z tym zrobić...
            • dlidia Re: KAVROS BEACH 02.05.11, 21:42
              Witam!
              Ponawiam pytanie, czy ktoś leci na Kretę 22.05.11 z Warszawy? My jedziemy z Poznania autem do Warszawy , bo ten termin z tego lotniska był dużo tańszy niż Poznań! A może są inni poznaniacy jadący do Warszawy? Proszę o kontakt.
              Pozdrawiam wszystkich zaglądających na te strony!!!!
              • zielona201 Re: KAVROS BEACH 16.12.11, 14:41
                Planuję wyjazd do tego hotelu 20.05.2012 r z katowic o godz 4.10. Czy jeżeli przyleci się rano do hotelu to czy trzeba czekać na zwolnienie sie pokoi, czy od razu można dostać. Trochę to męczące tak cała noc nie przespać, ale za to ma się cały dzień do dyspozycji.
                Jakie temperatury panują na Krecie w maju, czy lepiej jechać w I połowie maja , czy w drugiej połowie?
                • aaadddaaa83 Re: KAVROS BEACH 22.12.11, 00:25
                  My byliśmy w tym roku w tym hotelu, w sumie w ten jeden dzień przyleciały osoby z Polski w sumie z 12 samolotów, pierwsze przyleciały ok. godz. 5 rano z Gdańska, ostatnie po godz. 22 i z tego co słyszałam to wszyscy od razu byli meldowani, nie doszły mnie słuchy by ktokolwiek czekał na zwolnienie pokoju, dodam, że byliśmy w szczycie sezonowym (sierpień).
                  • tosia-7 Re: KAVROS BEACH 15.12.12, 17:47
                    Proszę o informacje z pobytu w tym hotelu w wakacje 2012, może ktoś się podzielić wiadomościami jak było w tym roku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka