Dodaj do ulubionych

piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos

IP: *.wspgroup.se 01.08.06, 14:27
Na przełomie czerwca i lipca byłem z rodziną w kompleksie Montemar na Rodos.
Wieczorami było MiniDisco dla dzieci, gdzie grano codziennie te same
piosenki. Wpadły one w ucho mojej córki i teraz mnie o nie męczy :). Gdyby
ktoś znał ich tytuły, to byłbym wdzięczny za informację.
Ja na razie kojarzę dwie -Kaczuszki i Hands Up
Obserwuj wątek
    • Gość: daria Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.pro-internet.pl 01.08.06, 14:55
      Jedna napewno z teletubisiów "Głowa, ramiona , kolana, palce". Kaczuchy śpiewa bodajże Pinoccio ten sam co "Klik klak" na MiniMini.
      • Gość: Marek Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.wspgroup.se 02.08.06, 11:01
        dzięki za podpowiedź, kilka piosenek znalazłem na składance MiniMini Party cz.
        1 (co prawda są to wersje angielskie a w Montemar były po francusku, ale dobre
        i to); jakby ktos rozpoznał jeszcze jakieś piosenki, to byłbym wdzięczny
        • Gość: Vitto Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 13:42
          1. veo veo
          2. kaczuszki
          3. agadoo
          4. I am a music man
          5. el tren
          6. YMCA
          7. el crocodillo
          8. Machoman

to tyle co pamiętam - u mnie synek też oszalał i nawet w samolocie śpiewał YMCA,
          ale na szczęście mam już te piosenki po zeszłorocznych tańcach mojego synka na
          Krecie.

Baw się i tańcz z córką.
          • Gość: Gośc Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:20
            Cześć,
            my też tam byliśmy, natomiast czy przypadkiem nie wiesz kto śpiewał utwór
            prawdopodobnie merengue pod areobik w basenie??? prowadzonym przez tego samego
            animatora co mini disco
            Z góry dziękuję.

Pzdr
            Marek
            • Gość: Maraska Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.chello.pl 21.08.06, 23:36
              hej
              moj synek tez zachorowal na piosenki z mini disco rodosowego, wprawdzie z innego
              hotelu (gdzie ja glupia matka nie zapytalam sie animatorow o tytuly) wiec bardzo
              sie ucieszylam widzac pare z nich tutaj.
              Mam jeszcze prosbe do marka, moglbys podac te tytuly, ktore znallazels na
              skaldance mini mini?
              bede wdzieczna
              pozdrawiam
              maraska
            • Gość: Vitto Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:13
              Gość portalu: Gośc napisał(a):

> Cześć,
              > czy przypadkiem nie wiesz kto śpiewał utwór
              > prawdopodobnie merengue pod areobik w basenie??? prowadzonym przez tego samego
              > animatora co mini disco

nie mam zielonego pojęcia, chodziliśmy do Ilios Pool, albo na plażę, więc szkoda
              było czasu na wygibasy w basenie. :)

• Gość: Gośc Re: piosenki z Mini Disco w Montemar na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:38
                No cóż szkoda , my też nie ćwiczyliśmy ale byliśmy blisko tego basenu i wpadło
                mi to w ucho.
                pzdr,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka