Gość: bonar IP: *.telpol.net.pl 20.12.06, 21:41 Witam Tegoroczny urlop zamierzam spędzić w Grecji, znajoma poleca miejscowość Olimpic Beach. Jeżeli ktoś odwiedził te rejony, proszę o info, a może jakaś galeria zdęć. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Olimpic Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:19 Bardzo sympatyczna miejscowość turystyczna z szeroką, całkowicie piaszczystą plażą, idealna zwłaszcza dla rodzin z dziećmi (w morzu też jest piasek). Przy plaży jest promenada,która prowadzi do Paralii ok. 3-4km. - tam plaża jest znacznie mniejsza. Są też ogólnodostępne place zabaw. My byliśmy na przełomie lipca i sierpnia, było okropnie gorąco, ale mieliśmy klimę w apartamencie. Na plaży było czysto i nigdy nie było tłoku.Czy zależliście już noclegi? Miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Olimpic Beach IP: *.telpol.net.pl 20.12.06, 23:38 Mam wstępnie namiary na ul. Ouranias 16. po prostu. ktoś tam pracował i polecił mi to miejsce. osobiście jestem zakochanym w Chorwacji(6x) ale czas na zmiany. A może dysponujesz namiarami sprawdzonymi? Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Olimpic Beach... 21.12.06, 00:44 > może jakaś galeria zdęć... Tu jest sporo info i fotek z okolicy: www.wolf-5.website.pl/grecja2001/index2.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiulka Re: Olimpic Beach IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.12.06, 10:37 Świetny wybór na lato!!!!!! Byłam tam w 2005r i uważam,że to świetne miejsce na wypoczynek. Plaża szeroka i piaszczysta wyposażona w prysznice. Świetne i nie drogie jedzenie. Polecam musake, gyrosa i owoce morza z grila. Jak znudzi się w Olimpicu to spacerek do Parali. A z wycieczek polecam koniecznie Meteory!!!! następnie Skiatos (super zabawa na statku:). Ateny robią ogromne wrażenie ale jest to bardzo męcząca, długa i kosztowna wycieczka. Jak interesują Cie fotki to podaj maila to coś pośle bo stronki nie chce mi się robić -może kiedyś:), ach to lenistwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Olimpic Beach IP: *.telpol.net.pl 22.12.06, 11:24 Wielkie dzięki, jeżeli można to prześlij mi fotki na przemas_80@o2.pl, będę wdzięczny. Chciałbym jeszcze dopytać, bo słyszałem o niskich kosztach wypożyczenia samochodu na dzień lub dwa z przeznaczeniem na wycieczki. pozdrawiam i Wesolych Swiąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiulka Re: Olimpic Beach IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.12.06, 13:55 fotki wysłane,a co do stronki to jak znajde troszke czsu to może coś stworze i dopisze do forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiulka Re: Olimpic Beach IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.12.06, 10:44 Mam prośbe Ja w tym roku zastanawiam się nad Nei Pori. Jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej o tej miejscowości to będe wdzięczna. Jeszcze słówko do ciebie Bonar-byłam też w Chorwacji ale w Grecji zakochałam się od pierwszej chwili. Niesamowita atmosfera. Super ludzie i w ogóle... W Grecji byłam też w Leptokari i również polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Burakko Re: Olimpic Beach IP: 83.238.70.* 26.12.06, 17:47 nei Pori to typowa miejscowośc z Riwiery Olimpijskiej ale jeżeli chodzi o plaże to zdecydowanie najładniejsza,w samej miejscowości nic ciekawego, same apartamenty i hotele, jest stacja kolejowa więc można się łatwo wyrwać, niedaleko jest do Platamonas , troszeczke dalej ale tez spacerkiem można sie wybrać na zamek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysiulka Re: Olimpic Beach IP: *.toya.net.pl 29.12.06, 20:49 A jest jakaś szansa na fotki? lub namiar na stronke Odpowiedz Link Zgłoś
pikus42 Re: Olimpic Beach 30.12.06, 21:07 www.pieria-tourism.gr/en/ stronka okręgu Pieria info o plażach, zabytkach i innych atrakcjach , sporo fotek Odpowiedz Link Zgłoś
iceman1 Re: Olimpic Beach 04.01.07, 21:35 Zgadzam się z przedmówcami. Ale tam nie ma za bardzo co robić, chyba że tylko chcesz wypocząć. Jak chcesz się zabawić na riwierze to już szybciej Leptokaria lub Paralia. Odpowiedz Link Zgłoś