IP: *.toya.net.pl 29.12.06, 21:06
Witam wszystkich grekomanów:0
Wybieram się w te wakacje do Grecji. Myślałam o Nei Pori, ale wole to
wcześniej skonsultować z kimś kto zna tą miejscowość. Czy warto, co jest
godne polecenia, a może jakieś fotki?
Obserwuj wątek
    • lennox Re: Nei Pori 30.12.06, 09:36
      Nei Pori to taka mała pipidówa na Riwierze Olimpijskiej. Szczerze powiem, że
      oprócz pieknej plaży nic konkretnego tam nie ma. To mała mieścinka. Jeśli
      wybierasz się na Riwierę polecałbym Paralię lub Leptokarię, która jest troszke
      bardziej rozrywkowa. No chyba że chcesz odpoczywać w spokoju to faktycznie Nei
      Pori lub Olimpic Beach.
      Pzdr
      • megalonissos Re: Nei Pori 30.12.06, 10:09
        Też odradzam i tak samo oceniam. Byłam w Nei Pori z godzinkę w ramach wycieczek
        a odpoczywałam w Poseidon Palace w pobliżu Leptokarii. To większa miejscowość i
        większa możliwość samodzielnych wycieczek.
      • Gość: tysiulka Re: Nei Pori IP: *.toya.net.pl 30.12.06, 10:26
        Dzięki za informacje. A może masz jeszcze jakieś inne pomysły co do
        miejscowości na lato. Byłam już w Parali, Olimpic Beach i Leptokarii i dlatego
        szukam jakiejś innej miejscowości do poznania. Wiem, że Grecja ma w "ofercie"
        wiele pięknych miejsc ale z tego co się orientuję to tylko Riwiera mieści się w
        domowym budżecie :)
        Pozdrawiam
        • megalonissos Re: Nei Pori 30.12.06, 10:44
          Wg mnie nie ma już tu ciekawych miejscowości. Nie polecam też San
          Pantelejmon.Też byłam przejazdem, na wycieczce rowerowej. Zjedliśmy tu wspaniałą
          musakę ale całego urlopu nie chciałabym tu spędzac. Zresztą ja lubię poznawać
          nowe miejsca. Na pewno można znaleźć inne miejsca. Wiem, że finanse to ważne -
          może jednak lepiej wybrać tańszy hotel godząc się z jego warunkami i poznać nowe
          miejsce ? Pozdrawiam.
          • justyna_nowak Re: Nei Pori 30.12.06, 11:16
            Chyba masz racje. Dobrze, że jest jeszcze troche czasu na podjęcie decyzji.
            Myślałam o Nei Pori, bo znalazłam w necie fajne fotki. Ale to była głównie
            plaża więc miasteczka nie mogłam podejrzeć. A Platamonas z zamkiem w odległości
            1,5 km (tak ktoś pisał) wydawała się dobrym miejscem do zwiedzania. Ale nudzić
            się nie mam zamiaru dlatego szukam dalej:)
            • lennox Re: Nei Pori 30.12.06, 12:24
              Ja podpisuję się pod tym co napisała megalonissos. Wiadomo, że dziś z
              pieniażkami jest różnie, więc też uważam że w takim wypadku powinniście np.
              wybrać tańszy hotel a pojechać w nowe miejsce, bo faktycznie na Riwierze innego
              pola menewru za bardzo to już nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka