Dodaj do ulubionych

Objazd z triadą 7 +7

IP: 195.117.22.* 25.06.07, 08:10
Byłem na objeździe z Triadą. Podzielę się wrażeniami jeśli ktoś jedzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Objazd z triadą 7 +7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:19
      Słucham z niecierpliwością, bo już w poniedziałek wypada mój termin. Mam 7+7
      Traf **/***.
      • Gość: Sławek Re: Objazd z triadą 7 +7 IP: 195.117.22.* 25.06.07, 13:05
        Co do pobytu z opcją Traf niewiele mogę napisać, miałem kupiony nazwany hotel
        na Athos. Opinie innych były różne tak właśnie jest zależy na co się trafi.
        Byłem na przełomie maja i czerwca z tym , że objazd był w drugiej kolejności.
        Triada prowadziła jednocześnie trzy grupy objazdowe, dwie jechały tą samą
        dokładnie trasą a trzecia miała trochę inną kolejność zwiedzania. Trzy grupy -
        trzech przewodników - Dariusz Błaszczak ktory jechał z nami jest dobry. Sporo
        wie i umie to przekazać w ciekawy sposób. Pozostałe dwie osoby to dziewczyna
        Polka mieszkająca w grecji rownież dobrze oceniana przez grupę którą prowadziła
        oraz facet bodajże o imieniu Wojtek chyba najmniej fachowy spośród tej trójki.
        Na trasie objazdu hotele takie sobie, raczej słaba klasa turystyczna z
        wyjątkiem Aten gdzie los ( Triada) nas rzucił do hotelu Elite - czegoś rónie
        syficznego dawno nie widziałem. Gdyby nie metaxa to dwie bezsenne noce wtej
        noclegowni.
        Nie opłaca się kupowanie obiadokolacji na objeździe, zawsze jest sporo czasu ,
        żeby samemu gdzieś pójść coś zjeść a nie korzystać z posiłków które czasami są
        jak z garkuchni.
        Wrażenia - Klasztory Meteora, Delfy, Epidavros, Korynt, Kanał Koryncki ,
        Loutraki to po prostu trzeba zobaczyć.
        Ateny nie robią najlepszego wrażenia ale raczej wskazana jest nocna wycieczka
        po Atenach, wtedy łatwiej wyjśc na samodzielny spacer drugie dnia po południu.
        To tak krótko, jeśli masz jakieś pytania, pisz, postaram się odpowiedzieć jeśli
        będę potrafił.
        • Gość: Gość Re: Objazd z triadą 7 +7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:57
          Wielkie dzięki za info.
          Wolałbym, by objazd był najpierw. Cóż, niestety wykupiłem obiadokolacje na
          objeździe - mój błąd. Mimo wszystko, żywię cichą nadzieję, że dobry los nas nie
          opuści i nie będę przeklinał tego wyjazdu. Jak będzie coś nie tak, to zawsze
          zwalę to na żonę (miłośniczka kultury antycznej), bo to jej kaprys. Ja wolałem
          wybrać się na rejs po Nilu (żona bała się Arabów - co za głupota).
          Pozdrawiam.
          • Gość: Sławek Re: Objazd z triadą 7 +7 IP: 195.117.22.* 26.06.07, 13:42
            Ja swoją żonę na rej po Nilu namawiałem b. długo, też bała się m.inn. Arabów.
            Byliśmy w grudniu 2006. Wróciła zachwycona, nigdzie nie było tak fajnie i teraz
            na hasło jedziemy do Egiptu odpowiada "Ja mogę jutro". Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka