Dodaj do ulubionych

Halkidiki- El Greco

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 22:15
Wróciłam wlaśnie z Furka Beach hotel Rhombus. Było super i el greco sie
spisało a zwłaszcza Pani rezydent jeczsze raz dzieki EWA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Halkidiki- El Greco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 22:21
      Naprawde warto z El greco Polecam nie było do czego sie przyczepić na
      halkidiki. POLECAM!!!!
      • Gość: Robeen Re: Halkidiki- El Greco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:31
        Witaj Justa
        Cudowną wiadomość nam przekazałaś, za trzy dni wybieram się do tego samego
        hotelu i przypadkiem wpadlem na twojego posta, tak więc liczę, że będzie ok.
        Prawdopodobnie już dawno zapomnialaś o tej wyprawie ale jeżeli odczytasz
        mojego posta do 30.08.2003 to daj kilka wskazowek.

Z pozdrowieniami
        Robert
    • Gość: Jacek Re: Halkidiki- El Greco IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 08:14
      A czy poznaliście Kostasa i Dimitrosa w Cafe del Mar, pokazała wam Ewka
      marchewka ten fajny lokalik. Ja tam byłem w czerwcu, ale było fajowo i jaka woda
      • Gość: Robeen Re: Halkidiki- El Greco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 21:13
        Witaj Jacku
        Ja dopiero się tam wybieram 01-09-2003, tak więc nikogo jeszcze nie poznałem.
        Może móglbyś sprzedać kilka cennych rad np: jakie wycieczki fakultatywne i
        gdzie je zamawiać, tawerny, lokale może jakieś ceny itp,
        Dzięki za wszystkie informacje,
        Robert
        • Gość: Jacek Re: Halkidiki- El Greco IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 07:45
          Wycieczki fakultatywne kupowałem w el greco, na miejscu są owszem ale ceny
          takie same a nawet nieco wyższe, więc szkoda zachodu żeby szukać czegoś na
          własną rękę.Co do tawern hmmmm jest ich tam od groma jedna lepsza od drugiej,
          są takie typowo greckie i takie bardziej dla zagraniczniaków
          niemców,francuzów,anglików (sporo ich tam się kręci, a Polaków tylko 22 pokoje
          w Rhombusie).Najlepsze tawerny wg mnie to Faros (pycha musaka, kleftiko i
          kalmary)jak zamówisz do kolacji Retsinkę to kelner spogląda z uznaniem i drugą
          przynosi gratis od siebie co chcąc nie chcąc musisz wypić a jak partnerka nie
          pije to troszkę w Farosie zasiedzisz, a ceny 15-20 Euro kolacja dla dwojga z
          napojami i wychodzisz przejedzony.Aha no i często gratisowa kawa lub porcyjka
          metaxy, a i jeszcze zupka dnia tzn. przed zamówionym przez ciebie daniem
          dostajesz gratisową zupkę tak do pochlipania,ale mają ciekawe smaki.Reasumując
          Faros przebija wszystkie.Niezły jest Hersonisos ale mussaki tam nie jedz
          strasznie tłusta i taka jakaś reszta ok no i też gratisowy deserek kawał placka
          z miodem lub jogurt z miodkiem, kapkę drożej niż w Farosie ale warto do nich
          zajść.Zdecydowanie odradzam tawerne sąsiadującą z Hersonisos (zapomniałem nazwy)
          żarcie niedobre drogo jak w Paryżu i kelnerzy łache robili.Fajna jest knajpka u
          chłopaków przy plaży, warto się tam wybrać i przy pysznym jedzeniu zaliczyć
          zachód słońca, proponują mocne Ouzo więc zanim zamówisz to zorientuj się które
          jest jakie ( a jest ich chyba kilkanaście rodzaii) np. zwodnicza nazwa Ouzo
          mini w rzeczywistości należy do najmocniejszych, no ale polaka nic nie
          rusza.Jak trochę zagadasz do kelnerów takie bla bla o wszystkim i o niczym to
          też możesz liczyć na kolejkę tzipouro i YAMA'S z kelnerem, ale na gratisy nie
          licz.Cóż mają chłopcy drogo 20-25 E na dwóch ale warto ze względu na
          usytuowanie tawerny. Do tych trzech chodziłem po kilka razy do Farosa
          najczęściej, jest wiele innych ale żadna mi już tak nie przypasowała.życzę
          udanych wakacji, gdybyś trafił do pokoju 323 to tą gumę pod półką nie ja
          przykleiłem , jak nas zakwaterowali to ona już tam była, ale specjalnie mi nie
          przeszkadzała i się nie piekliłem z tego powodu.Jeśli trafisz do Cafe del mar
          przy plaży pozdrów Kostasa i Dimitra od Justyny i Jacka którzy byli na początku
          czerwca.
          • Gość: Robeen Re: Halkidiki- El Greco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 22:59
            Dzięki za wszystkie informacje, jutro rano wylot, będzie super cześć.
            Robert
          • Gość: ana Re: Halkidiki- El Greco IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:02
            weszłam tu w poszukiwaniu informacji o wakacjach z el greco na chalkidiki
            (wybieram się we we wrześniu) Dzięki za szczegłówe informacje, mnie tez na
            pewno się przydadzą
            pozdr.
    • Gość: Justyna Re: Halkidiki- El Greco IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 13:54
      Masz racje moja imienniczko ja tam byłam w czerwcu i było super a Ewka sie
      spisala na medal (złoty) jeszcze raz dzieki EWKA!!!! EL Greco sie tez spisało i
      wywiazało ze wszystkiego.Mozna tam naprawde wwypocząć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka