Gość: gwen IP: 81.15.204.* 16.07.03, 10:06 ostrzegam przed tym biurem..brakuje im miejsc w hotelach i sa problemy z powrotem..nie wywiazuja sie z umowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 10:43 Gwen!!! Proszę napisz coś więcej, bo właśnie dzisiaj opłaciłam im wycieczkę na Rodos (wylot już 18.07!!!). Aż mi zimny pot przeszedł po plecach! Miałaś jakieś negatywne doświadczenia zw. z tym biurem? Proszę opisz szybko. Z góry dziękuję! Mała Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Ecco Holiday 16.07.03, 12:00 zastanawiam się nad wyjazdem z ECCO na Majorkę i czytając wpisy na forum mam wiele wątpliwości i obaw, bo ECCO ma ceny bardzo niskie - nawet porównując ten sam hotel w ofercie innego biura. ciekawe czy ceny mają dumpingowe - czy też mają dobrych negocjatorów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:06 Ja byłam na Riwierze Olimpijskiej w Grecji i nie mam ŻADNYCH ZASTEZEŻEŃ! misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:35 ja bylem na Krecie z przyjaciolmi i bardzo zaskoczyla mnie dobra organizacja, a malkontent jak chce to zawsze cos znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Ecco Holiday IP: 217.153.104.* 16.07.03, 14:58 A gdzie z nimi byłeś? Ja wybieram się w sierpniu z nimi do Agii Pelagii. Możesz napisać coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Ecco Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:49 Dziękuję, trochę mnie pocieszyliście! Bo już widziałam się w Wiadomościach: "Grupa polskich turystów została wyeksmitowana z hotelu i nie ma opłaconego powrotu do Polski - kolejne bankructwo biuro podróży..." Mam nadzieję, że wszystko będzie OK! Pozdrawiam, Mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Ecco Holiday IP: 195.136.95.* 16.07.03, 14:09 Jak zwykle ktos rzuca oskarżenia bez podania konkretów... ja byłam z nimi na wiosne na Cyprze i było ok i we wrzesniu znowu najprawdopodobniej sie z nimi wybiore Odpowiedz Link Zgłoś