Dodaj do ulubionych

Triada Peoloponez+3 wyspy warto???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:52
Jak w temacie. Na forum znalazlam dosc nieaktulane informacje. Czy w
tym roku Triada spisuje sie lepiej na tej wycieczce?? Ciekawi mnie
opinia tych co byli w tym roku. Jak jest warto jechac??
Jak jest z obiadokolacja w czasie objazdu mozna cos wykupic?? Jaki
jest koszt tych posilow razem z kosztem wykupienia wycieczek Co z
hotelami i apartametami w wresji traf czy sa one tragiczne?? Mysle o
hotelu Admiral na pobyt ale cena ze wszytkim wyszla mi 3339zl we
wrzesniu za osobe. Troche drogo. Ile Wam wyniosla ta wycieczka i do
jakich hoteli na pobycie trafiliscie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Triada Peoloponez+3 wyspy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:44
      BARDZO DROGO. W tym czasie, można tam być trzy tygonie za osobę i w
      bardzo dobrych warunkach! To tzw. najniższy sezon. Końcówka lata.
      Warto sie wybrać samemu!
      G.
    • Gość: marcos Re: Triada Peoloponez+3 wyspy warto??? IP: 94.254.168.* 06.08.09, 17:24
      jeśli chodzi o Admiral Tsilivi to bardzo fajny hotel i okolica również byłem w nim 2 tygodnie.
    • megalonissos Re: Triada Peoloponez+3 wyspy warto??? 07.08.09, 09:05
      Byłam na tej wycieczce 16-23 czerwca br. i jestem zadowolona choć mam kilka
      zastrzeżeń.Na pewno zmieniłabym trasę objazdu po Peloponezie tak by nie
      przejeżdżać dwukrotnie wzdłuż jego północnego wybrzeża. Może jest także możliwe
      by zmienić godziny lotów ze i do Szczecina by faktycznie móc powiedzieć, że w
      programie jest 3 wyspa - Zakyntos/przy godzinach jakie były jest to pierwszego
      dnia noc na Zakyntos a przy powrocie późne popołudnie /.Wg mnie biura
      turystyczne winne wiedzieć jakie są warunki w hotelach, jak wyglądają wszystkie
      pokoje.Na wysepce Poros nocowałyśmy w hotelu Babits Resort, który wygląda
      zupełnie przyzwoicie ale pokój jaki otrzymałyśmy był bardzo nieciekawy.Na
      zaśmieconym tarasie ścianka nie dopuszczająca słońca, w aneksie kuchennym
      zardzewiała lodówka, śniadania w pokoju / paczka sucharów na 2 osoby i dwa dni,
      masło, dżem, sok/. Pomieszczenia nie zostały posprzątane. Mimo tego 1,5 dnia
      pobytu na wyspie wspominam najmilej.Było to czas wolny. Polecam odwiedzenie
      monastyru Zoodochos Pigi, kąpiel w zatoczce poniżej, zwiedzenie urokliwego
      miasta. Obiadokolacje można wykupić w tej samej tawernie, gdzie jedzą pozostali
      uczestnicy wycieczki ale polecam samodzielny wybór potraw.W pobliżu hotelu są
      markety.Na Eginie nocowaliśmy w wiosce Agia Marina, w hotelu Hermes. Hotel jest
      oddalony od plaży, nie ma windy ale jest czysty/posprzątano po dniu pobytu/, z
      miłą obsługą. Śniadania kontynentalne, przy stolikach. Obiadokolacje w tawernie
      i również można dokupić, wybrać samemu.Jeśli ktoś nie był w Atenach polecam
      wycieczkę do niej, gdyż wszystkie obiekty przewidziane w programie będą
      zrealizowane następnego dnia a samo miasto Egina nie jest bardzo ciekawe. Plaża
      w Agia Marina brzydka.Ciekawy jest następny etap wycieczki- rejs kanałem
      korynckim, miejscowość Loutraki. Szkoda, że pobyt w niej to późne popołudnie,
      noc/nieprzespana ze względu na uliczny hałas dobiegający do podniszczonego
      hotelu/. Tu bogatsze śniadania kontynentalne a obiadokolacje w tawernie z polską
      obsługą.Tylko w tym miejscu wycieczkowicze byli zadowoleni z wykupionych
      posiłków. Tym razem także można tu wykupić posiłek. Na Zakyntos nocowałyśmy w
      hotelu Admiral. Jest to ładny hotel, bardzo ładne pokoje, z nowymi meblami,
      telewizorem plazmowym. Szkoda, że spędzaliśmy tylko wieczory.Śniadania
      kontynentalne. Obiadokolacje można dokupić w kompleksie hotelowym lub pobliskich
      tawernach/Nie polecam na deser melona lub arbuza bo za cenę 4 euro jest go
      bardzo mało.Na Eginie, w Loutraki za 2 euro b.duże porcje./Dla tych co planują
      pobyt w Argassi informacja, że plaża jest bardzo brzydka.Mimo to mam miłe
      wspomnienia z wycieczki i ciągle mam przed oczyma to co widziałam na Poros,
      monastyr św.Nektariusza, Mistrę, Olimpię, Loutraki. Triada jednak powinna
      zmienić nieco program wycieczki-myślę,że może być jeszcze ciekawsza.Należy
      pomyśleć nad zmianą hoteli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka