Dodaj do ulubionych

AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc

IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 26.03.04, 07:31
Chciałabym zamówić bilety w tej firmie. Nie znam języka niemieckiego więc
zamawianie przez internet nie wchodzi w gre. Mam pytanie czy jest jakieś
przedstawicielstwo tej firmy w Polsce. Proszę o namiary. To dla mnie bardzo
ważne. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: AIR BERLIN 26.03.04, 09:12
      kochana aniu, toz tam jest tez po polsku

www.airberlin.de/
      w gornym rzedzie, calkiem po prawej stroniu

• vojager29 Re: AIR BERLIN 26.03.04, 09:20
        vojager29 napisała:

> kochana aniu, toz tam jest tez po polsku
        >
        > www.airberlin.de/
        > w gornym rzedzie, calkiem po prawej stroniu
        >
        a na samym dole podaja numer tlf. gdzie mozesz gratis
        rozmawiac po polsku
    • Gość: ania 262 Re: AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 26.03.04, 09:34
      bardzo dziękuję ci za pomoc. Dzwoniłam pod ten numer ale jest nieakualny.
      Jeszcze raz zajrzę i poszukam
    • ania262 Re: AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc 26.03.04, 11:34
      niestety dalej nie wiem jak mam się skontaktować z tą firmą. Jak zadzwonie do
      Niemiec to i tak nie będę się mogła dogadać. Może ktoś zna numer tele gdzieś tu
      do Polski?????
      Jak wchodze na stronę Air Berlin to nie wiem czy cena 99 euro z Berlina do
      Valencji to w jedną stronę czy w dwie??
      Jestem kompletnym laikiem
      • Gość: . Re: AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc IP: *.pl / *.77.classcom.pl 26.03.04, 21:10
        Wejdz na strone www.airberlin.com i wybierz jezyk polski. Wybierz miejsce, z
        ktorego chcesz leciec i planowana date wylotu oraz miejsce, do ktorego sie
        wybierasz i dzien powrotu. nastepnie kliknij "dalej" i wtedy pokaza Ci sie
        tabelki z cenami przelotow w dniach najblizszych tym, ktore wybralas jako date
        wylotu i powrotu. Sa to 2 tabelki - jedna z lotami w te, a druga z powrotem.
        Pokazuje sie tez liczba wolnych miejsc w danym samolocie etc. musisz wiec wybrac
        te dwa przeloty, ktore najbardziej Ci odpowiadaja i zsumowac ich ceny, wtedy
        otrzymasz calkowita cene podrozy. Nie musisz juz do tego doliczac zadnych oplat
        lotniskowych itd.
        Nie musisz zamawiac biletow ani przez internet, ani po niemiecku. W moim
        przypadku bilety byly zamawiane przez telefon - mowia po angielsku i chyba po
        francusku (po polsku z nimim nie udalo mi sie tam dogadac).
        Nie boj sie, jak najszybciej wybierz przeloty, ktore Ci pasuja i dzwon, bo
        bilety drozeja w szybkim tempie. Airberlin to, moim zdaniem, bardzo fajne linie,
        bardzo je lubie i mam juz do nich duze zaufanie. Jedyne, co moze Ci sie nie
        spodobac to to, ze czasami na trasie, ktora wykupisz musisz sie kilkakrotnie
        przesiadac, ale nie wiaze sie to z wielogodzinnym oczekiwaniem na roznych
        lotniskach.
        Milych podrozy i smacznych cukierkow (w AirBerlin daja cukierki Grannini :-)
        • Gość: camyk Re: AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc IP: *.chello.pl 28.03.04, 13:11
          Air Berlin nie lata z portów polskich, mimo to, strona IT po polsku to ukłon w
          naszym kierunku. Może przygotowują się do wejścia na nasz rynek?
          Bardzo mi się to podoba i będę o nich pamiętał przy organizowaniu kolejnych
          wakacji.
    • Gość: dziubas Re: AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc IP: 5.5.* / 80.58.40.* 04.05.04, 17:24
      air berlin ma swoja strone w wersji polskiej, wiec nie widze zadnego
      problemu:airberlin.com
    • Gość: AniaD Re: AIR BERLIN. Proszę o pilną pomoc IP: 81.210.62.* 25.05.04, 22:06
      Czesc!
      W zeszlym roku lecialam AirBerlin i kupilam bilety w biurze podrozy PAGART we
      Wroclawiu. Podaje nr tel.tam 071 3725321 . Jezeli nie to - to napewno inne
      biuro podrozy posredniczy. Popieram - o wiele taniej dojechac do Berlina i
      leciec innymi liniami niz polskim z Okecia
      ps. jezeli wybierasz sie na lato na Majorke to daj znac;-)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka