Dodaj do ulubionych

Madryt w kwietniu/maju, jakie linie?

01.01.11, 20:25
Witam,

Poszukuje biletu lotniczego bezpośredniego z warszawy do Madrytu pod koniec kwietnia. Czy mozecie polecic jakies linie/stronke?
I moze jeszce jakies lokum w Madrycie i Saragossie?
Dzieki
Obserwuj wątek
    • skara Re: Madryt w kwietniu/maju, jakie linie? 01.01.11, 20:58
      Sprawdź Wizzair. W 2010 mieli połączenia w dobrych cenach.
      Co do noclegu to polecam www.booking.com
      • Gość: af-bcn jw + zobacz Trabber.com + skyScanner.net IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 01.01.11, 21:46
        forum.gazeta.pl/forum/w,711,120438143,120441216,zobacz_na_Trabber_com_skyScanner_net.html
        • sanyu Madryt i Saragossa - lokum 06.01.11, 12:55
          Dzięki za pomoc w szukaniu lotów, mysle ze na dniach cos zarezerwuje, teraz kolajna sprawa to lokum. W Madrycie chcialabym zostac ok 4 dni i potem pociagiem do Saragossy na kolejne 4 dni. Czy myslicie ze łatwo znaleźć lokum na tak krótki okres czasu? Zwłaszcza w Saragossie? Jak w tej chwili kształtują sie ceny? Słyszalam ze Hiszpania bardzo podrożała ze względu na kryzys finansowy.

Będę wdzieczna za kazda sugestię.
          • skara Re: Madryt i Saragossa - lokum 06.01.11, 19:53
            Ale dlaczego nie zapoznasz się z ofertami choćby na bookingu czy innych portalach tego typu? Na 4 dni przyjmie Cię każdy hotel, hostel, schronisko, pensjonat. Ale nie możemy Ci doradzić konkretnie nie wiedząc jakiego standardu szukasz i jaką kwotą dysponujesz. A kryzys spowodował raczej spadek cen bo turystów jest mniej.
            • sanyu Re: Madryt i Saragossa - lokum 08.01.11, 12:41
              Z pewnością sprawdzę na bookingu i innych stronach ale wolę uzyskać opinie, moze ktos zna jakies fajne, niedorgie miejsce, co mnie interesuje to pokój 2 -os z łazienką, za max 25 Eur/noc. Dzieki forum wynajęłam w zeszłym roku super mieszkanko w Barcelonie, także zawsze warto popytac.
              • Gość: marc Re: Madryt i Saragossa - lokum IP: *.c201.msk.pl 23.01.11, 19:00
                a możesz podac namiary na to mieszkanko w Barcelonie i w dwóch zdaniach powoiedzieć o standardzie i lokalizacji?
              • dociekliwy_0 Re: Madryt i Saragossa - lokum 24.01.11, 08:00
                > za max 25 Eur/noc.

@sanyo Fajne miejsce w tej cenie w Madrycie za dwojke - hmmm to nie bedzie latwe, choc nie mowie, ze sie nie dam dla przykladu ostatni pokoj w hostelu za 27 euro:
                bit.ly/eqeeyt
                jednak to nie jest normalna cena i raczej liczylbym blizej 40 euro, choc zawse mozna gdzies trafic.
                • sanyu Re: Madryt i Saragossa - lokum 03.02.11, 14:47
                  A czy ktoś mógłby polecić pokój w prywatnym mieszkaniu? na 3 osoby tym razem? towarzystwo mieszane. Zauwazyłam, że w hostelach jest podział na dorm female i dorm male..to dziwne jak dla mnie..
                  Z góry dzięki za pomoc.
                  • trotamundos Re: Madryt i Saragossa - lokum 05.02.11, 17:44
                    Jak znajdziesz dwojke za 50 euro w Madrycie to bedzie bardzo tanio... To jest stolica, duze miasto i ciezko Ci bedzie znalezc cos za grosze.
                    • Gość: nina104 Re: Madryt i Saragossa - lokum IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.11, 20:51
                      Sanyu - jestem też na etapie planowania Madrytu w kwietniu, lecę 8-11.04. Wynajęliśmy we dwoje mieszkanku w centrum (nie tym najściślejszym), możliwe zakwaterowanie do 4 osób. Cenę jaką płacimy to 55 euro/noc. Kuchnia, salonik,sypialnia na antresoli, łazienka, balkon - 45 m2. Opinii tego mieszkania nie wystawię. Jeśli cię interesuje to podam dane.
                      • sanyu Re: Madryt i Saragossa - lokum 16.02.11, 13:44
                        Hej, a mogłabyś mi podac namiary na to mieszkanie? byłabym zainteresowana. Co do cen to widzeę na tych stronkach, ze są wlasnie bardzo niskie (20-25 Eur/os/noc) Troche mnie to dziwi, ale z drugiej strony slyszalam ze Madryt jest tanczy niz Barcelona..
                        --
                        • Gość: nina104 Re: Madryt i Saragossa - lokum IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 16:59
                          Dopiero teraz zauważyłam, ze jest to 40m2 :)
                          www.homelidays.co.uk/madrid/apartment-flat-356448en1.htm
                          ma też drugie mieszkanie, to ma opinie, jest w tym samym budynku:
                          www.homelidays.co.uk/madrid/apartment-flat-334429en1.htm
                          • sanyu Re: Madryt i Saragossa - lokum 16.02.11, 18:38
                            Czy te 55 Eur/noc to jest za dwie os czy za 1 os? Jakos trudno mi znalezc hostele z prywatnymi pokojami w Madrycie :/ Moze ktos cos zna?
                            • Gość: nina104 Re: Madryt i Saragossa - lokum IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 13:26
                              za 2 osoby- 55 euro, za 4- 70 , a ile za 3- nie wiem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka