Dodaj do ulubionych

FC Barcelona- bilety

IP: *.proxy.aol.com 07.05.04, 02:31
Pasjonuje sie pilka szczegolnie FC Barcelona , bylem ju zna meczy s stolicy
KAtalonnii na meczu ligowym , ale nie byl to ecz z atrakcyjnym
przeciwnikiem , moim mazeniem jest zobaczyc w Barcelonie ,mecz Barca - Real
M. Jedynu problem to to ze nie wiem jak zdobyc bilet , moge kupic bilet z
drogiej reki , byle za ludzka cene , moze zaplacic wiecej niz w kasie , ale
nie 10 x wiecej!! czy ktos cos wie w tej sprawie , kors byl ?? wiem ze zawsze
jezdza kibice z polski na ten mecz i jakos bilety zdobywaja . Licze na pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: FC Barcelona- bilety IP: *.ipt.aol.com 10.05.04, 03:27
      nic nikt nie wie??
      • esuna Re: FC Barcelona- bilety 10.05.04, 14:30
        Hej,
        Wydaje mi sie, ze stosunkowo najlatwiej (co nie znaczy, ze latwo, niestety)
        bedzie Ci dostac bilet, jesli zostaniesz socio. Wiaze sie to z pewnymi kosztami
        (tak mi sie wydaje, kiedys to sprawdzalam, niestety juz nie pamietam), ale
        zawsze bedzie jakis argument, zeby wejsciowke na mecz dostac. Nie wiem, czy
        Barca prowadzi internetowa sprzedaz biletow, sprawdz to, zawsze to jakis
        trop :) Wiekszosc socios ma wykupione karnety na caly sezon, wiec pojedynczych
        biletow na pojedyncze mecze jest stosunkowo malo, jak na ilosc chetnych (dobrze
        chociaz, ze Camp Nou jest ogromny :D). Bilety na el clasico to juz w ogole cud,
        zeby dostac - tez bym chciala :) Zwlaszcza od kiedy maja Ronaldinho - wreszcie
        graja ladny futbol.
        Probuj moze pisac bezposrednio do klubu (Laporty, hehe), zalatwic jakas
        rezerwacje - moze taki kontakt zwiekszy Twoje szanse. Te polskie rodziny sa
        dowodem, ze jednak jakos mozna :) Jeszcze jeden trop - napisz do Canal+. Skoro
        ich komentatorzy (La Lige najczesciej komentuja Jacek Laskowski i Jacek Ziober)
        wiedza o tych rodzinach, to moze maja jakies wskazowki, jak zdobyc te bilety.
        Zycze powodzenia :)
        Esu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka