Dodaj do ulubionych

Hotel Formuła1 w Hiszpani

25.05.11, 21:26
Witam szukam osób którzy nocowali w Formule1 w Hiszpani więcej jak dwie osoby np: 2+1 dziecko.
Dlaczego szukam ponieważ na stronach rezerwacji tych hoteli (zaznaczam w Hiszpanii) nie ma opcji 3 osób, czy jest to do "przeskoczenia" na miejscu? Łóżka są wszystkie takie same w całej sieci czyli jedno duże i u góry łóżko np dla dziecka. Czy to ograniczenie jest spowodowane prawem w Hiszpani?
Proszę napiszcie co wam wiadomo, chcę się zatrzymać po trasie na nocleg w Madrycie, a jestem z dzieckiem 15 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: rysiek Re: Hotel Formuła1 w Hiszpani IP: *.users.attu.pl 26.05.11, 13:41
      Spałem w takich hotelu w Alicante, pokój 3 osobowy w cenie 29 euro ze śniadaniem.
    • Gość: henryk Re: Hotel Formuła1 w Hiszpani IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 00:13
      Nocowałem w hotelach Formule 1 w Valladolid oraz Barakaldo k. Bilbao. Pokoje były zawsze dla 3 osób. Było taniej niż we Francji; nie więcej niż 30€ za pokój. Zaletą Formule 1 w Hiszpanii są recepcje czynne całą dobę. We Francji w Clermont Farrand przyjechałem o północy i korzystałem z automatu przy wejściu, do którgo wkłada się kartę kredytową użytą przy rezerwacji internetowej a następnie po zapłaceniu za nocleg otrzymuje sie kod do zamka wejsciowego oraz nr pokoju wraz z kodem do niego.
    • fajny-han Re: Hotel Formuła1 w Hiszpani 27.05.11, 04:25
      Z waszych wypowiedzi widać, że można spać w trójkę w pokoju.
      Ciekawi mnie zatem dlaczego na stronach internetowych nie ma opcji rezerwacji dla trzeciej osoby taka opcja we francuskich hotelach jest.
      Co wyniknie z takiej rezerwacji gdy rezerwuje pokój w opcji dwuosobowej a przyjedzie trzy osoby, gdyby to była Francja gdzie recepcja nie działa w nocy można spokojnie wejść, a tu jak piszecie recepcja jest czynna całą dobę i ktoś fizycznie widzi ilość osób wchodzących do hotelu, jak się z tym uporać.
      Czy nie martwić się tylko śmiało wchodzić :).
      • Gość: rysiek Re: Hotel Formuła1 w Hiszpani IP: *.users.attu.pl 28.05.11, 12:44
        Nie wiem czy w pokoju 2 osobowym jest piętrowe łóżko. Ja zawsze brałem 3 osobowy, a jast nas czworo. Jedynym F1 w którym liczyli osoby jest hotel w Strasbourgu Quest,a spaliśmy już w wielu na terenie francji , W Alicante też nikt nie liczył osób.
      • Gość: EM Re: Hotel Formuła1 w Hiszpani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 06:49
        A czy w Etapach w Hiszpanii też liczą osoby?
        Nas będzie 3 osoby dorosłe. Na wszelki wypadek zarezerwowałem 2 pokoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka