motylanoga71 04.11.11, 19:29 Mozecie polecic jakies sprawdzone wypozyczalnie samochodowe w Barcelonie ? Najlepiej odbior na lotnisku a zwrot "na miescie" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antoni gaudi Samochod w Barcelonie IP: *.phil.east.verizon.net 05.11.11, 00:31 Wszystkie wypozyczalnie sa "sprawdzone" i wszystkie sa ok. Jezeli chcesz obnizyc koszty (piszesz o taniosci) to nie wypozyczaj na lotnisku. Na calym swiecie wypozyczalnie na lotniskach sa srednio o okolo 15%-20% drozsze niz te same w miescie. Placa wiecej za lokalizacje na lotnisku i do ceny doliczacza sie "airport tax". Zrob symulacje wchodzac na strone www.kayak.com i wybierz odpowiednia. Nie moja broszka ale chyba nie zamierzasz uzywac samochodu podczas zwiedzania Barcelony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżyk Re: Samochod w Barcelonie IP: *.waw-net.pl 05.11.11, 14:26 właśnie wróciłem z Barcelony :) za Skoda Fabia na 4 dni = zapłaciłem 50,80 euro , razem ze wszystkimi opłatami, odebrane na lotnisku, rezerwacja robiona 3 tygodnie temu :) www.argusrentals.com/ Polecam ich Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Samochod w Barcelonie 05.11.11, 22:05 nie chce jezdzic autem po Barcelnie, raczej po przylocie wsiasc w auto i pojechac "w teren" a potem wrocic nim do Barcelony i oddac. A ze bedziemy z malym 1,5 rocznym czlowiekiem to wygodniej byloby miec auto "pod nosem" na lotnisku :) stad moje pytanie. Ale dzieki za info o tych wyzszych lotniskowych cenach. Zawsze pozyczalem "w terenie" wiec nie pomyslalem ze tak moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do barcelonas Re: tanie i sprawdzone wypozycz. samochodow Barce IP: *.ipcom.comunitel.net 14.11.11, 17:59 Wybierasz się na wakacje do Barcelony? Z nami możesz zwiedzić zarówno najbardziej znane zabytki Barcelony jak i poznać miejsca, o których nie wspomina żaden przewodnik, a które są równie warte uwagi tak jak Sagrada Familia czy Camp Nou. Organizujemy niestandardowe wycieczki po Barcelonie i jej okolicach w małych grupach. Pomagamy w znalezieniu noclegu. Zainteresowany? Więcej szczegółów znajdziesz na naszej stronie: www.dobarcelonas.com Odpowiedz Link Zgłoś