Dodaj do ulubionych

casa krystyna

IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 10:55
witam ,wybieramy sie na wakacje do hiszpanii w rejon costa blanca,dosc spora rodzinna grupa,razem z dziecmi 8 osob,w zawiazku z tym szukam noclegow,najlepiej w okolicy torrevieja,bylam tam juz ale dawno dawno temu.natknelam sie na ciekawa oferte polskich wlascicieli mam pytanie czy ktos o nich slyszal,lub korzystal z ich oferty? czy zrzeszenie i zgloszenie do portalu wakacyjny wynajem daje jakas gwarancje ze nie ma tam oszustow?
www.wakacyjnywynajem.pl/noclegi/5424-casa-krystyna--polski-rezydent-/szczegoly
Obserwuj wątek
    • annaswie Re: casa krystyna 02.02.12, 14:54
      Witam ! Ja rezerwowałam willę (Costa Blanca) na stronie angielskiej, myślę że wychodzi taniej, a przede wszystkim więcej ofert. Polecam:)
      link : www.spain-holiday.com/
      • Gość: Małgorzata Re: casa krystyna IP: 31.179.232.* 07.07.13, 20:53
        Byliśmy właśnie w La Zenia w domku casa Krystyna więcej nie polecimy i co gorsze odradzam jeżeli to możliwe oto dlaczego sam domek no jak z obrazka ale w domku same mankamenty -sypialnia dwuosobowa druty z materazy wbijają się w plecy-żebta ,w salonie wersalka załamana z dziurą potężną że spać się nie da w żaden sposób , lodówka drzwiczki się nie domykają ,do plaży nie jak jest w opisie 700m tylko 1500 dobre ,nie polecam to był jeden koszmar z lotniska też nas nikt nie odebrał bo stwierdzili że jakaś rodzina nie przyjechała więc może i ta też nie przyjedzie tel.który mi podali wogóle nie odbierali stwierdzili że ja pomyliłam numery a ja miałam ten który otrzymałam od nich .Nie polecam
    • skara Re: casa krystyna 02.02.12, 16:43
      Jesteście pewni, że chcecie być w Torrevieja? Bo to straszny moloch dla niezbyt zamożnych turystów. Duże grupy pijanych Rosjan, stare budownictwo i nieładne plaże. Może lepiej pojedźcie trochę niżej w okolice Almerii albo Murcji. Ładniejsze wybrzeże i jest bardziej hiszpańsko. Jeśli jedziecie z dziećmi to sprawdźcie La Mangę i Mar Menor. W Mar Menor w sierpniu woda dochodzi do 30 st., nie ma fal, więc idealnie dla małych dzieci. A dla starszych 100 metrów dalej jest Morze Śródziemne z falami.
      • Gość: blanca Re: casa krystyna IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.02.12, 18:03
        nie musi byc torrevieja,bylam tam dwukrotnie ale w latach 90 i podejrzewam ze mimo sentymentu moge sie mocno rozczarowac.podane przez ciebie miejsca wygladaja super.przyznaje ze kazde kilometry dodatkowe sa niemile widziane,bo juz i tak z costa brava mocno sie zapuscilam w planach,cos mnie tam ciagnie w dol ;)
    • Gość: Kasia Re: casa krystyna IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.13, 22:43
      Razem z rodziną również chcemy wybrać się do Hiszpani. Znaleźliśmy ciekawą ofertę Casa Krystyna. Jesteśmy ciekawi, czy zdecydowała się Pani na wakacje z wakacyjny wynajem i czy może nam Pani coś na ten temat powiedzieć.
    • Gość: Małgorzata Re: casa krystyna IP: 31.179.232.* 07.07.13, 20:58
      Mam przykre doświadczenie odnośnie Polaków na zachodzie jeden wielki kamuflarz niby pięknie a w rzeczywistośći kicha dopiero wróciliśmy z La Zenia właśnie uważać na polaków bo swój dopiero zrobi w konia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka