Dodaj do ulubionych

jutro lecę do Malgrat

IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.06.12, 18:12
i dziękuję tym którzy dzielili się uwagami i odpowiadali na moje zapytania. Wróce to chętnie też odpowiem. 2 tyg zwiedzania ale i trochę opalania!:) papa
Obserwuj wątek
    • ruella Re: jutro lecę do Malgrat 13.07.12, 09:53
      tt! czekamy na powrót i opis wrażeń :) Jak Cię nie było to w Polsce też panowały iście hiszpańskie upały!
    • Gość: tt Re: jutro lecę do Malgrat IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.12, 11:59
      jeżeli ktoś ma zapytania, może w czymś pomogę - wróciłem
      • bandit55 Re: jutro lecę do Malgrat 17.07.12, 12:47
        witam. jakie ceny w pubach ? morze jest ciepłe ? Dzięki za info
      • Gość: ema Re: jutro lecę do Malgrat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.12, 18:54
        wow, no to podziel się wrażeniami, jak podobało ci się Malgrad, jak w Santa Susanna, jak transfery, hotel i czy polecasz te miejsca ..
        • Gość: Edith Re: jutro lecę do Malgrat IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.12, 12:55
          Ja lece w sierpniu:)) Warto do Malgrat?? Jest gdzie wyjśc wieczorem na dobra zabawę? :)
          Jade sama ale mam nadzieje że dużo ziwedze i bede się dobrze bawiła
          • Gość: aga Re: jutro lecę do Malgrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 13:31
            To opowiadaj...warto tam pojechać? jak jest z barami i knajpkami? jak plaże? i ogólnie tamtejszy klimat?
            • Gość: tt Re: jutro lecę do Malgrat IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.12, 16:48
              oczywiście że warto! plaże szerokie, czyste chociaż woda zaraz robi się dość głęboka. W mieście duzo dyskotek, jest gdzie spacerować , sporo tych wąskich uliczek. Sa i markety - w jakimśwątku ktos radził żeby udac sie do Santa Susanna bo tam Carrefour. tu sa i mniejsze a większe od strony północnej czyli w tzw "przemysłowej czesci miasta"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka