Dodaj do ulubionych

Kemping La Torre Del Sol

18.08.12, 23:28
Czy ktoś udzieli Mi info na temat tego kempingu?Interesuje Mnie też odległość od miasta i sklepy,poza kempingiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Kemping La Torre Del Sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 21:35
      Witaj. Na tym kampingu byliśmy 3 lata temu. Ogólnie warunki ok, w toaletach brak desek klozetowych, kamping bardzo duży, basen ok. Co do okolicy, to ogólnie okolica zabita dechami, mały wybór restauracji, sklepy chyba ze 3 większe po za kampingiem, dobrze wyposażone. Plaża brudna, bo ogólnie dostępna dla wszystkich. Na plaży wystrzegajcie się handlujących murzynów, naciągacze i złodzieje. Ja osobiście nie wybrałabym już tej okolicy na urlop, było fajnie, ale nie tego spodziewałam się po Hiszpanii. Poza tym bardzo dużo tam turystów z Holandii i Belgi. Zero klimatu Hiszpanii. Pozdrawiam
      • ebe-10 Re: Kemping La Torre Del Sol 19.08.12, 23:34
        Dzięki-pytam dla mamy bo nie mają auta a jeść coś trzeba dlatego lepiej (taniej) kupować poza kempingiem a piechotą do miasta pewnie daleko.Byli już 2 lata temu w Lameccie i spotkał ich wielki zawód! Ja natomiast polubiłam kemping Roda de Bera...byliśmy tam 2 lata z rzędu.Może jest przystanek autobusowy koło kempingu?A te sklepy to daleko? Jak możesz to odpisz...Pozdrawiam!
        • Gość: monia Re: Kemping La Torre Del Sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 13:33
          Witaj. Na pieszo to jednak jest kawałek, poza tym droga dość ruchliwa i strach się poruszać, no chyba że plażą. My akurat byliśmy autem, więc nie było problemu podskoczyć na zakupy. Teraz już nie pamiętam cen w sklepie na campingu, ale wiadomo, że poza zawsze taniej.
          Ale za to mogę polecić fajną małą i niedrogą knajpkę na plaży. Mieści się ona na prawo od capingu idąc plażą w przeciwną stronę niż do miasta. Ceny mieli tam dość przystępne.
          Piszesz, że rodzice ostatnim razem byli zawiedzeni, oby i tym razem tak nie było, bo jak pisałam wyżej camping i może ogólnie ok, ale okolica mało atrakcyjna.
          • ebe-10 Re: Kemping La Torre Del Sol 26.08.12, 20:25
            Dzięki Monia! Myślę że dadzą sobie radę,najbardziej chodzi o plażę i morze.Sklepy to już drugi plan......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka