lennox 14.07.04, 13:07 Jeśli ktoś ma pytania - piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Port Aventura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 16:49 ile kosztuje wstep:)? Odpowiedz Link Zgłoś
lennox Re: Port Aventura 14.07.04, 18:01 Wstęp kosztuje w zależności od pory roku, ale Lipiec - Sierpień ok 25E - i robisz co chcesz i ile razy chcesz ;-) Mnie szczególnie przypasiła Polinezja i Dziki Zachód. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantas Re: Port Aventura IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 18:35 no i ten cudowny roolercoaster jest fascynujący. Nie omieszkajcie tez odwiedzić Costa Carraibe bo tam równiez jest cudownie. Najlepiej po pół dnia tu i tu, ale nie w jeden dzień bo dzieci się wykończą. Odpowiedz Link Zgłoś
lennox Re: Port Aventura 14.07.04, 18:49 No Rollercaster jest profi !!, on jest w Chinach, zresztą Port Aventura ma takie coś w sobie że wszystko jest bajeczne ;-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poki Re: Port Aventura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:55 Moim zdaniem też najlepszy jest Dziki Zachód - zajebisty klimat. Ale najgorsze jest to, że pierwsze gdzie poleciałem po wejściu to rollercoaster i po trzech przejażdżkach odeszła mi ochota na jakiekolwiek wirowanie na innych "karuzelach" ;) najlepiej jest tam przyjść wieczorem bo na zakończenie o północy jest zawsze bajeczny spektakl, naprawdę warto go obejrzeć - zajebista gra świateł, sztucznych ogni i latających postaci - miodzio. A jak już będziecie w tamtej okolicy to polecam wybrać się do Vicenc de Calderc - mała mieścina ale bardzo fajna, na plaży są takie małe oazy z palm gdzie można się schować przed słońcem kiedy się zmęczymy opalaniem. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark JAK TAM DOJECHAĆ IP: 193.28.239.* 21.08.04, 08:54 W którym miejscu Hiszpanii to jest ?, jak tam dojechać od Barcelony ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: JAK TAM DOJECHAĆ IP: *.pl / *.enterpol.pl 22.08.04, 22:09 www.portaventura.es/resort/como_llegar.asp?pNivelA2=122&pNivelA1=22&pNivelA=1# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: JAK TAM DOJECHAĆ IP: 195.94.199.* 15.09.04, 08:27 Jak tam najlepiej i najtaniej dojechac z barcelony?pociagiem czy autobusem?a moze z Lioret de Mar mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: JAK TAM DOJECHAĆ 15.09.04, 08:34 Pociągiem jest chyba najlepiej a sam Port Aventura ma nawet swoją stację kolejową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHEmick Re: Port Aventura IP: *.mtm-info.pl 17.09.04, 22:07 taaaaa. a ja tam polecam ogrodki dzialkowe po drugiej stronie torow. WYPAS, szczegolnie jak ktos lubi granaty:))))) Odpowiedz Link Zgłoś