Dodaj do ulubionych

Topless na hotelowym basenie

IP: *.net.stream.pl 18.03.13, 15:29
Jadę na weekend majowy do Barcelony. Mam pytanko do stałych bywalców.

Znaleźliśmy hotel**** z niewielkim basenem na dachu i leżakami oraz solarium. Czy na takim baseniku wypada kąpać się topless? Wiem, że na barcelońskiej plaży to standard, ale nie wiem jak jest z takimi basenami na dachu hoteli?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.13, 10:40
      A masz co pokazać ? Bo jeśli masz rodzynki lub arbuzy to oszczędź innym takiego widoku. Bądź poważna.
      • Gość: Sylwia Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.net.stream.pl 19.03.13, 14:54
        Tak się składa, że mam co pokazać :)
        • muerte.muerte Re: Topless na hotelowym basenie 19.03.13, 16:50

Na plazach - si! W hotelach - no!
    • Gość: mechan Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.03.13, 16:02
      Przy basenach też można, nie można po ulicy chodzić bez ubrania.
      Inna sprawa to, że jeżeli basen jest niewiele większy od jaccuzi, to warto wczuć się w rolę innych i zdroworozsądkowo ocenić, czy nie narażasz się na krępującą sytuację.
      • Gość: Sylwia Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.net.stream.pl 20.03.13, 23:56
        Raczej nastawiam się na zwiedzanie. Myślę, że jak będę na basenie na chwilę o poranku czy późnym wieczorem, to tam może nawet nikogo nie być. W końcu nie będzie jeszcze tak gorąco.

Oczywiście jeśli będą ludzie to popływam w staniku... Dzięki wszystkim! Tyle się nasłuchałam o liberalnych hiszpańskich plażach i pomyślałam, że z basenami jest podobnie.
        • Gość: gość Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 20:34
          Zawsze zastanawia mnie ten fenomen dlaczego nie można wykąpać się w staniku tak bardzo przeszkadza?? Nie żeby mi to przeszkadzało tak pytam z ciekawości :)
          • Gość: Kalafior Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.Red-88-7-62.staticIP.rima-tde.net 25.03.13, 21:21
            nie chodzi o kąpiel, chodzi o opalanie.
            Bo widzisz, primo - stanik od bikini to nie jest jakaś super wygodna część garderoby, ani to tkanina jakaś szczególnie miła, sznureczki też raczej zaprojektowane na "wyglądanie" niż na wygodę. A jak jeszcze podczas kąpieli namoknie wodą to już w ogóle chce się to zdjąć w cholerę. Nic przyjemnego mieć przylepioną do skóry szmatkę nasączoną chlorem albo nie daj buk słoną wodą.
            Secundo - co to za opalenizna, z białymi trójkątami z przodu i plątaniną białych śladów po sznurkach na plecach?

Tertio - ja zaś w ogóle nie rozumiem fenomenu kontrowersji, które biust wzbudza, zwłaszcza w Polsce, gdzie jak kobieta zdejmie stanik na plaży to matki dzieciom oczy zasłaniają.
            A w końcu dzieci nie dość, że w większości widziały, to nawet do buzi brały ;)
            • Gość: rt Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.ssh.gliwice.pl 26.03.13, 21:27
              Szczegolnie opalanie poznym wieczorem daje niekorzystnie wygladajce nieopalone czesci ciala. Tragedia
              • Gość: ann Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 21:31
                No i co z majtkami - przecież też będą nieopalone ślady. Życie jest ciężkie, nie wszędzie można pokazywać biust.
                • Gość: Kalafior Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.Red-79-144-87.dynamicIP.rima-tde.net 26.03.13, 22:30
                  Na szczęście w Hiszpanii można i na nikim nie robi to niezdrowego wrażenia.

Z opalaniem się topless albo nago jest jak ze wspinaczką w wysokie góry - jednym nie wytłumaczysz, po co się to robi, a innym po prostu nie trzeba tłumaczyć ;)

Pozdrawiam ciepło.
                  • Gość: Kalafior Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.Red-79-146-71.dynamicIP.rima-tde.net 27.03.13, 08:22
                    Miało być "na szczęście na plażach w Hiszpanii można". :D
                  • Gość: ann Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 09:01
                    Och, więc toples to tzw. wyższa szkoła jazdy (jak wspinaczka górska a może i odkrycia naukowe:), a jeśli masz jakieś ale, toś wapniak i nie kumasz wielkiej tajemnicy?;)
                    Tak, ja też uważam, że stosunek do nagości jest zbyt pruderyjny, ale z drugiej strony nie rozumiem nieumiejętności wytrzymywania bez pokazywania cycków. Plaża ok, ale basen? A czemu nie restauracja hotelowa albo recepcja? No i ten koszmarnie niewygodny stanik od bikini wżerający się w ciało, bidulka. A nie można po prostu powiedzieć, że lubię z biustem na wierzchu? Wstyd się przyznać, czy co?;)
                    • Gość: Kalafior Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.Red-79-144-82.dynamicIP.rima-tde.net 30.03.13, 09:09
                      "Och, więc toples to tzw. wyższa szkoła jazdy (jak wspinaczka górska a może i odkrycia naukowe:), a jeśli masz jakieś ale, toś wapniak i nie kumasz wielkiej tajemnicy?;) "

Nie, ot, zwykłe skojarzenie, histeria naprawdę zbędna.
                      Wesołych świąt ;)
                      • Gość: ann Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 13:50
                        Świąteczne imputowanie komuś histerii zamiast podania argumentów, ciekawe. ;)
    • Gość: nagus Re: Topless na hotelowym basenie IP: *.pwsz.pl 27.03.13, 13:09
      u mnie możesz nawet bez gaci ....
      • kasia_p45 Re: Topless na hotelowym basenie 27.03.13, 13:44
        Ktoś sie na wykładach nudzi??
        • Gość: esteta Ocena biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 16:45

Sadzę, że powinnaś wkleić zdjęcie swojego biustu i wówczas ocenimy
          czy Twój biust może być pokazywany publicznie. W chwili obecnej trudno
          ustosunkować się do Twojego pytania.
          • Gość: chotelaż Re: Ocena biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 16:49

Takie biusty lub podobne mają w moim hotelu rabat w wysokości 35%
            www.google.pl/imgres?imgurl=http://3.s.dziennik.pl/pliki/3360000/3360296-biust-882-660.jpg&imgrefurl=http://jegostrona.pl/erotyka/galeria-full/387195,8,od-rowka-po-sutek-wszystko-tu-cos-o-niej-mowi-galeria-zdjec.html&h=660&w=882&sz=45&tbnid=t25qLoAZm0HHGM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dbiust%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=biust&usg=__46uWMX1ZgGz0D3l27DupdaivG74=&docid=FqOgJ3AZzzIIrM&hl=pl&sa=X&ei=zwhXUfXkA8ftOvLIgdAL&ved=0CDIQ9QEwAg&dur=5021
            • Gość: gość Re: Ocena biustu IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 08:32
              "sznureczki zaprojektowane na wyglądanie niż urodę" hahaha kobieto napisz że lubisz pokazywać biust i super! a nie takie brednie bo aż żal czytać normalnie......."Jak buk pozwoli" oczywiście :)
              • Gość: gość Re: Ocena biustu IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 08:34
                * niż wygodę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka