Dodaj do ulubionych

Costa Brava-fajny hotel

IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.13, 09:58
Witam,
szukam na lato 2014 ciekawego i sprawdzonego miejsca na Costa Brava. Myślę o Tossie, ale liczę na Wasze sugestie. Lubimy wypoczywać, ale sporo też zwiedzamy. A może Costa Brava to zły wybór i do Hiszpanii warto gdzie indziej?
Obserwuj wątek
    • reczi1 Re: Costa Brava-fajny hotel 12.10.13, 10:17
      Cała Hiszpania jest warta uwagi. www.e-tanihotel.pl/Place/Costa_Brava_1.htm
      Zobacz sobie ceny w hotelach na przyszły rok. Jeżeli chodzi o moje rady, to na pewno Barcelona. Można też zrobić sobie rajd do Andory :)
    • Gość: Travellerka Re: Costa Brava-fajny hotel IP: *.toya.net.pl 16.10.13, 13:11
      Hej,

ja wynajmowałam apartament z aneksem kuchennym w Apartamentos Bolero Park w Lloret de Mar. W okresie 14-28 września 2013 r. zapłaciliśmy 2100 zł za 4 osoby. Czyli 525 zł od osoby za dwa tygodnie. Świetna baza wypadowa do sąsiednich miejscowości czy Barcelony. Do spokojnej plaży Fenals ok 700 m. Do plaży przy deptaku w Lloret tez podobnie. Jest duży basen, brodzik i jacuzzi. W barze przy basenie jest darmowe Wi-Fi. Kompleks może troszkę podstarzały i wymaga odświeżenia ale jak za taka cenę to daje rade. Rezerwowaliśmy przez www.booking.com ok miesiąc przed terminem wylotu. Podaję link do Bolero: www.boleropark.com/en Polecam i zapraszam na mojego bloga gdzie staram się krok po kroku opisywać swoje podróże.

Pozdrawiam
      Travellerka
      travellerka.blogspot.com/
    • Gość: Travellerka Re: Costa Brava-fajny hotel IP: *.toya.net.pl 16.10.13, 13:40
      A jeśli chodzi o miejscowości to w Lloret de Mar są przepiękne widoki, osobiście jakbym jechała jeszcze raz na Costa Brava to zdecydowanie wybrałabym to samo miejsce. Ale trzeba pamiętać, że jest to też najgłośniejsza miejscowość na wybrzeżu. Lloret nocą nie śpi tylko imprezuje. Tossa jest na pewno dużo spokojniejszym miasteczkiem z cudownymi zatoczkami.

Pozdrawiam
      Travellerka
      travellerka.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka